*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Σεπτεμβρίου

Λεφτά υπάρχουν! Σε ιδιωτική εταιρεία καθαρισμού ανέθεσαν την καθαριότητα του Μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη!

18 Σεπτεμβρίου
Απίστευτο πραγματικά. Βρήκαν «λεφτά» στα ταμεία του Δήμου Ξάνθης και τα… σκορπούν σε ημετέρους και καλά κάνουν. Τουλάχιστον ο Τσέπελης «προσέχει» τους δικούς του, έστω κι αν αυτό γίνεται με…λεφτά του Δήμου Ξάνθης.
Όπως μου κατήγγειλαν δημότες,  αντί συνεργείο με την υδροφόρα του Δήμου Ξάνθης να καθαρίσει το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη εν όψει των εκδηλώσεων για την 4η και 28ης Οκτωβρίου, εμφανίστηκε ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ  στο οποίο προφανώς έδωσαν με απευθείας ανάθεση τον καθαρισμό επικεφαλής του οποίου ήταν πρώην υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δημήτρη  Μπένη και έτρεχε ΥΠΕΡ του Τσέπελη στις τελευταίες εκλογές! Την Τρίτη και την Τετάρτη λοιπόν το συγκεκριμένο ιδιωτικό συνεργείο που απτελούνταν απο δυο άτομα, καθάρισε με το πιεστικό καθάριζε το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη με απόφαση του αντιδήμαρχου  Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ζερενίδη
Δουλειά που επαναλαμβάνουμε οτι επί χρόνια έκανε ο Δήμος Ξάνθης με την υδροφόρα του και εργαζόμενους της ΔΕΥΑΞ ή του Δήμου Ξάνθης!!!
Μάλιστα το ίδιο συνεργείο κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβει και το βάψιμο και ανάπλαση του ρολογιού της Κεντρικής πλατείας της πόλης. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »