*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Σεπτεμβρίου

Θα ανακαινίσουν την....ανακαινισμένη παιδική χαρά του ΟΤΕ; Οι ειδήσεις με άλλο στυλ

04 Σεπτεμβρίου
Καταγγελίες αναγνωστών στο «Μ».
-Ποιοι «ξήλωσαν» τη νησίδα της οδού Ιπποκράτους στον Περιφερειακό δρόμο από την Αστυνομική Σχολή Ξάνθης προς τη Χρύσα καλύπτοντάς την με τσιμέντο κυρία  Μανά; Και σε τι ενέργειες προβήκατε για τον κόμβο του γνωστού καφέ-βενζινάδικου στην οδό Λεωφ. Στρατού;
……………………………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Μπράβο στον δημοτικό σύμβουλο του Τσέπελη Ιπποκράτη Καμαρίδη, αφού όπως μαθαίνω, μέχρι και… Σαρακατσάνικα χόρεψε στην βραδιά με τον Γραβάνη, εμπνεόμενος όχι βέβαια από τον Γιάννη Μπούτο που τον συνόδευε και πόσο μάλλον από τον Μούρκα που θα έστελνε στον… Εισαγγελέα και τον έκανε τελικά… κολλητό, αλλά το… Σοφάκι μας!
……
*Βέβαια το φλάμπουρο δεν το σήκωσε, αλλά την επόμενη φορά… Όταν βρεθεί στο στέκι με τον φίλο του (και φίλο μου) Ζήση Κατσαρίκα, εμπνεόμενος από τα… εμετικά επικά μηνύματα του Φανουράκη για τον Αρχηγό του Εμμανουήλ Τσέπελη!
Που επίσης θα έστελναν με τον Σταυρακάρα στον Εισαγγελέα επί εποχής Ανδρικόπουλου, επειδή «διεκδικούσε» τον κοινόχρηστο χώρο του Κυβερνείου για την δική τους επιχείρηση!
Μέχρι την Κυριακή υπάρχει μπόλικος χρόνος…!
……
*Ενώ η παιδική χαρά στον ΟΤΕ είναι "μπιμπελό" πήγαν οι Τσεπελικοι να δουν τις μελέτες όπως μαθαίνω… αλλά γιατί;;; Για να την ανακαινίσουν την ανακαινισμένη;;;;
Ή για να μετατρέψουν την Παιδική χαρά σε… παιδότοπο;  Βέβαια κύριε Γιάννης Ζερενίδη λεφτά υπάρχουν, αλλά… ανακαίνιση στην ανακαίνιση; Με την υπογραφή και της κυρίας Μανά ή του νέου Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Μπάμπη Μαυρίδη; Λέω…
(σ.σ. Θυμηθείτε πάντως οτι με το μπάχαλο που επικρατεί στη Ξάνθη και τα… τραπεζοκαθίσματα ακόμη και μέσα στα… παρκάκια της «παραλίας», ο πρώτος που θ’ αρχίσει να πηγοναιέρχεται στους Εισαγγελείς, θα είναι ο αντιδήμαρχος ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ Γιάννης Ζερενίδης!
Θυμηθείτε με…).
……
*Ο νέος γραμματέας της ΝΔ Γιώργος Στεργίου μαζί με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης Μιχάλη Πατεράκη καμία 20 άρια άτομα που τον συνόδευαν, επισκέφθηκε χθες τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη και στη συνέχεια τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, (από την πλευρά του ΟΤΕ).
Μαζί τους μάλιστα ήταν και ο βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης! Ο οποίος με το που μπήκε στο Δημαρχείο Ξάνθης, να δείτε αγκαλιές με Φανουράκη και Τσέπελη!
Εικόνες πολιτικής απόλαυσης!

Σύλληψη 36χρονου Έλληνα στην Ξάνθη για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη την 2-9-2019 το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 36χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε, το ίδιο μεσημέρι, εισήλθε σε κατάστημα της πόλης και εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απασχόληση της υπαλλήλου αφαίρεσε από το εσωτερικό του χρήματα. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν επίσης 17 ναρκωτικά δισκία, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Τέλος η Κατερίνα Ακριβοπούλου από την εφημερίδα «Νέα Σελίδα»
Η συνεργασία της Κατερίνας Ακριβοπούλου με την εφημερίδα «Νέα Σελίδα» αποτελεί παρελθόν. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αποφασίστηκε πως η δημοσιογράφος δεν ταιριάζει με τα νέα σχέδια που έχει η εφημερίδα σε ό,τι αφορά την εικόνα που θέλει να βγάλει προς τα έξω.
Η εξέλιξη έρχεται 1,5 μήνα περίπου μήνα μετά το πρόωρο τέλος της εκπομπής της Κατερίνας Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ «Δεύτερη Ματιά». Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Κατερίνα Ακριβοπούλου είχε ανακοινώσει το πρόωρο τέλος της εκπομπής της, αναφερόμενη στους αντικειμενικούς αλλά και υποκειμενικούς λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
Να σημειωθεί πως απέμενε να προβληθούν εννέα ακόμα επεισόδια μέχρι την ολοκλήρωση του κύκλου της εκπομπής.
Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στις αρχές Αυγούστου ανέφεραν πως η δημοσιογράφος είναι πολύ πιθανό να συνεργαστεί με τον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel.

Συνελήφθη 55χρονος αλλοδαπός στον Έβρο ο οποίος διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για πλαστογραφία
Συνελήφθη την Δευτέρα (2-9-2019) το πρωί, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 55χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, ενώ κατηγορείται επίσης για πλαστογραφία. 
Συγκεκριμένα, ο 55χρονος κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας των γερμανικών αρχών, ενώ όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του έχει εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις Αρχές της Γερμανίας, για διακίνηση ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών.
Κατασχέθηκε ένα πλαστό έγγραφο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Αλεξανδρούπολης.

Συνάντηση του Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με τον Υφυπουργό Υγείας
Ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Βασίλειο Κοντοζαμάνη. Ενημερώθηκε ο κος Υφυπουργός για τα επείγοντα προβλήματα του Π.Γ.Ν.Α. και συζητήθηκαν οι προτεινόμενες λύσεις:
-Το Υπουργείο θα προχωρήσει άμεσα στην αύξηση του προυπολογισμού του Π.Γ.Ν.Α. κατά 1.000.000.
-Ξεπαγώνουν οι προκηρύξεις για πρόσληψη γιατρών ΕΣΥ (11 θέσεις) και νοσηλευτών (14 θέσεις), που είχαν ανασταλεί λόγω των εκλογών. Η ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής θα επιταχυνθεί.
-Θα προχωρήσουν οι εκκρεμούσες κρίσεις για τις 4 θέσεις γιατρών ΕΣΥ για τις οποίες έχει ολοκληρωθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων.   
Παρουσιάστηκε επίσης η εμπεριστατωμένη πρόταση του Π.Γ.Ν.Α. αξιοποίησης των υπαρχουσών εγκαταστάσεων και εξοπλισμού φυσικής ιατρικής αποκατάστασης, οι οποίες έμεναν αναξιοποίητες από το 2002, για τη δημιουργία Κέντρου Διημέρευσης Ατόμων με Σοβαρά Κινητικά Προβλήματα. Υπεβλήθη τεχνική έκθεση, οργανόγραμμα, προυπολογισμός και σχέδιο συμφωνητικού με άλλους φορείς του Δημοσίου ή Ιδιωτικού Φορέα (Δήμος Αλεξανδρούπολης, Δ.Π.Θ., Περιφέρεια Α.Μ.Θ., Μητρόπολη κ.α). Ο Υφυπουργός βρήκε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα την πρόταση του Π.Γ.Ν.Α. και θα εξετάσει τη δυνατότητα πραγματοποίησης του σχεδίου μέσω Α.Ε.Μ.Υ. ή άλλου φορέα. Σύμφωνα με το σχέδιο το 1ο εξάμηνο λειτουργίας θα εξυπηρετούνται 50 άτομα ημερησίως, εν συνεχεία 100 και αργότερα 200. Σε δεύτερη φάση θα υπάρξει δυνατότητα και διανυκτέρευσης 8 ατόμων.

Διενέργεια αεροψεκασμού ακμαιοκτονίας κουνουπιών στους Δήμους Αβδήρων &Τοπείρου την Πέμπτη 5 και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου
Στο πλαίσιο του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών έτους 2019 θα πραγματοποιηθούν  αεροψεκασμοί ακμαιοκτονίας (ULV) σε περιοχές των Δήμων  Αβδήρων και Τοπείρου, εκτός κατοικημένων περιοχών, την Πέμπτη 05/09/2019 ή Παρασκευή  06/09/2019 από τη δύση του ηλίου και για δύο ώρες.
Οι αεροψεκασμοί θα διενεργηθούν εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πτήσεων καθώς και η αποτελεσματικότητα των εφαρμογών. Οι ψεκασμοί θα διενεργηθούν με ευθύνη της ανάδοχης εταιρείας και υπό την επίβλεψη της Επιτροπής Παρακολούθησης και Πιστοποίησης (ΕΠΠΕ) του Έργου «ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ» της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης της Περιφέρειας Α.Μ.Θ.
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

Συνελήφθη 62χρονος αλλοδαπός στον Έβρο για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών. Στην κατοχή του βρέθηκαν 62 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων Η.Π.Α.
Συνελήφθη την Δευτέρα (2-9-2019) το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Ορμενίου -  Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 62χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για μεταφορά πέντε μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και παραχάραξη. 
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.
Επιπλέον, κατά τον έλεγχο στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν εξήντα δύο (62) παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων Η.Π.Α..
Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, 5 κινητά τηλέφωνα, 62 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα και το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »