*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Αυγούστου

Τα φημισμένα ροδάκινα Velvita Βελβεντού Κοζάνης συμμετέχουν στη 2η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Οικοτεχνίας, 1-4/9/2019 Ξάνθη

20 Αυγούστου

Το φημισμένο ροδάκινο Velvita Βελβεντού θα συμμετάσχει με ειδικό περίπτερο στη 2η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Οικοτεχνίας, Ξάνθη 1-4/9/2019 που διοργανώνει το Επιμελητήριο Ξάνθης.
Τα velvita είναι τα μόνα ροδάκινα Βελβεντού που συλλέγονται ώριμα και συσκευάζονται στο κτήμα με το χέρι.
Έτσι, αποφεύγεται κάθε ενδιάμεση ταλαιπωρία για να φτάσουν στο τραπέζι σας, όπως ακριβώς κόπηκαν από το κλαδί. Θα τα γνωρίσετε καλύτερα 1-4/9/2019 στο γήπεδο του ΑΟΞ αν ήδη δεν τα γνωρίσατε απο τα σούπερ μάρκετ και την φήμη τους που έχει ξεπεράσει εδώ και χρόνια τα όρια της Ελλάδος, αφού τα velvita θεωρούνται τα καλύτερα ροδάκινα του κόσμου!
Τα ροδάκινα Βελβεντού Velvita αποτελούν έναν από τους πιο εκλεκτούς καρπούς με ωραία εμφάνιση και ευχάριστη γεύση και θεωρούνται από τα καλύτερα και πιο φημισμένα στην Ευρώπη.
Αυτό που επίσης κάνει τα ροδάκινα του Velvita να ξεχωρίζουν είναι το γεγονός ότι συγκομίζονται στην καλύτερή τους στιγμή και συσκευάζονται στο κτήμα αμέσως μόλις κοπούν από το κλαρί.
Έτσι δεν κτυπιούνται, ούτε ταλαιπωρούνται κατά τη μεταφορά.
Το φημισμένο ροδάκινο Velvita Βελβεντού θα συμμετάσχει με ειδικό περίπτερο στη 2η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Οικοτεχνίας, Ξάνθη 1-4/9/2019 που διοργανώνει το Επιμελητήριο Ξάνθης. Μια ακόμη ευκαιρία για όσους δεν τα δοκίμασαν, να δοκιμάσουν τις υπέροχες γεύσεις τους.




Share this

Related Posts

Previous
Next Post »