*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Αυγούστου

Γιορτή και γενέθλια μαζί για την Μπέττυ Μαγγίρα - Η άγνωστη ιστορία για την ημέρα που γεννήθηκε και το παράπονό της

15 Αυγούστου
Διπλή η χαρά σήμερα Δεκαπενταύγουστο, για την Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία έχει τη γιορτή αλλά και τα γενέθλια της.
Όπως αποκάλυψε η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, που έχει δύο παιδιά, έχει βαφτιστεί Δέσποινα. Έτσι με αφορμή αυτή την ημέρα, ανέβασε δυο φωτογραφίες από το παρελθόν, τότε που ήταν μωρό και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα περιστατικό από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο.
Παράλληλα, εξέφρασε και ένα παράπονο που έχει από μικρή. Συγκεκριμένα, στη λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες, γράφει χαρακτηριστικά: «Γεννήθηκα 15αυγουστο !!! Της Παναγίας που λέμε κι εμείς. Παιδί ευλογημένο λέγανε! Με βάλανε και Δέσποινα – θα με βαφτίζανε έτσι ούτως η άλλως λόγω της γιαγιάς της Σμυρνιάς – αλλά με περιμένανε στις 25!
Ε είπα να τους κάνω έκπληξη, να έρθω λίγο νωρίτερα μιας κι η μαμά μου είχε κουραστεί λόγω καλοκαιριού. Είχε πάει από βραδύς και στο μοναστήρι της Παναγίας που έχουμε στην Ξάνθη να ανάψει το κεράκι της και την παρακάλεσε να γεννήσει γρήγορα κι ομαλά μιας και δεν άντεχε άλλο – γεννήθηκα και 3800 ε!!!
Κάπως έτσι αποφάσισα να έρθω στον κόσμο λοιπόν... πανηγυρικά! Αλλά είχα από μικρό, ένα παράπονο. Ότι ποτέ δεν έκανα ένα μεγάλο πάρτυ γενεθλίων να το ευχαριστηθώ! Είχα γενέθλια και γιορτή την ίδια μέρα – άρα ένα δώρο- και πάντα λείπανε οι άλλοι η εμείς! Και αυτό ισχύει μέχρι τώρα ένεκα της μέρας...
Αν λοιπόν ποτέ αποφασίσω να κάνω ένα μεγάλο πάρτυ θα σας καλέσω όλους για να πάρω … και τα χρωστούμενα!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »