*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Αυγούστου

Τσέπελης, Θεολόγος και Φανουράκης!; Το "τρίπτυχο" της επιτυχίας...Τα καλύτερα παραπολιτικά

13 Αυγούστου

Αντ’ αυτού Αντιδήμαρχος Ξάνθης ο Σαμπάν  Μπαντάκ; Άφεριμ.
Σε λίγο θα μου ζητάνε όλο το Δήμο…! Πατήρ και υιός...

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


Μπράβο στην Αλεξανδρούπολη !!!
Στην Θράκη ΜΟΝΟ στην Ξάνθη δεν έχουμε Λευκή Νύχτα γιατί όλοι οι έμποροι είναι πλούσιοι και δεν έχουν ανάγκη παρόμοιων εκδηλώσεων!!!
(Ο Αναστάσιος Τσορλίδης στο fb)
-Περιμένουμε με αγωνία την απάντηση του Ευθύμιου Μίλκογλου…

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Με ξένα κόλλυβα βέβαια πολλά γίνονται…Ο κύριος Τσέπελης μπορεί να μας πει στα τόσα χρόνια που ασχολείται με την Αυτοδιοίκηση, έβαλε ποτέ το χέρι στη τσέπη να αγοράσει ένα διαρκείας; Ένα απλό ερώτημα…
(Ο Σταύρος Μωραϊτης στα παραπολιτικά του «Αυγουστιάτικου φραπέ» του Adesmeftithrakis.blogspot)
-Χουβαρντάς ο Τσέπελη, μόνο όταν πλήρωνε όμως η ΔΕΑΞ, η ΔΕΥΑΞ, η ΕΑΠΑΞ…και τώρα θα «πληρώνει» ο Δήμος Ξάνθης!
ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ 
*Να είμαι ειλικρινής. Αφού φτάσαμε στο σημείο στη Ξάνθη να βγάλουμε Δήμαρχο τον Τσέπελη, γιατί να μην βγάλουμε Δήμαρχο (την επόμενη φορά) και τον …Φανουράκη; Κάνοντας ματ και στον Σταυρακάρα που όπως μαθαίνω όλη την δεύτερη εβδομάδα μπαινόβγαινε στο εκλογικό κέντρο του  Τσέπελη; Με εντολές και…Στάθη Γιαννακίδη…Και «πριονίζει» από τώρα τον Σάββα Μελισσόπουλο;
....
*Σε τι υπερτερεί άλλωστε ο  Εμμανουήλ του «αδελφούλη» Μανώλη, εκτός από το ότι δεν έχει σχέση με …«τζοκεράδικα» και «γριούλες»; Λέω…!
….
*Χώρια που δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι «αφού φτάσαμε στο σημείο η πόλη της Ξάνθης να έχει Δήμαρχο από 1/9.2019 έναν Τσέπελη, δεν θα πρέπει αυτός να πλαισιωθεί κι από έναν …..ειδικό σύμβουλο απεριορίστων ικανοτήτων και βεληνεκούς του στυλ Θεολόγου Καλαϊτζή;
-Να συμπληρωθεί δηλαδή πλήρως το καρέ αφού ο συγκεκριμένος άνθρωπος την «πλήρωσε» εξ’ αιτίας όλου αυτού του «αμαρτωλού» συστήματος που επί 20ετία και πλέον «άλωνε» τα πάντα στο Δήμο Ξάνθης μέσα από την «αμαρτωλή» ΕΑΠΑΞ, το ΦΥΣΙΣ, τις ΔΕΑΞ, ΔΕΥΑΞ κλπ;
Και πολύ σωστά και ιστορικά όπως είχε καταγγείλει από το 2002 και ο Δημήτρης Μπένης (σ.σ. Μην μπερδεύεστε με αυτά που λέει τώρα…), το συγκεκριμένο «δίδυμο» είχε μετατρέψει τις δημοτικές εταιρείες σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ !;
….
*Εδώ και τώρα λοιπόν για να κάνουμε τον Δήμο Ξάνθης,…πρωταθλητή των ΕΝΤΙΜΩΝ σε όλη την Ελλάδα…
Τσέπελης, Θεολόγος Καλαϊτζής και Φανουράκης, αναμφισβήτητα πλέον αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχίας! 
Ζητωωωωωω!

Ευχές Αλέξανδρου Κοντού στους μουσουλμάνους
 της Θράκης, για το Κουρμπάν Μπαϊράμ

Για την γιορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ εύχομαι σε όλους τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας και κυρίως, τους μουσουλμάνους καπνοπαραγωγούς της Θράκης, χρόνια πολλά, υγεία, ευτυχία και κάθε επιτυχία
Αλέξανδρος Κοντός

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΒΡΑΜΙΔΗ ΣΤΟΥΣ
ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΜΠΑΝ ΜΠΑΙΡΑΜ

Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου σε όλους τους μουσουλμάνους των Νομών Ξάνθης και Ροδόπης, υγεία, ευημερία, ειρήνη και συνεργασία για το καλό του τόπου και την ανάπτυξη της περιοχής μας. Χρόνια τους πολλά.
Κώστας Παπαβραμίδης
Τομεάρχης Ν.Δ. Ροδόπης

ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ-ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ

Εύχομαι σε όλους τους μουσουλμάνους συντοπίτες μας για την γιορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ, υγεία, ευτυχία, ευημερία και χρόνια πολλά.
Για την Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ»
Πασχάλης Λύρατζης
Πρόεδρος Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης

ΣΑΣΟΕΕ: Oι «λασπολόγοι» θα μας βρουν απέναντί τους, στηρίζουμε ομόφωνα τον Κωνσταντίνο Σκιαδά

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΑΣΟΕΕ, λαμβάνοντας υπόψη δημοσιεύματα τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας σε εφημερίδα και site του αγροτικού χώρου και «λασπολογούν» τον πρώην γενικό γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και πρόεδρο του εποπτικού συμβουλίου του ΣΑΣΟΕΕ κ. Κωνσταντίνο Σκιαδά, δηλώνει ομόφωνα ότι στηρίζει ανεπιφύλακτα το διακεκριμένο μέλος tου.
Ο ΣΑΣΟΕΕ γνωρίζει και εκτιμά ιδιαίτερα - όπως άλλωστε και ολόκληρος ο αγροτικός κόσμος της χώρας και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του ΥΠΑΑΤ - την 45χρονη επαγγελματική και επιστημονική του θητεία, καθώς και την προσφορά του στο συνεταιριστικό κίνημα, στην αυτοδιοίκηση και σε κυβερνητικές θέσεις με εντιμότητα και αποτελεσματικότητα.
Οι... παροικούντες την Ιερουσαλήμ ωστόσο, γνωρίζουν πολύ καλά ότι, οι γνωστοί «λασπολόγοι», τους τελευταίους μήνες έχουν επιδοθεί σε «αήθεις» επιθέσεις εναντίον διάφορων μελών του ΣΑΣΟΕΕ, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα ανθρώπων οι οποίοι «λυμαίνονταν» για δεκαετίες κοινοτικούς και εθνικούς πόρους που κατευθύνονταν στην αγροτική οικονομία.
Οι εποχές αυτές όμως έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και ο ΣΑΣΟΕΕ είναι αποφασισμένος να στραφεί με κάθε νόμιμο μέσο εναντίον των «λασπολόγων».


Δήλωση Ανδρέα Καραγιώργη για τα πλοίο που μισθώθηκε για τη Σαμοθράκη και είναι αδύνατη η προσέγγισή του στο νησί!
Σκληρή ήταν η αντίδραση του Ανδρέα Καραγιώργη για τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς που υποτίθεται έλυσε το πρόβλημα, σχετικά με το πλοίο που μισθώθηκε για τη Σαμοράκη αλλά είναι…αδύνατη η προσέγγισή του στο νησί!
Διαβάστε την ανακοίνωσή του αυτούσια:
Δήλωση του επικεφαλής του συνδυασμού και εκλεγμένου περιφερειακού συμβούλου κ. Ανδρέα Καραγιώργη:
Με πραγματική έκπληξη διαβάσαμε πως, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, λόγω ελλιπών λιμενικών εγκαταστάσεων στο λιμάνι της Σαμοθράκης, είναι αδύνατη η προσέγγιση του πλοίου που μισθώθηκε και θα εκτελούσε τα δρομολόγια από και προς το νησί, μέχρι τις 31 Αυγούστου.
Αν υπάρχει κάτι χειρότερο από την εγκατάλειψη που νιώθουν οι κάτοικοι της Σαμοθράκης, αυτό είναι η κοροϊδία που αισθάνονται πλέον και οι επισκέπτες της.
Κύριοι, αναλάβετε τις ευθύνες σας.
Για την «Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση»
Καραγιώργης Ανδρέας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »