*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Αυγούστου

Aπίστευτο τροχαίο έξω απο το Hotel Elena-Μας αρκεί ένας Δήμαρχος Τσέπελης κύριε Μπαντάκ

13 Αυγούστου
ΠΟΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΔΙΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ…ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ;;; ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΛΕΝΑ
Δεν ξέρω τι δίνει και τι δεν δίνει το αστυνομικό δελτίο Ξάνθης, μου κάνει όμως εντύπωση πως δεν ανέφερε ούτε μια λέξη για το τρομερό συμβάν με τον νεαρό από το Δροσερό που οδηγούσε μερσεντές κάμπριο σκούρο και με τρομερή ταχύτητα έπεσε επάνω σε ένα τζιπ και ένα αουντί με αποτέλεσμα να στείλει στο Νοσοκομείο πέντε ανθρώπους και να καταστρέψει ολοσχερώς τα δυο αυτοκίνητα.
Όλα αυτά συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στις 17.30 περίπου με τον νεαρό οδηγό μπροστά στο ξενοδοχείο Έλενα να «καρφώνεται» κυριολεκτικά επάνω στα δυο αυτοκίνητα και στη συνέχεια να εγκαταλείπει το αυτοκίνητό του και…να εξαφανίζεται με τα πόδια
-Γιατί αυτό το φοβερό πράγματι συμβάν δεν δόθηκε καν στη δημοσιότητα κύριε Αστυνομικέ διευθυντά Ξάνθης;

ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Ε ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΠΑΝ ΜΠΑΝΤΑΚ ΤΟΥ DEB ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ!

Όχι μόνο τα αρνητικά, αλλά θετικά βλέπει σίγουρα ο κόσμος το ηχηρό «όχι»  του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη στον Σαμπάν Μπαντάκ, που τον «πίεζε» και συνεχίζει να τον «πιέζει» να του αν ανατεθούν τα καθήκοντα του αντ’ αυτού αντιδήμαρχου Ξάνθης.
Τουλάχιστον αυτό λένε οι πληροφορίες μας, ωστόσο η θέση του «αντ’ αυτού αντιδήμαρχου» φαίνεται πως δεν έχει κλείσει ακόμη, μετά τις έντονες αντιδράσεις που υπάρχουν στο πρόσωπο του Μανώλη Φανουράκη που στην αρχή ήθελε με «πάθος» να πάει στη ΔΕΥΑΞ, υπερίσχυσε όμως η …«αποφασιστικότητα» του γιατρού Ιππκράτη Καμαρίδη…! (σ.σ. Κατακεραύνωνε τον Σδρέβανο για τα ποσά στα ΜΜΕ όταν όμως του έδωσε αυτός τη λίστα και είδε τελευταίο τον «Μαχητή» την εποχή που ακόμη τόπαιζε…»φίλος» μας, άλλα λόγια ν΄ αγαπιόμαστε…)
Το δικό μου σχόλιο; Είδαμε Δήμαρχο τον Τσέπελη….Ε, όχι να έχει αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης ο Δήμος Ξάνθης και τον Σαμπάν  Μπαντάκ του DEB …!
(Σ.Σ. Και καλά θα κάνει βέβαια ο Σαμπάν Μπαντάκ να μη λέει δεξιά κι αριστερά ότι αυτός και ο πατέρας του έβγαλαν Δήμαρχο τον Τσέπελη…Τελικά όλοι το ίδιο λένε; Ακόμη και κάποιοι εκδότες….Ο Τσέπελης δηλαδή μόνος του δεν μπορούσε να βγει;)

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΝΑ ΚΑΙ «ΚΑΘΑΡΕΣ» ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ..!

Δεν ξέρω γιατί εξοργίστηκε άνευ λόγου η Διευθύντρια Κατερίνα Μανά σε σχέση με τα σχόλια που κάναμε στη στήλη για το γνωστό καφέ-βενζινάδικο επί της Λεωφόρου Στρατού αλλά και το κατάστημα «μπουρμπουλήθρες» μετά από καταγγελίες αναγνωστών μας, για τον «κόμβο» που χρησιμοποιούν ως έσοδο-έξοδο στα καταστήματά τους…
Εμείς σας κάναμε κυρία Κατερίνα Μανά συγκεκριμένα ερωτήματα και επ’ αυτών θέλουμε να μας απαντήσετε…Κι αν έχετε κάποιες απορίες, πάτε μια βόλτα στην Λεωφ. Στρατού να δείτε με τι ταχύτητα τρέχουν τα οχήματα και τι συμβαίνει
Τα υπόλοιπα δεν μας αφορούν. Όπως και ποιες είναι οι αρμοδιότητες οι δικές σας για τα συγκεκριμένα θέματα των κόμβων, ή του αντιδήμαρχου Δόμησης ή του γραφείου Συγκοινωνιών.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »