*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Αυγούστου

ΑΟΞάρα μια ζωή! ΑΕΚ-Ξάνθη 1-2!!! Ο Δημήτρης Μελισσανίδης «τελειώνει» εντός …ωρών τον προπονητή της ΑΕΚ Μιγκέλ Καρντόσο!

26 Αυγούστου

Με μοιραίο πρόσωπο τον προπονητή Μιγκέλ Καρντόσο που μετράει πλέον μέρες στην ομάδα, η  ΑΟΞάρα «πάτησε» την ΑΕΚ και την νίκησε μέσα στο ΟΑΚΑ (εκτός έδρας) με σκορ 2-1
Στο 34ο λεπτό η «Ένωση» έμεινε με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Ζεράλντες, ο οποίος, ενώ είχε ήδη κίτρινη κάρτα, έκανε επικίνδυνο φάουλ πάνω στον Μπαριέντος και δέχτηκε και μία δεύτερη από τον Παπαδόπουλο.
Τα πράγματα ωστόσο έγιναν ακόμη χειρότερα για τον «δικέφαλο» στο β' ημίχρονο, σε ένα διάστημα που ήταν καλύτερος.
Κι αυτό γιατί στο 67ο λεπτό οι Ακρίτες άνοιξαν το σκορ στο Ολυμπιακό Στάδιο, όταν ο Αμορίν, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 60', πήρε το «ριμπάουντ», μετά την ασθενή απόκρουση του Μπάρκα σε σουτ του Μπαριέντος, και έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.
Μάλιστα στο 67ο λεπτό ο Μπαριέντος, μετά από υποδειγματική πάσα του Ρενέλα, πλάσαρε τον τερματοφύλακα της «Ένωσης» και έκανε το 2-0 για την Ξάνθη.
Στο 91’ η ΑΕΚ μείωσε σε 1-2 με υπέροχο γκολ του Ολιβέιρα.
Οι αποδοκιμασίες των φιλάθλων της ΑΕΚ ειδικά μετά το 0-2 ήταν ιδιαίτερα έντονες για την ομάδα τους –στο τέλος μπήκαν 15 φίλαθλοι της  μέσα στο γήπεδο- με έντονες αποδοκιμασίες σε βάρος των παιχτών του κυρίως κατά του προπονητή της ομάδας Μιγκέλ Καρντόσο.
Άριστη  η διαιτησία του Γιάννη Παπαδόπουλου.


ΑΕΚ-Ξάνθη 1-2
Γκολ: 67' Αμορίν (Ξάνθη), 78' Μπαριέντος (Ξάνθη), 90+1' Ολιβέιρα (ΑΕΚ)
Κίτρινες: 7' Ντουρίτσκοβιτς (Ξάνθη), Zεράλδες (ΑΕΚ), Μπαξεβανίδης (Ξάνθη), Κοβάσεβιτς (Ξάνθη), Σβάρνας (Ξάνθη)
Κόκκινες: 34' Ζεράλδες (ΑΕΚ)
ΑΕΚ (Μιγκέλ Καρντόσο): Μπάρκας, Χουλτ, Σβάρνας, Οικονόμου, Μπακάκης, Σιμόες, Κρίστισιτς (74' Γαλανόπουλος), Ζεράλδες, Μάνταλος, Βέρντε 58' (Λιβάγια), Ολιβέιρα.
Ξάνθη (Κίκο Ραμίρεθ): Αμπάντ, Μπαξεβανίδης, Καρασαλίδης, Μαλεζάς (41' λ.τ. Λισγάρας), Σόσα, Ντουρίτσκοβιτς (60' Αμορίμ), Κοβάσεβιτς, Στούργκεον, Μπαριέντος, Τερκί, Ρενέλα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »