*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Ιουνίου

«ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ» ΚΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ! Συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Ξάνθης ο Εφραίμ σε Δ΄ Σώμα Στρατού και Αστυνομία!

26 Ιουνίου
*Ερώτημα όλων των Ξανθιωτών! Τελικά η Λίμνη Βιστωνίδας εκτός από τα… ψάρια της, που ανήκει; Στο Δημόσιο ή στο Βατοπέδι; Ποιος θα μας απαντήσει;

*Συνάντηση Εφραίμ και με τον υποψήφιο βουλευτή Ξάνθης Δημήτρη Σαλτούρο παρουσία του Μητροπολίτη Ξάνθης 

«ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ» ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ  ΚΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ! Κι αυτοί που θεωρούσαν μάλιστα ότι ο Μητροπολίτης Ξάνθης «επίτηδες» απουσίαζε στην Τένεδο την μέρα που ως Αρχηγός Κράτους ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ πλέον, ο Εφραίμ επισκέπτονταν το Μετόχι του Βατοπεδίου στο Πόρτο Λάγος… συνεχίζουν και «ζούνε» μάλλον σε… άλλο  κόσμο! (σ.σ. Εννοούμε φυσικά τον «Μαχητή» κι όσοι έχουν παραμείνει στις… παλιές εκείνες ιστορικές στιγμές της ΠΑΝΑΝ-ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΗΣ αντίστασης!).
Στα νεότερα λοιπόν. Ο Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου όχι πλέον ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ και από τις Μητροπόλεις Ξάνθης και Μαρωνείας και Κομοτηνής, αλλά συνοδευόμενος και από τον Μητροπολίτη Ξάνθης κ. Παντελεήμονα που επέστρεψε… «τροχάδην» από την Τένεδο για να τον «προλάβει»,  τόσο στην έδρα του Δ΄ Σώματος Στρατού όσο και στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, όπου μάλιστα συναντήθηκε –συμπωματικά;- και με τον υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. Δημήτρη Σαλτούρο!
Ιδού τι αναφέρει και το σχετικό ρεπορτάζ:

ΤΟ Δ΄ΣΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ





Από το Δ΄ΣΣ ανακοινώνεται ότι, την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 κατόπιν αιτήσεως από το Δ΄ΣΣ, η Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, συνοδευόμενη από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων και τον καθηγούμενο Γέροντα Εφραίμ, τέθηκε προς προσκύνηση και ευλάβεια στην έδρα του Δ΄ΣΣ.
Την Αγία Ζώνη υποδέχθηκε ο Διοικητής Δ΄ΣΣ Αντγος Χαράλαμπος Λαλούσης στον Ι.Ν Αγίου Γεωργίου στο Στρατόπεδο Αποστολίδη, όπου εψάλη δέηση από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου και ευλογήθηκαν τα στελέχη, οι οικογένειές τους και πλήθος πιστών.

Ο ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΞΑΝΘΗΣ
Επίσης σύμφωνα με το δελτίο τύπου του γραφείου τύπου του κ. Δημήτρη Σαλτούρου:


«Ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σαλτούρος, παρέστη την Δευτέρα 24 Ιουνίου  στην προσκύνηση της Αγίας Ζώνης της Θεοτόκου, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης, όπου και είχε θερμό διάλογο με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμονα και τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ.
Νωρίτερα βρέθηκε στο Εύλαλο, συνοδεία της πρωταθλήτριάς μας Βασιλικής Παυλακάκη. Επισκέφθηκε το Δημαρχείο, το Αστυνομικό Τμήμα Τοπείρου και την αγορά όπου και συνομίλησε με πολλούς συντοπίτες μας οι οποίοι επιβεβαίωσαν για ακόμη μία φορά ότι και οι ίδιοι, δεν πιστεύουν σε υποσχέσεις και μεγαλοστομίες αλλά στη δουλειά και τον σωστό προγραμματισμό»
ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ  ΤΩΝ ΞΑΝΘΙΩΤΩΝ
Κι επειδή πλέον κανείς δεν μιλάει, ο «Μαχητής» που έγινε και χθες δέκτης πολλών «σχολίων» για το πώς… άλλαξαν τόσο ραγδαία πράγματα στις «σχέσεις» του Μητροπολίτη Ξάνθης και του Εφραίμ με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου δικαίως να θεωρεί ότι δικαιώνεται!
-Μεταφέρει το αναπάντητο ερώτημα όλων των Ξανθιωτών!
Τελικά η Λίμνη Βιστωνίδας εκτός από τα… ψάρια της, που ανήκει;
-Στο Δημόσιο ή στο Βατοπέδι; Ποιος θα μας απαντήσει;  
-Ο δικηγορικός σύλλογος  Ξάνθης;
-Η αντιπεριφέρεια Ξάνθης; 
Περιμένουμε με υπομονή και ευλαβική καρτερία…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »