*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Ιουνίου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 322 Σταυρούς πήρε ο Μάκης ο Καμπριολέ, την "μάζεψε" την ομπρέλα ο Μπαϊρακτάρης!

26 Ιουνίου
Σύμπτωση; Πάντως όλα τα φυλλάδια των υποψηφίων είδα μπροστά στον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μιχάλη Πατεράκη πλην αυτών του… Δημήτρη Σαλτούρου που ήταν κάπως...μακρύτερα! Τυχαίο; Δεν νομίζω…


………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
Όσο για κάποιους γιαλαντζί αναλυτάδες που εκλέγουν από τώρα (προφανώς αυτούς που γουστάρουν) και δίνουν μάλιστα και έδρες, θα τους υπενθυμίσω τι έγραφαν και τι έλεγαν και για τις δημοτικές εκλογές, με αποτέλεσμα να… πέσουν σ’ όλα έξω!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Κι ο Τένης το… χαβά του! Αλήθεια ποιοι είναι οι «γιαλατζί»… αναλυτάδες; Γιατί στο συγκεκριμένο είδος και πάλι μόνο έναν θεωρώ… εξαιρετικό
………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2
Κι επειδή οι ΡΗΞΕΙΣ είναι αυτές που γράφουν την ιστορία, θα δώσω μια λιτή και ταπεινή απάντηση και σε όλους τους οσφυοκάμπτες!
Δεν εκβιάζομαι, δεν απειλούμαι και δεν απειλώ όπως κάνουν αυτοί, μπορούν να  συνεχίζουν να «κραυγάζουν» και να λένε ότι θέλουν... και ο  χρόνος θα δείξει!
Και ποια είναι η αλήθεια, αλλά και τι σεισμός πρόκειται να επακολουθήσει!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο «Πολιτικό Καφενείο» του «Μ»)
-Δεν ξέρω τι πρόκειται να επακολουθήσει… Αυτοί που θεωρούν ωστόσο την πόλη «τσιφλίκι» τους…δεν πτοούνται με τίποτα!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Ποιος είπε ΟΧΙ στο debate του NEXT tv με τους υποψήφιους βουλευτές της Ν.Δ. για να τους γνωρίσει ο κόσμος και να δει μάλιστα με εικόνα και ήχο και τις… πολιτικές οντότητές τους;
Μα ο… Σπύρος Τσιλιγγίρης! Θέλει κι ερώτημα; Ο άνθρωπος επί 5 χρόνια στο Περιφερειακό Συμβούλιο δεν άνοιξε ούτε μια φορά το στόμα του…
-Θα «ανοίξει»  ενώπιος ενωπίω;
……
*Μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες μου, δυσανασχέτησε και με την πρωτοβουλία του Προέδρου της ΝΟΔΕ Μιχάλη Πατεράκη να τους… παρουσιάσει όλους μαζί σε ειδική συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους όπου μάλιστα θα τους δώσει το λόγ και να…. μιλήσουν!
Να μιλήσει ο Σπύρος και να πει; Για τον συνεταιρισμό του με τον Θόδωρο Πύρρο; Όπου κατάφερε μάλιστα να το «κλείσει» το μαγαζί της οδού Δαγκλή;
Για το… καφενείο που αγόρασε και λειτούργησε ο ίδιος κάτω από το ιατρείο του! Ή για το καφενείο του Καλτσά από το οποίο ξεκίνησε την… πολιτική του καριέρα και κατάφερε και αυτό να το… «κλείσει»; Λέω…
……
*Τελικώς κατέφυγαν στο εκλογοδικείο Κομοτηνής οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Πάνος Αμβροσιάδης (του συνδυασμού Τσέπελη) και Παράρχος Ευστρατίου (του συνδυασμού Λύρατζη);
Ή απλά ντόρος να… γίνεται;
……
*Επαναλαμβάνω και σήμερα από τη στήλη μου ότι υπάρχει ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ παράβαση καθήκοντος από τον ΤΣΕΠΕΛΗ με την περίπτωση της… ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ απευθείας ανάθεσης που έδωσε σε εργολαβία του υπόγειου πάρκινγκ ως τότε Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ με αποτέλεσμα να ΖΗΜΙΩΘΕΙ φυσικά και ο Δήμος Ξάνθης.
-Κι όσοι διαφωνούν με την θέση που εκφράζω, ιδού οι Εισαγγελείς που κατά την ταπεινή μου άποψη θα έπρεπε να έχουν ήδη παρέμβει όπως και με δυο περιπτώσεις ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ του…
Από τις η μία μάλιστα καταγγέλθηκε και από τον δημοτικό σύμβουλο Αλέκο Κυριακίδη μέσα στο δημοτικό συμβούλιο με ΕΙΚΟΝΑ  και ΗΧΟ!
(Σ.Σ. Ο Αλέκον δεν ήταν αυτός που είπε ότι ποτέ δεν υπέγραψε το έγγραφο για το επεισόδιο  του υιού Ηλιάδη κατά του Φανουράκη; Ποιος υπέγραψε λοιπόν ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ του; Μήπως αυτός που άλλαξε και την ημερομηνία στη ΒΕΒΑΙΩΣΗ του Δασαρχείου Ξάνθης στην πρωτόδικη δίκη για το μπάζωμα του ρέματος;).
……
*Έγραψε χθες ο Τ.Κ. με το γνωστό του ύφος:
«Όσο για κάποιους γιαλαντζί αναλυτάδες που εκλέγουν από τώρα (προφανώς αυτούς που γουστάρουν) και δίνουν μάλιστα και έδρες, θα τους υπενθυμίσω τι έγραφαν και τι έλεγαν και για τις δημοτικές εκλογές…»
-Αλήθεια, ποιους…. εννοεί; Γιατί εμείς τέτοιου είδους αναλύσεις δεν κάναμε! Περιμένουμε να μας το πει ο… μέγας «αναλυτής»!
…….
*Κι ένα ερώτημα για πολλούς αποδέκτες. «Ακόμη κι αν ο Αλέξανδρος Κοντός ήθελε το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και διαπίστωσε ότι σε πρώτη φάση τουλάχιστον δεν θα το έπαιρνε από τον Πρόεδρο της Ν.Δ. και αυριανό Πρωθυπουργό…».
-Με αποτέλεσμα να πει ΟΧΙ στην υποψηφιότητά του!
Γιατί αυτό κατά κάποιους είναι «επιλήψιμο»; Δηλαδή επί Υπουργίας Αλέξανδρου Κοντού, ΛΙΓΟΙ ωφελήθηκαν, ή μήπως… ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ;

ΤΕΛΙΚΑ 322 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΚΑΜΠΡΙΟΛΕ!
Σύμφωνα με την βεβαίωση που έστειλε στον «Μαχητή» η υπογράφου δικηγόρος
δικηγόρος του Πρωτοδικείου Ξάνθης, Δέσποινα Χατζηφωτιάδου, τελικά ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Τσέπελη ΧΟΥΣΕΪΝ ΟΓΛΟΥ ΟΖΑΝ του Χασάν, κοινώς… Μάκης ο Καμπριολέ από το Δροσερό, πήρε 322 σταυρούς κι όχι… 166!
-Άξιος που τους διπλασίασε… αλλά δυστυχώς και πάλι δεν φτάνουν για να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης και να γίνει… Αντιδήμαρχος!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Ο Υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Σωτήρης Μπαϊρακτάρης «μάζεψε» την… «ομπρέλα» του μετά τις «απειλές Γ. Μυλωνά και Φανουράκη!
«Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες» έλεγε ο Αθάνατος Γέρος της Δημοκρατίας, δυστυχώς όμως  αυτό δεν ισχύει καθώς φαίνεται με την περίπτωση του υποψηφίου βουλευτή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Σωτήρη Μπαϊρακτάρη που τελικά και μετά τον ντόρο που ξεσηκώθηκε, αναγκάστηκε (σ.σ. Για να γλιτώσει το αυτόφωρο με το οποίο τον απειλούσε το «δίδυμο» Φανουράκης-Γιώργος Μυλωνάς), να «μαζέψει» την ομπρέλα και το τραπεζάκι που είχε στην κεντρική πλατεία της πόλης….δίνοντας τόπο στην αρχή και συνεχίζοντας με σεμνότητα και ταπεινότητα τον προεκλογικό του αγώνα..!
Δικαίωμα του Σωτήρη βέβαια να κάνει πίσω…
-Την δική μου άποψη όμως την μετέφερα χθες στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ και στον Βαγγέλη Βασιλειάδη…!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ! Ελάτε κύριε Φανουράκη και κύριε Γιώργο Μυλωνά εσείς που πρώτο διδάξατε και με το ΠΑΡΑΝΟΜΟ εκλογικό κέντρο του  Τσέπελη στο Δροσερό…!
Και περάστε μας από το…αυτόφωρο!  Τολμήσετε…Έχετε όμως τα κότσια;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »