*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Μαΐου

Αποκλειστικό. Κι ο Τσέπελης στο Πούρναλικ με Ζερενίδη! Αφέθηκε ελεύθερος ο Σελαμί! Ιδού τα πούλμαν! (φώτο)

26 Μαΐου



*Έφυγε στις 18.05 ο Φανουράκης και τον αντικατέστησαν ...σαν "σκοπιά" Τσέπελης και Ζερενίδης! 

*Ρωτάμε τον  Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης και κάθε αρμόδια αρχή. Γιατί δεν περιφρούρησαν το Πούρναλικ και ζούμε τέτοιες τραγικές "καταστάσεις" στις φετινές εκλογές; 
 Τραφελαφικές..."δόξες" ζούμε πλέον στο Πούρναλικ με τον Φανουράκη σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει σχεδόν κοιμηθεί σε καρέκλα...καφενείου όλη τη νύχτα, για να "περιφρουρήσει" τους Ρομά ψηφοφόρους που έφεραν με τον Τσέπελη απο τη Θεσσαλονίκη με πούλμαν!
Μάλιστα ο Φανουράκης με δηλώσεις του σε συνεργάτη μας, εμφανίζεται και ως ...."θύμα", της όλης κατάστασης, καταγγέλλοντας χωρίς κανένα στοιχείο...χρηματισμό απο την αντίπαλη πλευρά και αναφέροντας μάλιστα και το ποσόν των...15.000 ευρώ!
Φτάνοντας σε σημείο ΠΑΝΙΚΟΥ να βγάζει τα εσώψυχά του και εναντίον..."αδελφικού" του φίλου που κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Μελισσόπουλο και δεν κρύβει την έντονη πικρία και απογοήτευσή του με αυτά που συμβαίνουν, για τις συμπεριφορές του!! Ποτέ δεν περίμενα κάτι τέτοιο..ομολογεί! 

Στο μεταξύ πληροφορίες αναφέρουν οτι αφήθηκε τελικά ελεύθερος ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος του Τσέπελη κύριος Σελαμί  που μοίραζε δημόσια επάνω σε…πάγκο ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ψηφοδέλτια του συνδυασμού Τσέπελη, για άγνωστους προς το παρόν λόγους, μετά την σύλληψή του από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ (Σ.Σ. Αστυνομικές πηγές λένε ότι δεν βρήκανε χρήματα επάνω του…).
Ωστόσο κατασχέθηκαν "σταυρωμένα" ψηφοδέλτια στα οποία μάλιστα υπάρχει και το όνομα του Σιαμπάν Μπαντάκ εκτός απο υποψήφιο του συνδυασμού που ναι μεν ψηφίζει στο Πούρναλικ, ωτόσο ζει στη Θεσσαλονίκη και έχει μάλιστα και την ιδιότητα Προέδρου...Πολιτιστικού συλλόγου που δραστηριοποιείται στην συμπρωτεύουσα! 
Σημειώνεται οτι γύρω στις 17.10 εμφανίστηκε στο καφενείο όπου βρίσκεται ο Φανουράκης με τους εκ Θεεσαλονίκης μεταφερόμενους "οπαδούς" του και ο Τσέπελης με...βυσινή γραβάτα κι έβγαλε έναν λόγο καταχειροκροτούμενος απο...οπαδούς του! Αμέσως μετά αναχώρησε και το ένα λεωφορείο των οπαδών Φανουράκη-Τσέπελη για την Θεσσαλονίκη με τον πρώτο να ανεβαίνει σε αυτό και να τους χαιρετάει!
Και λίγα λεπτά ωστόσο αργότερα, να ανεβαίνει στην...μηχανή του και να τον...αντικαθιστούν στη ..."σκοπιά" με τους υπόλοιπους μεταφερόμενους  απο τη Θεσσαλονίκη οπαδούς τους, οι Τσέπελης κα Ζερενίδης (ξάδερφος του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου...)!!!! Τραγελαφικές καταστάσεις..
Την ίδια ώρα βρίσκονται ακόμη και αυτήν την ώρα στην αντίπερα όχθη και οπαδοί του Μελισσόπουλου μεταξύ των οποίων και ο υποψήφιος δημοτικός του σύμβουλος κ.Μουφίτ Αρίφογλου που παίζει πυροσβεστικό ρόλο για την αποτροπή επεισοδίων!
Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, χάρις στον Αρίφογλου δεν συνέβησαν τα χειρότερα στον οικισμό με τον τελευταίο να δηλώνει στον "Μαχητή", "κρατήσαμε και κρατάμε ψύχραιμη στάση, γιατί εμείς την ερχόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσουμε τον κύριο Δημαρχόπουλο σαν συνδυασμός και πρέπει να πάμε ψύχραιμοι στις κάλπες ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΞΑΝΘΗ"!!! Αυτό που δυστυχώς που έζησε με τον Φανουράκη ο οικισμός μας δεν ξανάγινε...Δυστυχώς"
Τα καυτά ερωτήματα  των πολιτών.
1.Μπορούμε να ρωτήσουμε τον αστυνομικό διευθυντή Ξάνθης, τι δουλειά έχει ο Φανουράκης όλη  την νύχτα και μέχρι τις 18.15; 
Και   μάλιστα "περικυκλωμένος" από 40 μεταφερόμενους Ρομά οπαδούς του απο τη Θεσσαλονίκη με επικεφαλής υποψήφιο δημοτικό τους σύμβουλο;;Και απειλώντας υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους άλλων συνδυασμών;
2.Αλήθεια γιατί μας απαγόρευσε ο Φανουράκης να βγάλουμε μια φωτογραφία για να "θαυμάσουμε" όλη την...κουστωδία του απειλώντας μάλιστα οτι θα μας ...σπάσουν τις φωτογραφικές μηχανές αν συμβεί αυτό;
-Μήπως ο υπαρχηγός του Τσέπελη, αυτοχρίστηκε και...αρχηγός του Πούρναλικ;
3.Γιατί ...τρέμει και φοβάται ο Φανουράκης τόσο την δημοσιότητα και μια…αναμνηστική φωτογραφία; Ο υποτιθέμενος ..."τιμητής" τόσα χρόνια του Δήμου Ξάνθης; Τι δουλειά έχει και με τόσους "οπαδούς" τριγύρω του να τον…φυλάνε;  
4.Γιατί απείλησε ο Φανουράκης με ξυλοδαρμούς τους δυο υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του Μελισσόπουλου Στέλιο Τσετινέ και Δαβατίδη;  Μάλιστα τους είπε να φύγουν απο τον χώρο με απειλές οτι "θα ξαμολύσει" εναντίον τους, τους οπαδούς του; Ενώ απειλήθηκε και ο Μάκης Αρίφογλου που βρίσκεται δίπλα στον πατέρα του;
5.Είναι δυνατόν... αδελφικές φιλίες τόσων ετών να γίνονται "κομμάτια και θρύψαλα" απο τον Φανουράκη;Τέτοιο "πάθος" να επανεκλεγεί δημοτικός σύμβουλος; Με το..ήθος Πούρναλικ θα διοικήσουν τον Δήμο Ξάνθης με τον Τσέπελη και τον Ζερενίδη;
6.Είναι δυνατόν να απειλεί και τον "Μαχητή" ο Φανουράκ,ης; Ιδού η Ρόδος;  Αλλά και ποιός θα είναι ο ηθικός αυτουργός αν μας συμβεί κάτι!
7.Σε ποιόν...αιώνα βρισκόμαστε και ζούμε τέτοιες τριτοκοσμικές καταστάσεις στο Πούρναλικ ως και αυτήν την ώρα; Με παρόντες  μάλιστα στο Πούρναλικ και τους Τσέπελη και Ζερενίδη; Θαυμάστε τους ανθρώπους που θα οδηγήσουν την Ξάνθη στο μέλλον!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »