*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Μαΐου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Έπιασαν επ' αυτοφόρω τον Σελαμί στο Πούρναλικ με ψηφοδέλτια του Τσέπελη και κατέσχεσαν το όχημά του! Περιπολικό στο Δροσερό!!!

26 Μαΐου

*Με κίτρινο…φάκελο στον ίδιο χώρο και ο Φανουράκης που ξενύχτησε στο...Πούρναλικ, περιπολικό έξω από το εκλογικό κέντρο του Τσέπελη στο Δροσερό!
Τον γνωστό Σελαμί, υποψήφιο σύμβουλο τοπικού του Τσέπελη, έπιασαν άνδρες της ΟΠΚΕ πριν λίγο, την ώρα που προκλητικά και ανοιχτά επάνω σε έναν ..πάγκο διένειμε με χρηματισμό ψηφοδέλτια στη πλατεία του Πούρναλικ προκειμένου οι ψηφοφόροι να ψηφίσουν το συνδυασμό τους!
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί συνέλαβαν επ΄ αυτοφόρω τον Σελαμί και κατέσχεσαν το όχημά του ενώ από χθες το βράδυ αλλά και σήμερα το πρωί σύμφωνα με πληροφορίες, στον ίδιο χώρο βρίσκεται κρατώντας έναν ...κίτρινο φάκελο μάλιστα και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Τσέπελη Μανώλης Φανουράκης
Την ίδια ώρα και μετά απο καταγγελίες, περιπολικό της αστυνομίας βρίσκεται έξω απο το ΠΑΡΑΝΟΜΟ εκλογικό κέντρο του ΓΤσέπελη στο Δροσερό, όπου βρίσκονται άτομα και υποψήφιοι του Τσέπελη και ισχυρίζονται οτι βρίσκονται εκεί για να ενημερώσουν τον...κόσμο!
Σε δηλώσεις του στο Next σχολιάζοντας την σύλληψη του Σελαμί ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Γιάννης Παπαχρόνης τόνισε με νόημα, «σήμερα είναι γιορτή της Δημοκρατίας και όχι της δημοπρασίας».
Ανάλογες δηλώσεις έκαναν στο NEXT TV και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου αλλά και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Ειρήνη Χαριτωνίδου και Μιχάλη Ρεκάρης. 
Το ερώτημα όλων.

Αφού το εκλογικό κέντρο που ψηφίζει ο κύριος Φανουράκης βρίσκεται σε άλλο χώρο, για ποιο λόγο βρίσκεται με τον…κίτρινο φάκελο στα χέρια του απο το πρωϊ ο εν λόγω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Τσέπελη; Έγινε έρευνα για να διαπιστωθεί ο Σελαμί τι χρήματα και ευρύματα είχε επάνω του; Τελικά το εκλογικό κέντρο του Τσέπελη στο Δροσερό πως λειτουργεί; Ως μαγαζί του...Μάκη του Καμπριολέ; Ως...ταβέρνα; Ως καφενείο;
Και γιατί μέχρι σήμερα δεν είχαν παρέμβει οι αρχές μετά τις καταγγελίες μας;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »