*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Απριλίου

ΣΤΟΧΟΣ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ-ΤΣΕΠΕΛΗ! Εκ των έσω, να «διαλύσουμε» την παράταξη του Σάββα Μελισσόπουλου!

18 Απριλίου

Απίστευτος Φανουράκης. Αγκαλιά με τον Τσέπελη, κάνει ερωτήσεις στον Δήμαρχο με τις υπογραφές των υποψηφίων του… Σάββα Μελισσόπουλου για να κάνει αβάντα στον νέο του «αρχηγό» και τον… εαυτό του


*Δημήτρης Βορίδης για Μανώλη Φανουράκη: Αφού τον απέβαλε η παράταξη Μελισσόπουλου, γιατί δεν του ζητάνε να παραιτηθεί από αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης;! Φανουράκης: Κανείς δεν μπορεί!!! 

Απίστευτος Φανουράκης! Ενώ όσο ήταν με τον Σάββα Μελισσόπουλο ανέχτηκε να τον χαρακτηρίσει ακόμη και… «απατεώνα...», αποκαλύπτοντας το θέμα που προέκυψε με τον ίδιο και την γνωστή πλέον «γριούλα», μετά την αποπομπή του από την παράταξη «ΞΑΝΘΗ για όλους», όχι μόνο τα ξέχασε όλα, αλλά αφού αναγνώρισε… «προσκύνησε» ως «ηγέτη» τον Τσέπελη γιατί είναι ο μόνος που τον «δέχτηκε» στο ψηφοδέλτιό του, λίγες μέρες αφότου το γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην Δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης (με την παράταξη Πούλιου) Δημήτρης Βορίδης ζήτησε από το fb «να τον αποβάλει η παράταξη Μελισσόπουλου και να του ζητήσει να παραιτηθεί από αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης», αυτός επιχειρεί εκ των έσω πλέον….!
-Να «διαλύσει» την παράταξη του Σάββα Μελισσόπουλου, προκειμένου από την μια να κάνει «αβάντα» στον νέο του αρχηγό και αφετέρου να εμφανίσει ως… αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και… ηγέτη τον εαυτό του, προκειμένου να μαζέψει ψήφους!!!
Έτσι χθες είδαμε το παρακάτω φαινόμενο.
Τον Φανουράκη να έχει προσχωρήσει από τη μια στον… Τσέπελη ανοιχτά πλέον και να έχει αναχθεί σε… χειροκροτητή του κι από την άλλη… να εμφανίζεται ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι της οποίας κατεβαίνουν με τον Σάββα Μελισσόπουλο. Κύριος στόχος του; Να πείσει έστω την ύστατη στιγμή εκτός από τον Μπακάλογλου και τον Γιώργο Μυλωνά που «κουβάλησε» στο συνδυασμό Τσέπελη, να πείσει και την Ειρήνη Χαριτωνίδου με τον Μιχάλη Ρεκάρη να τον… ακολουθήσουν!!!
Ιδού και η ερώτηση Φανουράκη που στην ουσία δεν είναι τίποτε άλλο από το ένα επικοινωνιακό μέσον… αυτοπροβολής για να δείξει ότι αν και με τον Τσέπελη, παραμένει… «αρχηγός» και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης!
(Σ.Σ. Πρόκειται βέβαια για τον ίδιο Φανουράκη που… έπινε τα τσίπουρά του με τον σημερινό Δήμαρχο, παρακαλώντας τον να τον πάρει στο συνδυασμό του, ιδίως μετά την αποπομπή του από την παράταξη Μελισσόπουλου…).

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ
Προς : Δήμαρχο Ξάνθης
Κο Δημαρχόπουλο Χαράλαμπο
Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δ. Ξάνθης
Κο Ηλιάδη Θωμά
Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
Κο Δρεμσίζη Ιωάννη
Κοιν. : Διευθύντρια Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών
Κα Μανά Αικατερίνη
Επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι οι εργασίες σε κοινόχρηστο χώρο απαιτούν μελέτη που εγκρίνεται από την ΕΠΑΕ και την τεχνική υπηρεσία του Δήμου και μετά λαμβάνεται απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και επειδή μέχρι τώρα δεν έχει πέσει τίποτα από όλα αυτά στην αντίληψή μας , σας καλούμε άμεσα να μας προσκομίσετε :
-Τη μελέτη για τις εργασίες τοποθέτησης των υπόγειων κάδων στους κοινόχρηστους χώρους
-Την έγκριση της από την ΕΠΑΕ
-Την έγκριση της από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου και
-Την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αποφασίζει για την τοποθέτηση των υπόγειων κάδων στα συγκεκριμένα σημεία.
Σε διαφορετική περίπτωση καταγγέλλουμε τις εργασίες τοποθέτησης των υπογείων κάδων ως αυθαίρετες σε κάθε αρμόδια υπηρεσία με συνέπειες που είστε ασφαλώς σε θέση να αντιληφθείτε όλοι.
Ξάνθη, 17/4/2019
Για την «Κοινωνία Δημοτών»
Φανουράκης Ι.Εμμανουήλ
Καρά Αχμέτ
Μυλωνάς Γεώργιος
Ρεκάρης Μιχαήλ
Τζενάν Τσαρεκτσή
Χαριτωνίδου Ειρήνη

Δημήτρης Βορίδης για Μανώλη Φανουράκη: Αφού τον απέβαλε η παράταξη Μελισσόπουλου, γιατί δεν του ζητάνε να παραιτηθεί από αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης;
Σημειώνεται ότι πριν την χθεσινή ερώτηση Φανουράκη, προηγήθηκε σκληρή προσωπική επίθεση εναντίον του από τον πρώην δημοτικό σύμβουλο του Χρίστου Πούλιου και μέλος του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Δημήτρη Βορίδη που σε δηκτικό σχόλιό του στο fb ζητούσε από την παράταξη Μελισσόπουλου να τον… «παραιτήσει» από αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης!!!
Ιδού παρακάτω το σχόλιο του Δημήτρη Βορίδη:
Voridis Dimitri: Ο κ. Φανουράκης, αρχηγός ακόμη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο Ξάνθης ελέω κ. Πούλιου και κ. Ξυνίδη, οι οποίοι τον στηρίζουν στην θέση αυτή, αλλά και ο κ. Μελισσόπουλος ο οποίος είναι η συνέχεια της ίδιας παράταξης (και φιλοδοξεί να γίνει Δήμαρχος), αλλά τον απέβαλε από την Νέα Παράταξη γιατί διαφώνησαν (γιατί άραγε δεν του ζητάει να παραιτηθεί και από αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης?)
Ο κ. Φανουράκης λοιπόν που προήλθε από την παράταξη της συμπολίτευσης αλλά και ενδέχεται να επιστρέψει σε μία από τις 4 παρατάξεις στις οποίες χωρίζεται η συμπολίτευση (μάλλον για να μοιράσουν και το προπατορικό αμάρτημα στα 4).... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΜΟΥΖΑΦΕΡ ΜΠΕΗ? (Υ.Γ.: τότε ήλπιζαν πως θα έπαιρναν και άλλα λεφτά από τον Δημόσιο πλούτο για να αγοράσουν και εκθέματα.. αλλά δεν τους έδωσαν -ευτυχώς διότι τα σπαταλούν ανεπιτυχώς- και φυσικά εξαντλημένοι από ιδέες τόσα χρόνια παράτησαν το κονάκι στο έλεος της τύχης του!).
ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ VS ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΟΡΙΔΗ: ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ

Manolis Fanourakis Κύριε Βορίδη Δημήτρη... Ο κύριος ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ για εσάς μπορεί να μπήκε στο δημοτικό συμβούλιο γιατί παραιτήθηκαν κάποιοι όμως είναι και ένας εξ αυτών που ασκεί αντιπολίτευση δεχόμενος και τα περισσότερα πυρά...Και συγχώρεσε με Δημήτρη, αλλά κανείς δεν μπορεί να μου ζητήσει να παραιτηθώ, μόνο τα μέλη της παράταξης, με τα οποία όμως έχουμε σχηματίσει μια πολύ δυνατή ομάδα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο... Όλοι εκεί μέσα έχουμε γράψει την δική μας ιστορία...Όπως κ εσύ άλλωστε...
Μάλλον δεν παρακολουθείς τις ερωτήσεις κ τοποθετήσεις της παράταξης μας, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δημήτρη, αλλιώς το συγκεκριμένο ερώτημα σου θα είχε απαντηθεί..
Βρισκόμαστε όμως σε προεκλογική περίοδο, οπότε εύλογες οι ανησυχίες σου... Καλό Πάσχα φίλε μου…


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »