*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Φεβρουαρίου

«ΑΓΚΑΖΕ» ΜΕ ΜΟΥΡΚΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Τσέπελης, Χρυσούλα Δημούδη και Ι. Καμαρίδης! Το 2015 τον στέλανε στο Εισαγγελέα!!!

21 Φεβρουαρίου
ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ «ΣΩΣΟΥΝ» ΤΗ ΞΑΝΘΗ
Τον Γενάρη του 2015 καλούσαν τον Δημαρχόπουλο να «ξηλώσει» τον Μούρκα από Εντεταλμένο Σύμβουλο κατηγορώντας τον για… πλαστογραφία, τον Φλεβάρη 2019 είναι ΜΑΖΙ για το… Μέλλον της… Ξάνθης!
Κι όμως… Αυτοί θα «σώσουν» την Ξάνθη και θα την οδηγήσουν στο… Μέλλον της με βάρκα την… ελπίδα! Τσέπελης, γιατρός, Δημούδη του ΟΑΕΔ και… Μούρκας!!!
Οι ίδιοι δηλαδή που αρχές του 2014 και τον Γενάρη του 2015 θα «έστελναν»… αλλήλους στους Εισαγγελείς κατηγορώντας τους για… πλαστογράφους, λαμόγια και τα τοιαύτα!!!
Ιδού σήμερα το πρώτο ντοκουμέντο!
20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 λοιπόν. Ο υπομηχανικός και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Χρήστος Μούρκας είναι… εντεταλμένος σύμβουλος του Δημάρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου σε τεχνικά θέματα ωστόσο αποκαλύπτονται και καταγγέλλονται τρομερά πράγματα από την αντιπολίτευση σε βάρος του στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, καθώς η… συνιστώσα του συνδυασμού Τσέπελη, γιατρός και Δημούδη αποκαλύπτουν… πράματα και θάματα για τον Χρήστο Μούρκα και λένε θα τον πάνε στον… Εισαγγελέα ως παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!!!
Σύμφωνα με τις τότε καταγγελίες!

Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΡΚΑΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ!!!
Στο ρεπορτάζ του «Μαχητή» αναφέρονταν στις 21/1/2015 μεταξύ των άλλων και τα παρακάτω:
ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΞΥΝΙΔΗΣ
Για πλαστότητα του εγγράφου μετά από τα όσα διαδραματίστηκαν μίλησε και ο δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης και δικηγόρος Θανάσης Ξυνίδης που το βράδυ της Δευτέρας δεν..."χάριζε" κάστανα, καθώς φαίνεται ότι η περίοδος "χάριτος" τελείωσε πλέον, ενώ Δημήτρης Μπένης και Ιπποκράτης Καμαρίδης ζήτησαν ευθέως από τον Δήμαρχο, να "παραιτήσει" τον εντεταλμένο δημοτικό του σύμβουλο!
επανέλαβε και πάλι ότι "δεν πήγε να δει το έργο γιατί...εμπιστεύεται τις υπηρεσίες"!
ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥΡΚΑ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ Ι. ΚΑΜΑΡΙΔΗ
Για τα όσα συνέβησαν σκληρή έγγραφη καταγγελία έδωσε στη δημοσιότητα και η παράταξη του Ιπποκράτη Καμαρίδη, τονίζοντας τα παρακάτω:

ΞΑΝΘΗ – ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!
Έχασε την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας ο Δήμαρχος Ξάνθης
Την εμπιστοσύνη των Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφούσας παράταξής του, έχασε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαρ. Δημαρχόπουλος, αφού δεν συμφώνησαν και καταψήφισαν  στην ονομαστική ψηφοφορία την παραλαβή του  έργου – σκάνδαλο – στο Άλσος Κιμμερίων.
Οι δικοί του σύμβουλοι, αντιλαμβανόμενοι την ποινική διάσταση του θέματος και την επιχείρηση εξαπάτησης και παραπλάνησης του δημοτικού συμβουλίου, μετά και απο δικές μας ενέργειες και καταγγελίες, ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ την πρόταση του Προεδρείου και έτσι το θέμα δεν «πέρασε» ως επιθυμούσε ο κ. Δημαρχόπουλος αλλά και ο Εντεταλμένος επι των Τεχνικών Θεμάτων Σύμβουλος κ. Μούρκας Χρ.
Η όλη εξέλιξη του θέματος, δείχνει περίτρανα ότι η σημερινή δημοτική αρχή, κινείται στα όρια της νομιμότητας, νομίζοντας ότι έτσι θα μπορέσει να επιβιώσει πολιτικά.
Τα γεγονότα όμως τη διαψεύδουν και ας προσπαθεί να τα συγκαλύψει.
Διότι ήξερε ο κ. Δημαρχόπουλος ότι το ζήτημα της παραλαβής ενός έργου, με ψευδή στοιχεία, φέρνοντάς το στην ολομέλεια του δημοτικού συμβουλίου με ψευδή στοιχεία, αποτελεί προσπάθεια παραπλάνησης των συμβούλων.
Διότι ομολόγησε ο κ. Μούρκας ότι ουδέποτε πήγε στο έργο, που όμως ως Πρόεδρος της Επιτροπής Παραλαβής το παρέλαβε ως γενόμενο!
Συνεπώς η όλη διαχείριση είναι νομικά επιλήψιμη και ως έτσι εμείς θα την προωθήσουμε προς διερεύνηση στις Δικαστικές Αρχές, στις οποίες έχουμε ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.
Τέλος, καταγγέλλουμε τον τρόπο που το Προεδρείο μεταχειρίζεται το σύνολο των δημοτικών συμβούλων, αφαιρώντας τους ουσιαστικά το λόγο και μη υπολογίζοντας την άποψη και θέση τους, με αποτέλεσμα να εκτίθεται όπως στην περίπτωση του θέματος που τελικά καταψηφίστηκε.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΡΙΤΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019
Όλα αυτά… πριν τέσσερα χρόνια βέβαια. Με την «συνιστώσα» του  Τσέπελη, (γιατρός-Δημούδη) να στέλνει στον… Εισαγγελέα τον Χρήστο Μούρκα για πλαστογραφία και όχι μόνο…
Και τελικά την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019, Χρυσούλα - Δημούδη και γιατρός να πηγαίνουν πλέον… αγκαζέ με τον Χρήστο Μούρκα και να κατεβαίνουν συναγωνιστές και… υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του... Τσέπελη!
-Έτοιμοι να οδηγήσουν την Ξάνθη στο… Μέλλον!
Στο… μέλλον Τσέπελη βέβαια…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »