*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Φεβρουαρίου

Μισό-μισό...Τσέπελης-γιατρός στην εξουσία! Ο Μπούτος, ο Ζαγναφέρης και ο Σδρέβανος!

21 Φεβρουαρίου
Από τα επεισόδια στη κηδεία του αδικοχαμένου Στρατιώτη… στη Γλαύκη στις 14/7/2016 με πρωταγωνιστές τους Ζεϊμπέκ Χουσεΐν και Σινίκογλου. Αύριο η δίκη του «Μ» στο Μονομελές Πλημ/κείο Ξάνθης.
…………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Ο Μανιάτης λέει τώρα στην tv, πως ο Τσουκάτος για να σωθεί λέει ό,τι θέλει και τέλος πάντων πως καταθέτει και ψέμματα (για να σωθεί) πως δήθεν μετεφερε 12.000.000.000 στα γραφεία του κόμματος του το έτος 2000. Λογικά ο Μανιάτης γνωρίζει.. Εγώ απλώς διευκρινίζω πως για δραχμούλες μιλάνε
(Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος  του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Βορίδης στο fb)
-Ευτυχώς έκανε την… διευκρίνιση! Γιατί ο μισός  ΣΥΡΙΖΑ θα προσχωρούσε την επομένη στο κόμμα του… Τσουκάτου!
…………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Τους πρώτους 20 για την κατάκτηση της κορυφής ανακοίνωσε ο Μανώλης Τσέπελης. Αν αυτή κατακτηθεί, τότε θα δούμε για πρώτη φορά στο Δήμο Ξάνθης δύο Δημάρχους, μισή θητεία Μανώλης Τσέπελης, και άλλη μισή Ιπποκράτης Καμαρίδης.
(O Πέτρος Ούτσης στο XanthiPress)
-Πόσα ξέρει… που (δεν;) ξέρουμε ο δαιμόνιος επικοινωνιολόγος του γιατρού στις εκλογές του 2014!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Εύλογο το ερώτημα του Τένη. «Ποια μέλη της παράταξης Δήμος Πρότυπο παραβρέθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση και προσυπέγραψαν την «αποπομπή» των συναδέλφων τους, καθόσον απαιτούνται τουλάχιστον 17 «υπογραφές»;
-Καλά βρε Τένη μου. Είναι θέμα… υπογραφών ένας Δήμαρχος να «αποπέμψει» τέσσερις δημοτικούς του συμβούλους που κατεβαίνουν με άλλους συνδυασμούς, ή θέμα πολιτικής ηθικής;
-Μόνοι τους έπρεπε να φύγουν! Κι όχι να ψάχνουν τους Νόμους και τους κανονισμούς! Τι αστειότητες και γελοιότητες είναι αυτές;
(σ.σ. Αλλά κι ο Λύρατζης, δεν μπορούσε να περιμένει 2-3 βδομάδες; Να τελειώνει με το Καρναβάλι και μετά να το ανακοινώσει;)
….
*Κι όσο για τον «φίλτατό» Σου Γιώργο Χατζηθεοδώρου θεωρώ ότι ουδέποτε έκρυψε την πολιτική του ταυτότητα… Με τη διαφορά ότι εγώ προσωπικά ξέρω τουλάχιστον 10-15 υποψηφίους του που είναι γαλάζιοι και μάλιστα ένα από αυτά τα άτομα συμμετείχε και στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.
Οπότε τα παράπονά σου Τένη στον σύντροφο… «George»! Αυτόν πρέπει να… καταγγείλεις, διότι ενώ περιμένατε Ανταμπούφη σας έκανε… ρελάνς ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και κατέβασε Γιώργο Χατζηθεοδώρου! Σας «χάλασε» δηλαδή τα… σχέδια!
….
*Μαθαίνω από πρώτο χέρι ότι η ΝΟΔΕ και τα κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας Καβάλας πάνε ταξίδι στις Βρυξέλες προσκεκλημένοι του Ζαγοράκη για να αποφύγουνε «συνάντηση» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη το  Σαββατοκύριακο.
Ο λόγος; Στηρίζουνε Τοψίδη-Μαρκόπουλο στις Περιφερειακές και δεν θέλουν με τίποτα… Μέτιο - Κώστα Αντωνιάδη!
(σ.σ. Να γελάσω, ή να μειδιάσω;).

Μισό… μισό… πάνε για… Δήμαρχοι, Τσέπελης - γιατρός!
Κατά τον Πέτρο Ούτση οι Τσέπελης και γιατρός τα βρήκανε όταν συμφώνησαν να μοιραστούν την θητεία του Δημάρχου… μισό-μισό, σε περίπτωση βέβαια που κερδίσει ο συνδυασμός τους και πάρει τον Δήμο! Την… Πρωταπριλιά!!!
-Γιατί σε περίπτωση που χάσει και μείνει μάλιστα και αρκετά πίσω από τους άλλους!
Ο γιατρός δεν αποκλείεται να ζητήσει από τον Τσέπελη να πάει στο σπίτι του και να αναλάβει αυτός την αρχηγία του συνδυασμού! Γεγονός για μένα που τον ξέρω, αναμενόμενο… (σ.σ. Είναι να μην τα πάρει…).
Όλα τα έχουν συζητήσει και τα έχουν συμφωνήσει!
Ζαγναφέρη - Γιάννη Μπούτο «σώστε» τον Τσέπελη!!!
Αναμενόμενο! Από την Τρίτη λοιπόν και μόλις ανακοινώθηκαν οι 20 πρώτοι υποψήφιοι του Τσέπελη άρχισαν και τα ανέκδοτα…
«Ζαγναφέρη κατέβασε υποψήφιο με τον Τσέπελη τον… Γιάννη Μπούτο πριν… διαλύσουνε!», είπανε κάποιοι στον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης με χιούμορ για να προσθέσει γνωστός εκδότης στην παρέα τους!
«Εγώ λέω να κατέβει ο Ζαγναφέρης «δίδυμο» με τον Παπαχαβιάρη μπας και ο συνδυασμός του Τσέπελη πάρει λίγο… τα επάνω του γιατί από την Τρίτη δεν υπάρχει πλέον καθόλου ψυχολογία σε όλη την ομάδα»!
-Και η ηττοπάθεια είναι ότι χειρότερο σε… εκλογές…! Ξέρει ο Γιατρός τι εννοώ…

Η γελοιοποίηση έχει και τα όριά της Δήμαρχε!
ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΣΔΡΕΒΑΝΟΥ ΣΤΗ ΔΕΥΑΞ
Η καταγγελία είναι επώνυμη και απλά δείχνει την γελοιοποίηση Δημαρχόπουλου και Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Μαρίνου Σδρέβανου σε όλο της το μεγαλείου!
Στενός μου συνεργάτης λοιπόν που έχει κάνει διακανονισμό με την ΔΕΥΑΞ για το λογαριασμό που βγαίνει στο όνομά του, όφειλε το… τεράστιο ποσόν των… 80 ευρώ!
Χθες το πρωί λοιπόν ο «στρατηγός» της ΔΕΥΑΞ που επί μήνες «κλείνει» τα μάτια στις… χιλιάδες ευρώ ορισμένων (δημοτικών συμβούλων και συνεργατών μου), συναντάει τον συνεργάτη μου τυχαία και του λέει…
-Φέρε τα… 80 ευρώ γιατί εδώ «κάποιοι»… μουρμουρίζουνε!
Φυσικά αμέσως πήγε να πληρώσει ο άνθρωπος, αλλά στις 1 η ώρα είχε κλείσει το… ταμείο και θα πάει σήμερα…!
Αναρωτιέμαι ωστόσο για το συγκεκριμένο «δίδυμο» (Δημαρχόπουλος - Σδρέβανος) τι θα πουν στον Εισαγγελέα, όταν τους καλέσει για… τα ανείσπραχτα των πολλών χιλιάδων ευρώ!
(Σ.Σ. Και δεν εννοώ μόνο τον ξάδερφο του Λεβέντ…).


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »