*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Ιανουαρίου

See Through "Θεατρικό Μουσείο" το σπίτι του Γρηγόρη Βαλτινού στη Ξάνθη! Όλες οι ειδήσεις...

23 Ιανουαρίου
Μήπως θα έπρεπε κάποια στιγμή ο Δήμος Ξάνθης να αγοράσει και να «σώσει» αυτό το σπιτάκι, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο τρομερός Ξανθιώτης Ηθοποιός και ερμηνευτής και να το κάνει Καλλιτεχνικό Μουσείο, «Γρηγόρη Βαλτινού»; (Μαιάνδρου και Θυατείρων γωνία). Για όσους μπορούν να δούνε μπροστά βέβαια… Όχι για τους Δημαρχόπουλους, τους Φανουράκηδες και τους ...Τσεπελήδες!
……………………………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Αυθεντικό. Το βράδυ της Δευτέρας εμφανίστηκε στο Orange συνοδευόμενος από τον γιατρό ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, ακολουθούμενος επίσης και από δυο μουσουλμάνους… νεροκουβαλητές του συνδυασμού του που κάθισαν στο τραπέζι του!
Αφού λοιπόν πρώτα έκανε χειραψίες στο...μισό μαγαζί, κάθισαν και οι "4" σε ένα τραπέζι και άρχισε να τους....«ψήνει» να κατέβουν μαζί του, συνέβη το παρακάτω περιστατικό. 
-Σε κάποια στιγμή μπαίνει στο μαγαζί ο Θανάσης Ξυνίδης προκειμένου να πάρει κάποια παραγγελία σε πακέτο, τους βλέπει, τους πλησιάζει στο τραπέζι και τους χαιρετάει για 1-2 λεπτά και στη συνέχεια… φεύγει!
……
*Θέλετε την συνέχεια; Σε χρόνο ρεκόρ λοιπόν η μισή Ξάνθη είχε ...ενημερωθεί ότι και ο Ξυνίδης, στηρίζει… Τσέπελη κι όχι Σάββα Μελισσόπουλο κι έπεσε φυσικά… το γέλιο της αρκούδας!
-Ποια είναι η αλήθεια; Ρωτήστε τον Παναγιώτη Σταυρακάρα ή τον Φανουράκη! Τσέπελης είναι αυτός…
Εδώ διέδωσε ότι τον στηρίζει ακόμη κι ο… Λύρατζης! Που είναι θέμα χρόνου να αναγγείλει την δική του υποψηφιότητα!
……
*Τι άλλο ισχυρίζεται  ο Τσέπελης; Ότι τον στηρίζει και ο… Δημήτρης Μπένης, ο οποίος μάλιστα του «έκλεισε» ως υποψήφιους τον Σιαμπάν Μπαντάκ και τον Σουάτ, αλλά και τον ανεψιό του Μετέ τον....Λεβέντ!
Που υποτίθεται θα έκλεινε ο βουλευτής Χουσεΐν Ζεϊμπέκ ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο για το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Χατζηθεοδώρου! Φαίνεται όμως οτι ο "σύντροφος" Τσέπελης του είναι πιο...συμπαθής!
……
*Για τον Λεβέντ το πιστεύω πάντως, αφού ο άνθρωπος ζήτησε από τον Σδρέβανο να «χαρίσει» τα λεφτά που οφείλει επί εποχής Τσέπελη ακόμη ο… ξάδερφός του, ένα ποσόν δηλαδή της τάξεως των 6-7.000 ευρώ!
Επειδή λοιπόν ο Πρόεδρος του ΔΕΑΞ δεν «μάσησε»… και δεν του έκανε τη χάρη κι αυτός αποφάσισε να πάει με τον....Τσέπελη!
……
*Λεβέντ που τα είχε και με τον Λύρατζη, επειδή δεν ανέθεσε στον ίδιο να κάνει την μεταλλική κλειστή εξέδρα της πλατείας!!! Δηλαδή ο άνθρωπος μπήκε στο Δήμο για να κάνει… μπίζνες!
……
*Κι όσο  για τον Σιαμπάν Μπαντάκ… Ήθελε να κατέβει υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ που ωστόσο κατέληξε στον Καπζά…!
Οπότε κι αυτός αποφάσισε να κατέβει με τον Τσέπελη! Άσχετα αν με τρεις Κιμμεριώτες στο ψηφοδέλτιο, αμφιβάλω αν θα βγει ο… ένας! Αφού υπάρχει κι ο Μπουάτ...

Σύλληψη 42χρονου Έλληνα στην Αλεξανδρούπολη για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη την Τρίτη 21-1-2019 το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 42χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε ένα (1) πλαστικό φιαλίδιο με υγρή μεθαδόνη, συνολικού βάρους 75,8 γραμμαρίων και μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, τα οποία και κατασχέθηκαν.


Απεβίωσε ο δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης σε ηλικία 61 ετών
 Την Τρίτη έφυγε από τη ζωή μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο, που κράτησε ενάμιση χρόνο, ο δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης ο οποίος το τελευταίο διάστημα διέμενε στην Ελβετία.
Γεννήθηκε το 1958 στην Αθήνα και αφού αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου εργάστηκε ως πολιτικός - οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες «Το Βήμα», «Εξπρές», «Ελευθεροτυπία» και «Καθημερινή».
Για ένα σύντομο διάστημα εργάστηκε στην ΕΡΤ, ενώ ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν το ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 του Δήμου Αθηναίων.
Στη συνέχεια ξεκίνησε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου παρουσίασε χιουμοριστικά talk show (Νοκ Άουτ, Μπίλιες).
Ήταν παρουσιαστής της εκπομπής «ΟΛΑ» στον ALPHA, η οποία προβαλλόταν από τα μέσα του 2006 από τον ΑΝΤ1.
Ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», από το 2005 την οποία εξέδωσε με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε από το εκδοτικό σχήμα.
ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
«Κλειδώνει» η επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία: 5-7 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη
Ο κύβος ερρίφθη και η επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κωνσταντινούπολη αναμένεται να πραγματοποιηθεί- εκτός πολύ μεγάλου απροόπτου- στο διάστημα μεταξύ 5-7 Φεβρουαρίου.
Οι διπλωματικοί δίαυλοι Ελλάδας- Τουρκίας είναι ανοιχτοί και τις επόμενες μέρες επίκειται η οριστικοποίηση της ημερομηνίας αλλά και της ατζέντας των συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές. Στόχος της Αθήνας ούτως ή άλλως είναι να βρεθούν σημεία σύγκλισης στο τετ α τετ Τσίπρα- Ερντογάν, ήτοι να υπάρξει συννενόηση σε ανώτατο δυνατό επίπεδο στο φόντο των τουρκικών προκλήσεων που συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Υπενθυμίζεται, τέλος, πως την επίσκεψη Τσίπρα στη γείτονα επιβεβαίωσε προ ημερών και ο εκπρόσωπος της Τουρκικής προεδρίας, προσδιορίζοντας την επίσκεψη στις αρχές Φεβρουαρίου.

Απόφαση - ανάσα για χιλιάδες δανειολήπτες που πήραν δάνεια σε Ελβετικό φράγκο
Σε βραχνά για δεκάδες χιλιάδες δανειολήπτες έχουν εξελιχθεί τα δάνεια σε ρήτρα ελβετικού φράγκου, τα οποία κατά την περίοδο πριν την εκδήλωση της οικονομικής κρίσης αποτελούσαν ελκυστική επιλογή, όμως πλέον η αποπληρωμή τους αποδεικνύεται δυσβάσταχτη.
Μια νέα δικαστική απόφαση, ωστόσο, δίνει ελπίδες στη συγκεκριμένη κατηγορία δανειοληπτών, αφού αναστέλλεται κάθε δυσάρεστη εξέλιξη -συμπεριλαμβανομένων των μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης- μέχρι να εξεταστεί ο «πυρήνας» της υπόθεσης, δηλαδή το κατά πόσο είναι οι συμβάσεις των δανείων σε ρήτρα ελβετικού φράγκου.
Δείτε αναλυτικά στο economistas.gr το σκεπτικό του δικαστηρίου στην απόφαση-ορόσημο για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο και τι σημαίνει αυτή για τους δανειολήπτες.

Εκδήλωση του Ποταμιού για τις Πρέσπες -Παρόντες Κοτζιάς, Μάνος, Παπακωνσταντίνου
Στο Ζάππειο με πλήθος κόσμου, έγινε η εκδήλωση που διοργάνωσε το Ποτάμι, για την Συμφωνία των Πρεσπών, στον απόηχο της ανεξαρτητοποίησης Αμυρά και Ψαριανού.
Η εκδήλωση είχε τίτλο «Μακεδονικό: Η συζήτηση που δεν έγινε» και το παρών έδωσαν, εκτός από στελέχη του Ποταμιού, μεταξύ άλλων πολιτικοί και πανεπιστημιακοί, διπλωμάτες, επιστήμονες, άνθρωποι που γνωρίζουν όλες τις πτυχές του «Μακεδονικού»
Ανάμεσά τους ο τέως ΥΠΕΞ και επικεφαλής του «Πράττω» Νίκος Κοτζιάς, που υπέγραψε τη συμφωνία των Πρεσπών, οι πρώην υπουργοί Στέφανος Μάνος και Γιώργος Παπακωνσταντίνου,
Σύμφωνα με το Ποτάμι ήταν «μια συζήτηση για όλα αυτά που έπρεπε να απασχολήσουν τον δημόσιο διάλογο αλλά πνίγηκαν μέσα στους τακτικισμούς της κυβέρνησης και τις κομματικές κραυγές της αντιπολίτευσης»

Τέσσερις συλλήψεις αλλοδαπών οδηγών χωρίς δίπλωμα στην Περιφέρεια ΑΜΘ
Τέσσερις συλλήψεις αλλοδαπών οδηγών χωρίς δίπλωμα πραγματοποιήθηκαν μέσα σε ένα 24ωρο στην Περιφέρεια ΑΜΘ σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο που αναφέρει:
Συνελήφθη, την Τρίτη 21-1-2019 το μεσημέρι, στην Επαρχιακή Οδό Κομοτηνής - Ξυλαγανής, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, 34χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.
Συνελήφθη, την Τρίτη 21-1-2019 το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής - Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 43χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.
Συνελήφθη, την Τρίτη 21-1-2019 το πρωί, στην Εθνική Οδό Ξάνθης - Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, 24χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.
Συνελήφθη την Δευτέρα 20-1-2019 το βράδυ, στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου, 21χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Βανδαλισμός σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη -Εγραψαν εθνικιστικά συνθήματα
Αγνωστοι βανδάλισαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξηροκρήνη, το βράδυ της Κυριακής, γράφοντας εθνικιστικά συνθήματα.
«Τέτοιες επιθέσεις εκφοβισμού δε μας πτοούν αλλά αντίθετα δυναμώνουν το φρόνημά μας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωσή του με την οποία κατήγγειλε το περιστατικό.
«Τέτοιου είδους πράξεις δε στρέφονται μόνον εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης αλλά εναντίον της ίδιας της Δημοκρατίας», επισημαίνεται ακόμη.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »