*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Ιανουαρίου

Αλάτι & Πιπέρι Εθελοντική αιμοδοσία - μνημόσυνο στον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο

23 Ιανουαρίου
«Ο αρκούδος, το πιάνο, ο σκύλος και το βιολί» στο βιβλιοπωλείο «Δύο»
"Τι θα κάνουμε Ούγκο;" είπε ο Έκτορας καθώς περπατούσαν παρέα προς το σπίτι.
"Η μουσική μου είναι ξεπερασμένη. Ποιος θέλει να ακούσει έναν γέρο βιολιστή, όταν μπορεί να ακούσει τον διάσημο Αρκούδο-πιανίστα;"
Τι θα αισθανθεί όταν ο διάσημος πια Αρκούδος, καλέσει τον Ούγκο στη μπάντα του αντί για αυτόν και πώς θα αντιδράσει; Τι σημαίνει τελικά να είσαι πραγματικός φίλος;
Στο βιβλιοπωλείο "Δύο" το πρωί (11.30) του Σαββάτου 26 Ιανουαρίου.

Εθελοντική αιμοδοσία - μνημόσυνο στον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο
Την καθιερωμένη ετήσια εθελοντική αιμοδοσία-μνημόσυνο στον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο πραγματοποιεί ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, το πρωί (09.00-14.00) του Σαββάτου 26 Ιανουαρίου στα γραφεία του Χορευτικού Ομίλου Ξάνθης.
Ποιητική βραδιά την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στους Τοξότες Ξάνθης
Ποιητική βραδιά συνδιοργανώνουν το απόγευμα (18.00) της Κυριακής 27 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Τοξοτών ο δήμος Τοπείρου και ο Πολιτιστικός Φυσιολατρικός Σύλλογος Τοξοτών Ξάνθης.
Ο Κώστας Ταβουλτσίδης με τη σύμπραξη του Βαγγέλη Κοντόπουλου στο κοντραμπάσο, παρουσιάζει το καινούριο του βιβλίο "Μικρά Διονύσια". Ένα βιβλίο που συνοδεύεται από CD, με τον ποιητή να απαγγέλει και να τραγουδά ποιήματά του, συνοδεία του κοντραμπάσου του Βαγγέλη Κοντόπουλου. Από ένα ποίημα μελοποίησαν οι Γιάννης Ζουγανέλης, Μπάμπης Κούκος και Άγγελος Μουρβάτης.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο ποιητής-συγγραφέας και φιλόλογος Θανάσης Μουσόπουλος και ο εκδότης Μιχάλης Σπανίδης.

Ο ΚΟΞ κόβει την πίτα του την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στο Elisso
Το ΔΣ του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης με μεγάλη χαρά προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το 2019, που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 3 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 στο Wine Bar - Bistro "ΑΠΟΘΗΚΗ" του Ξενοδοχείου Elisso
Ελάτε μαζί με την παρέα σας και την γιορτινή σας διάθεση!!!
Με εκτίμηση το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Υποβρυχίων Αλιέων Αν. Μακεδονίας, Θράκης κόβει την πίτα του στις 26/1 στο «ΒΙΟΝ»
Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Υποβρυχίων Αλιέων Αν. Μακεδονίας, Θράκης και Θρακικού Πελάγους σας προσκαλεί το Σάββατο 26/1 και ώρα 17:30 την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας τον, στο χώρο του εστιατορίου ΒΙΩΝ (3ο χλμ Ξάνθης, Καβάλας).
Πρόγραμμα Εκδήλωσης
17:30  Κοπή Πίτας – Χαιρετισμός και κλήρωση ενός πολυσπάστου όπλου για ένα τυχερό μέλος του συλλόγου μας, δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν τα μέλη με ενεργή κάρτα μέλους 2019.
18:30  Διπλό διαδραστικό σεμινάριο με θέματα: «Τσιπούρα: ένα καχύποπτο θήραμα» και «Διαχείριση ενέργειας κατά τις υποβρύχιες δραστηριότητες», με εισηγητές τους κυρίους Αλκιβιάδη Χατζηπροδρόμου και Απόστολο Μπέκα
19:30  Πραγματοποίηση κλήρωσης λαχειοφόρου αγοράς με ιδιαίτερα πλούσια δώρα, μέρος των οποίων μπορείτε να δείτε στα παρακάτω video. ,Η λίστα των δώρων μεγαλώνει και θα συνεχίζει να μεγαλώνει μέχρι και την ημέρα της εκδήλωσης.
Για όσα μέλη και φίλους επιθυμούν να εκδώσουν κάρτα μέλους ή να ανανεώσουν την ήδη υπάρχουσα, καθώς και να προμηθευτούν λαχνούς, θα υπάρχει η δυνατότητα ΠΡΙΝ από την έναρξη της εκδήλωσης κατόπιν επικοινωνίας με τη σελίδα μας ή με κάποιο μέλος του ΔΣ.
Σας περιμένουμε όλους!

Με πρωτοποριακή θεατρική παράσταση το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης γιορτάζει την Πρωτοχρονιά το Σάββατο 26/1/2019 6.30μ.μ. στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου.
Με ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό πολιτιστικό πόνημα με επιστημονικά μηνύματα το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης θα γιορτάσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Θα παρουσιαστεί η θεατρική κωμωδία της Καρίνας Ιωαννίδου «Η υπόθεση σηκώνει τσιγάρο» από τη θεατρική ομάδα του Νοσοκομείου Καβάλας «Τέχνης Ίασις». Η εκδήλωση θα γίνει στο αμφιθέατρο του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 6.30μ.μ.
Η είσοδος ελεύθερη για εργαζομένους του Π.Γ.Ν.Α. και πολίτες.
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΓΝ ΕΒΡΟΥ
Δρ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ






Share this

Related Posts

Previous
Next Post »