*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Ιανουαρίου

Σύνδρομο αυτοπροβολής Δημαρχόπουλου! «Καπηλεύτηκε» και την επίσκεψή του στο πρώην Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης-«Έκοψε» τον Γ. Χατζηθεοδώρου!

20 Ιανουαρίου
 Πρώτο πλάνο ο Δημαρχόπουλος!
 Πρώτο πλάνο ο Δημαρχόπουλος!
 Μέχρι και με....πλαστικό στο χέρι, πρώτο πλάνο  ο Δημαρχόπουλος. Στο πλάνο και ο Πρόεδρος ΤΗς Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Νίκος Γουναρίδης.
...
 Κι άλλες φορές έχουμε αναφερθεί στις «κομπλεξικές» συμπεριφορές και πρακτικές του σημερινού Δημάρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου και το πάθος του λες και είναι ο…Μπραντ Πιτ, να «βομβαρδίζει» τα Μέσα με φωτογραφίες του! Σύνδρομο αυτοπροβολής!!!
Ενώ λοιπόν ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου με ένα λιτό δελτίο τύπου και 4-5 φωτογραφίες (και του Δημάρχου Ξάνθης σε πρώτο πλάνο) αναφέρονταν στην επίσκεψη των αστυνομικών και του κ.Δημαρχόπολου στο Ψυχολογικό Κέντρο, ο Δήμαρχος Μπάμπη τι έκανε λέτε;
Προσπάθησε να «καπηλευτεί» ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ακόμη και την επίσκεψη στο Ψυχολογικό Κέντρου Ξάνθης «βομβαρδίζοντάς» με…φωτογραφίες του, προφίλ, αμφάς κλπ στο δελτίο τύπου του Δήμου Ξάνθης λιβανίζοντας αποκλειστικά τον…εαυτό του, συγχαίροντας μάλιστα μόνο το προσωπικό κι όχι τον αναπληρωτή Πρόεδρο με ενέργειες του οποίου βέβαια έενισχύθηκε το Παράρτημα Ξάνθης και δουλεύει πολύ καλύτερα απο οτι στο παρελθόν. 
Διαβάστε το δελτίου τύπου Δήμου Ξάνθης:

Δώρα από τον Δήμαρχο Ξάνθης και τη Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης στο Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης
Τα χαμόγελα, οι αγκαλιές και η συγκίνηση περίσσεψαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης στο Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης.
Η καθιερωμένη πλέον επίσκεψη στις αρχές κάθε έτους πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, στο πλαίσιο προσφοράς των δώρων που συγκεντρώνονται στη γιορτή που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ξάνθης και η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης.  
«Ο Δήμος Ξάνθης στηρίζει έμπρακτα την πρωτοβουλία των αστυνομικών που αποδεικνύει γενναιοδωρία ψυχής και πλαταίνει το χαμόγελο των εκπαιδευόμενων του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης. Συγχαίρουμε τα μέλη της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης και είμαστε αρωγοί σε όσους έχουν ανάγκη. Συγχαίρουμε επίσης, το προσωπικό του Παραρτήματος για τον ζήλο και την εξαιρετική διάθεση προσφοράς που καθημερινά επιδεικνύουν», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Ξάνθης.
Στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος παραβρέθηκαν επίσης, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Νεκτάριος Ορφανίδης, ο οποίος εκπροσώπησε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης, ο Β΄ Αντιπρόεδρος Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και υπεύθυνος του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης Γεώργιος Χατζηθεοδώρου, σε απαρτία τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης Νικόλαος Γουναρίδης, Παναγιώτης Δροσίδης, Δημήτρης Λαβτσής, Γεώργιος Ψωμαδόπουλος, Αφροδίτη Τσούφη και Σάββας Κυρλίδης, καθώς και αστυνομικοί, που προσήλθαν με τα αστυνομικά τους οχήματα και κέρδισαν, όπως ήταν αναμενόμενο, τις εντυπώσεις γεμίζοντας με ενθουσιασμό τους εκπαιδευόμενους του Παραρτήματος.
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ "ΜΑΧΗΤΓΗ": Δεν ντρέπεσαι κύριε Δήμαρχε ενώ τα δώρα είναι του Δήμου Ξάνθης αφού δεν τα πλήρωσες εσύ απο την τσέπη σου, στον τίτλο να μιλάς για δώρα του Δημάρχου Ξάνθης στα Παιδιά του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης;  Με λεφτά του Δήμου Ξάνθης δηλαδή κάνεις και τον....χουβαρντά;)
 Πρώτο πλάνο πάλι  ο....Δημαρχόπουλος!

*Φωτογραφία με πρώτο πλάνο και πάλι τον Δημαρχόπουλο και κάπου στο...βάθος τον Γ. Χατζηθεοδώρου που είναι ο αντιπρόεδρος και τους ενημέρωσε για το σπουδαίο έργο που γίνεται στο πρώην Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης! Και ειδικά μετά το 2015

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »