*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Ιανουαρίου

Έφυγε από τη ζωή ο Θέμος Αναστασιάδης-Έχασε τη μάχη στα 61 του ο δημοσιογράφος - εκδότης της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

22 Ιανουαρίου


Την τελευταία του πνοή άφησε, σε ηλικία 61 ετών, ο δημοσιογράφος και εκδότης Θέμος Αναστασιάδης, χτυπημένος από τον καρκίνο.
Ο Θέμος Αναστασιάδης αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και εργάστηκε στις εφημερίδες Βήμα, Εξπρές, Ελευθεροτυπία και Καθημερινή ως πολιτικός-οικονομικός συντάκτης, όμως οι περισσότεροι τον έμαθαν από τη στήλη του «Μαύρη Τρύπα» στην Ελευθεροτυπία, όπου ξεχώριζε για τη σπιρτόζικη και έξυπνη γραφή του.
Αργότερα έγινε ευρύτερα γνωστός από τα χιουμοριστικά talk shows που παρουσίαζε στην τηλεόραση, «Νοκ Άουτ» και Μπίλιες», ενώ μεγάλη επιτυχία γνώρισε με το «ΟΛΑ», όπου έπαιρνε συνεντεύξεις από πρόσωπα της επικαιρότητας, ενώ ενδιάμεσα έπαιζαν χιουμοριστικά αποσπάσματα από άλλες εκπομπές. Ήταν βεβαίως και ο εκδότης της εφημερίδας  «Πρώτο Θέμα», ενώ είχε εργαστεί ακόμα στην ΕΡΤ και στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84.
Ο Θέμος Αναστασιάδης το τελευταίο διάστημα ζούσε εκτός Ελλάδας, καθώς έδινε την άνιση μάχη με τον καρκίνο και η υγεία του είχε επιβαρυνθεί πολύ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »