*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Ιανουαρίου

παραΠΟΛΙΤΙΚΑ. Αποκλειστικό και επίσημο. Οι 5 υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης

18 Ιανουαρίου
Είμαστε πανέτοιμοι για την νέα Βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2019! Ρωτήστε και τον…Δημήτρη Σταρόβα!
……………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
...και ξαφνικά εμφανίζονται από το πουθενά διάφοροι απίθανοι και... πιθανοί τύποι φωνάζοντας "φύγετε όλοι, ήρθαμε εμείς και θα κάνουμε τους δήμους της Ξάνθης παραδείσους"!
(Ο Θόδωρος Μπακάλης στο IndeXanthi)
-Απίθανοι ή μήπως… μια… σπιθαμή όλοι τους;
………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Α, και να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά τον επί 40 έτη «φίλο» μου Πάνο Παπαδόπουλο για τα «αφιερώματα» που μου κάνει στον «Μαχητή» ΤΟΥ! Δεν φαντάζομαι όμως να έχει την απαίτηση να του το ανταποδίδω κάθε φορά που αποφασίζει να βγάζει στην φόρα τα εσώψυχά του… Το δικό μου αναγνωστικό κοινό έχει να ασχοληθεί με σοβαρότερα πράγματα…
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Σωστός! Θέλει να ενημερώνεται από τη «Θράκη» γι’ αυτά που γράφει ο… «Μαχητής»!!!

Σεμνά &Ταπεινά
*Μου λέει φίλος της στήλης ότι «έχει βαρεθεί» κάθε φορά που πάει στο Orange να βλέπει συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους!
-Τον Θωμά Μίχογλου, τον Στέλιο Μωραϊτη, τον μεγάλο πολιτικό που ακούει Ζαγναφέρη και φυσικά τον… Τσέπελη!
Με τον τελευταίο μάλιστα κάθε βράδυ σχεδόν να γυρνάει ένα ένα τα τραπέζια και να κάνει…χειραψίες!!!
Μολονότι οι περισσότεροι τραβάν το… χέρι τους!
…..
*Ερώτημα κρίσεως. Ο κύριος Στέλιος Μωραϊτης εκεί που πάει, τι επακριβώς… κάνει;
Προσπαθεί να «πείσει» τον Σπύρο Γαλανόπουλο να πάει με τον Κριτσίνη (Σάκη χρόνια πολλά για τη σημερινή σου γιορτή…), ή  αναζητεί κι άλλα… ξαδέρφια του Υποψηφίου Δημάρχου Αβδήρων από τον Άγιο Αθανάσιο και το Όλβιο για να τα στείλει στο ψηφοδέλτιο του Θωμά Μίχογλου; Με μπέρδεψε ειλικρινώς  πολύ…
…….
*Μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες μου, μεταξύ των ωραίο που λέει ο Στέλιος Μωραίτης στα πηγαδάκια κομπορρημονώντας με την γνήσια Σαρακατσάνικη «μαγιά» του…!
-Εμείς με τον Άγγελο Κηλικιώτη δεν έχουμε τίποτα φίλος μας είναι! Το 2010 με τον Θωμά κατέβηκε και θέλουμε να ξανασυνεργαστούμε μαζί! Ο Νίκος Κιατίπης είναι ο αντίπαλός μας!!!
-Δηλαδή Στέλιο αν κατάλαβα καλά… 
-Τι Άγγελος Κηλικιώτης, τι Θωμάς Μίχογλου… είναι το ίδιο πράγμα;;; Άπαιχτοι…! Με τη διαφορά Στέλιο μου οτι στις δημοτικές εκλογές οι δημότες άλλες φορές ψηφίζουνε και τις περισσότερες...ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΝΕ! 
....
*Ο Θωμάς Μίχογλου θέλει να συνεργαστεί με τον Άγγελο Κηλικιώτη, ο  Άγγελος θέλει με τον...Θωμά και τον ξάδερφό του τον Λουκμακιά! 
-Κι εμείς δηλαδή οι υπόλοιποι ψηφίζουμε Νίκο Κιατίπη για να ξεμπερδεύουμε με όλους μαζί στη συσκευασία του ενός; Είναι κι αυτό μια λύση....! 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Αυτό θα είναι το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές! Τουρκές και Ακήφογλου Μπιρόλ οι μειονοτικό υποψήφιοι
Επειδή είναι καιρός να σταματήσουν τα διάφορα «καλαμπούρια» που λένε κάποιοι γραφικοί στα… καφενεία τους…Επειδή θα πείσω κάποια στιγμή τον «Πύρρο» να μιλήσει για τους… χουβαρντάδες »αγαπητικούς» με τις Βουλγάρες, πράγματα που ξέρουν και τα κεντρικά, σας αποκαλύπτω από επίσημα χείλη πρωτοκλασάτου στελέχους της Νέας Δημοκρατίας από τα κεντρικά του κόμματος ότι, «το ψηφοδέλτιο Ξάνθης έχει κλείσει και θα αποτελείται από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές:
1. Κοντός Αλέξανδρος, 2. Σαλτούρος Δημήτριος, 3. Τσιακίρογλου Μαίρη, 4. Ακήφογλου Μπιρόλ και 5. Χατζημεμίς Τουρκές.
Κρατήστε λοιπόν αυτά τα ονόματα που σας αναφέρω παραπάνω… κι εδώ είμαστε. Θα δείτε για μια ακόμη φορά ποιοι είναι οι ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ δημιουργώντας «ψηφοδέλτια» της… «επιθυμίας» γραφικού πολιτευτή!

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ: Οργανωτική Επιτροπή την Τετάρτη 23/1 για το Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2019
Το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης καλεί τους καρναβαλικούς συλλόγους σε συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης με θέμα τις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές - Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2019.
Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο  Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού θα ανακοινώσει και τα πρώτα καλλιτεχνικά ονόματα των εκδηλώσεων, ενώ θα ζητήσει την στήριξη των συλλόγων και στον φετινό διαγωνισμό για την  εκλογή της ΒΑΣΊΛΙΣΣΑΣ ΤΟΥ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2019
-Ώστε η οργάνωση να γίνει φέτος πιο άρτια και ολοκληρωμένη από πέρσι!!

ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ!
Στις 10/2 στην Καβάλα παρουσιάζονται οι υποψήφιοι Τοψίδη
Στις 10 Φεβρουαρίου στην Καβάλα, θα παρουσιάσει το σύνολο σχεδόν των υποψηφίων συμβούλων της παράταξής του ο επικεφαλής της «Περιφερειακής Σύνθεσης» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης, όπως γνωστοποίησε στους εκπροσώπους του Τύπου της Κομοτηνής και μάλιστα με πολλές εκπλήξεις στην επιλογή των ονομάτων…
Και γι’ αυτό έκανε λόγο για έναν ανεξάρτητο και διακομματικό συνδυασμό, στελεχωμένο από ανθρώπους με γνώση, εμπειρία, ιδέες και αποφασιστικότητα για πολύ δουλειά.
Στην ίδια εκδήλωση ο κ. Τοψίδης θα παρουσιάσει και τους δέκα περίπου βασικούς άξονες του προγράμματός του, υπό το πρίσμα της ισόρροπης ανάπτυξης και των πέντε περιφερειακών ενοτήτων της Περιφέρειας – πρέπει να βλέπουμε τις περιφερειακές ενότητες σαν τα δάχτυλα του χεριού μας, είπε χαρακτηριστικά – και με γνώμονα οτι η ίδια και ολόκληρη η Περιφέρεια ΑΜ-Θ
-Καλά όλα αυτά Χριστόδουλε, αλλά πες μας και για τα….άλλα! Γιατί τους πολιτικούς, οι ρήξεις και οι ανατροπές τους ανεβάζουν στην εκτίμηση του κόσμου…
-Κι όχι τα…γλυκανάλατα και…τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα!!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »