*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Ιανουαρίου

Αλάτι & Πιπέρι Η 'Ανθρωπογνωσία" την Κυριακή 27/1 στα Πηγάδια-Ολες οι εκδηλώσεις

24 Ιανουαρίου
Παρουσίαση του Βιβλίου του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Νικολάου Κυνηγόπουλου «Ανθρωπογνωσία» την Κυριακή 27/1 (18:00) στα Πηγάδια Ξάνθης
Η Ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πηγαδίων, διοργανώνει εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Ανθρωπογνωσία», του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Νικολάου Κυνηγόπουλου, συγγραφέως, Διδάκτορος ΑΠΘ με ειδίκευση στη Θεολογία των Νηπτικών Πατέρων και την Ψυχολογία του Βάθους.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων έναντι της εκκλησίας στα Πηγάδια Ξάνθης.
Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει από τον κ. Πανγιώτη Μπαρδάκη, φιλόλογο και ιστορικό τέως αντιπροσώπου των νέων στην Ευρωβουλή.
Στο τέλος μετά από σύντομη ομιλία του π. Νικολάου Κυνηγόπουλου, ο πατήρ Νικόλαος θα απαντήσει σε ερωτήσεις των ακροατών, ψυχοπνευματικού περιεχομένου.
Με εκτίμηση
Ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Πρόσκληση του Χορευτικού Ομίλου Ξάνθης για συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία
Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης «Η Αγάπη» το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 στην αίθουσα του Χορευτικού Ομίλου Ξάνθης! Ας αποδείξουμε όλοι οι Σύλλογοι την έννοια του "Πολιτισμού" προσφέροντας το αίμα μας σε αυτούς που το έχουν ανάγκη!

Η μοναδική μουσικοχορευτική - θεατρική  παράσταση "Tango In Love, The 5th Element" την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης
Για πρώτη φορά στην Βόρεια Ελλάδα ο παγκοσμίου φήμης Αργεντίνος maestro Sebastian Arce και η ντάμα του Mariana Montes! Θα παρουσιάσουν τη μοναδική μουσικοχορευτική - θεατρική  παράσταση "Tango In Love, The 5th Element" στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:30μ.μ. Θα τους πλαισιώνουν 12 επαγγελματίες χορευτές Loukas Balokas, Georgia Priskou, Lucas Gauto, Naima Gerasopoulou, Vaggelis Hatzopoulos, Marianna Koutandou, Gabriel Marino, Thanopoulou Vasia, Michalis Souvleris, Maria Kalogera, Dionisis Theodoropoulos, Chloe Theodoropoulou καθώς και οι ηθοποιοί Μιχαλάκη Δανάη και Παυλάκης Γεώργιος. Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο γνωστός παρουσιαστής / μοντέλο και πρώην παίκτης του Survival Secrets Giorgos Manikas.

Δωρεάν σεμινάριο του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στο Θεατρικό εργαστήρι «Ανατολικά του Νέστου»
Οι εκδόσεις Διόπτρα και η ραδιοφωνική εκπομπή Coach the day σας προσκαλούν στο δωρεάν σεμινάριο του Νικόλα Σμυρνάκη βασισμένο στο νέο του βιβλίο
Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω; - Νικόλας Σμυρνάκης
Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, 18:00 στο Θεατρικό εργαστήρι "Ανατολικά του Νέστου" (Βελισαρίου 26, Ξάνθη).
O συγγραφέας και success coach Νικόλας Σμυρνάκης οργανώνει μια άκρως πρωτότυπη παρουσίαση, ένα μικρό σεμινάριο με θεατρικά στοιχεία, βασισμένο στις ιδέες του βιβλίου.
Ο συγγραφέας στο τέλος θα απαντήσει σε ερωτήσεις και θα υπογράψει αντίτυπα.
Είσοδος δωρεάν
Τον συγγραφέα προλογίζει ο life & business coach Θεράπων Φάκας.

Ομιλία του συγγραφέα Χρήστου Χωμενίδη στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης
Το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης συνεχίζει για 10η χρονιά τους επιτυχημένους κύκλους ομιλιών και διαλέξεων μέσα από τους οποίους δίνεται η δυνατότητα στο κοινό της πόλης να γνωρίσει τη ζωή και το έργο προσωπικοτήτων από το χώρο της επιστήμης και του πολιτισμού.
Πρώτος καλεσμένος για το 2019 είναι ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 20:00.
Στην ομιλία του με τίτλο «Πως έγινα συγγραφέας, γιατί παραμένω συγγραφέας, σε τι χρησιμεύω ως συγγραφέας» ο κ. Χωμενίδης με πρόσχημα την ιλαροτραγική - όπως όλων μας - αυτοβιογραφία του, θα επιχειρήσει μια αναδρομή στα τελευταία πενήντα χρόνια της κοινής μας ελληνικής ζωής.

Εγκαινιάζεται τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στην Κομοτηνή η έκθεση πλεξίματος και κεντήματος

Η Στέγη Πολιτισμού, Παράδοσης & Λαογραφίας «Φιλοτέχνες» διοργανώνει έκθεση πλεξίματος και κεντήματος. Τα μέλη του τμήματος πλεξίματος του συλλόγου εκθέτουν τις δημιουργίες τους, ενώ οι δύο δασκάλες του τμήματος Βαρβάρα Κρητικού και Γεωργία Μπαλιάκα θα βρίσκονται στον χώρο και θα συνομιλούν με τον κόσμο για το τμήμα. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 28 έως την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου στο ισόγειο της Καπναποθήκης του Δήμου Κομοτηνής, με ελεύθερη είσοδο. Ώρες Λειτουργίας: 18:00 έως τις 20:00.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »