*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Δεκεμβρίου

Αφιέρωμα στον Γιώργο Καρυπίδη απο το Get Greek Music! Όλα τα καλλιτεχνικά

05 Δεκεμβρίου
*Ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα στον νεαρό ταλαντούχο Ξανθιώτη τραγουδιστή Γιώργο Καρυπίδη έκανε πρόσφατα ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά site της Ελλάδας, το «Get Greek Music» με τίτλο: «Ο Γιώργος Καριπίδης επιστρέφει με το καλύτερο τραγούδι της πορείας του»!
-Στο «μακροσκελές» αφιέρωμά του «Get Greek Music», ο Γιώργος αποκαλύπτει όλα τα σχέδιά του για το 2019, νέα τραγούδια, video-clips, εμφανίσεις του κ.α.
-Μάλιστα από το Facebook ο Ξανθιώτης τραγουδιστής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μαντά, αναφέροντας τα εξής:
«Ευχαριστώ πολύ ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά site, το «GetGreekMusic» και τον Γιώργο Μαντά για το όμορφο άρθρο του! Έρχονται όμορφα πράγματα το 2019!!! #GetGreekMusic».
……
*Αποκλειστικό!!!
-Στην πόλη Gemert της Ολλανδίας βρίσκονται αυτές τις μέρες η barwoman του ΚΥΤΤΑΡΟ Εμμανουέλα Μπατζακίδου και η πρώην παρουσιάστρια των βραδιών καραόκε του Ελληνάδικου, Θωμαή Ψάλτη!
-Ο λόγος της επίσκεψής τους είναι ότι πήγαν να επισκεφθούν την κολλητή τους Λία που μένει πλέον μόνιμα εκεί!
-Και η Λία φυσικά ξενάγησε τις Ξανθιώτισσες κολλητές της σε όλα τα αξιοθέατα και τις πήγε για διασκέδαση στα καλύτερα μπαράκια της Ολλανδίας για να τις ευχαριστήσει!!!
……
*Αποκάλυψη!!!
*Τον εκλεκτό της καρδιάς της Δημήτρη Κουσαθάνα παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο η Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια, τηλεπαρουσιάστρια και show biz woman Σάσα Μπάστα!
-Η τραγουδίστρια, που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, επισημοποίησε τη σχέση με τον αγαπημένο της για δεύτερη φορά, καθώς είχαν ήδη παντρευτεί στο παρελθόν στο Ντουμπάι.
-Ο γάμος έγινε πριν λίγες ημέρες στο δημαρχείο ενώ συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν δίπλα στο ζευγάρι.
-Η Σάσα Μπάστα επέλεξε να φορέσει μία pencil φούστα και crop top, το οποίο αναδείκνυε την φουσκωμένη της κοιλίτσα.
-Και να ενημερώσω τους… ενταύθα κουτσομπόληδες ότι κουμπάρος του ζευγαριού ήταν φίλος τους και όχι πρώην αθλητικογράφος από την Ξάνθη!
……
*Όπως κάθε Τετάρτη, έτσι και σήμερα το βράδυ στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ στην Ξάνθη ο DJ Ιορδάνης Καγιάς παραδίδει «μαθήματα Ελληνικής διασκέδασης» και μας προσκαλεί να διασκεδάσουμε με καψούρικα τραγούδια της Πάολα αλλά και tequila!
-Για κρατήσεις καλέστε στο τηλέφωνο: 6982 323540.
-Να μη λείψει κανείς!
……
*Άλλο ένα live ανακοίνωσε από το Facebook ο Ξανθιώτης τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μπουζουξής Νίκος Στογιαννίδης!
-Ο Νικόλας, αυτή την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 21:00 το βράδυ θα τραγουδήσει στο καφέ – ουζερί «Τάνια – Δάφνη» στην Ξάνθη και καλεί όλους τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές του να πάνε να τον απολαύσουνε σε ένα ακόμη Live show του!
……
*Και τέλος, το πρώην αστέρι του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ, η γνωστή DJ TZO STAV, αυτή την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου θα παίξει μουσική στην «Pera Rub» στην παλιά Ξάνθη κάνοντας μια μουσική αναδρομή με τραγούδια της δεκαετίας του ’90!
Ο Ιούδας



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »