*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Δεκεμβρίου

Αλάτι & Πιπέρι Το νέο βιβλίο του Αναστάσιου Τσορλίδη απο τις εκδόσεις Σπανίδη

15 Δεκεμβρίου
Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «ΣΠΑΝΙΔΗ» το νέο βιβλίο του Α. Τσορλίδη «ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΑΤΟΦΑΓΟΥΛΗ»
Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από τις «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΠΑΝΙΔΗΣ» το νέο βιβλίο του Αναστάσιου Τσορλίδη με τίτλο «ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΑΤΟΦΑΓΟΥΛΗ»
Το βιβλίο με isbn:978-618-5206-42-0, θα μπορείτε να το βρείτε στο βιβλιοπωλείο «Σπανίδης» επί της οδού Θερμοπυλών & Πλάτωνος γωνία στην Ξάνθη.

«Ο Καρυοθραύστης» από το Εκπαιδευτικό Κέντρο «Μεταγνώση»
Το Εκπαιδευτικό Κέντρο «Μεταγνώση» παρουσιάζει τη μουσικοχορευτική παιδική παράσταση "Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ".
Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης -21/12/2018, ώρα 19:00.
Είσοδος ελεύθερη!

Χριστουγεννιάτικη συναυλία από το εργαστήρι «Black Box»
Το εργαστήρι του Black Box σας προσκαλεί για άλλη μια χρονιά στη χριστουγεννιάτικη συναυλία του. Φέτος υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα με ήχους παραδοσιακούς και μεσαιωνικούς την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 17:30 στο Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ στην Ξάνθη!! Να είστε όλοι εκεί!

Ο Χορευτικός Όμιλος Ξάνθης αποχαιρετά το 2018 με εκδήλωση το Σάββατο 29/12
Ο Χ.Ο.Ξ. αποχαιρετά την χρονιά με μια εκδήλωση που γίνεται πλέον θεσμός... ένα μεγάλο μεσημεριανό υπαίθριο πάρτι θα στηθεί όπως και πέρυσι έξω από τον χώρο του συλλόγου, το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 13:00.
Φέτος θα μας κρατήσουν συντροφιά το μουσικό συγκρότημα "Ρυθμός και Μελωδία " από την Πτολεμαΐδα με balkan και παραδοσιακά ακούσματα !
Φορέστε ζεστά ρούχα, την πιο γιορτινή σας διάθεση και ελάτε στην μεγάλη μας , ζεστή παρέα να αποχαιρετήσουμε Χορευτικά το 2018!!!
Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του χοχοχοξ challenge 2018 με πλούσια δώρα !!!

Το Θρακιώτικο έθιμο της "Μπάμπως" ζωντανεύει στο Μοναστηράκι Καβάλας
Ο Σύλλογος Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Μοναστηρακίου Καβάλας, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 αναβιώνει το θρακιώτικο έθιμο της "Μπάμπως" όπου κάτοικοι του χωριού σφάζουν με τελετουργικό τρόπο τα χοιρινά τους. Παράλληλα, επιδεικνύουν πως κατασκεύαζαν παραδοσιακά τα τσαρούχια και τις μπάλες μιας άλλης εποχής. Μαγειρεύουν και προσφέρουν παραδοσιακά εδέσματα με βασικό υλικό το χοιρινό.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Δήμο Δράμας, την Ένωση Κυριών Δράμας- Σ.Α.Φ. και τη ΔΕΚΠΟΤΑ
Ο Δήμος Δράμας, η Ένωση Κυριών Δράμας- Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας και η ΔΕΚΠΟΤΑ, σας  προσκαλούν στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο κ. Ξενοφών Κλωναρίδης, Διευθυντής του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Δράμας.
Κεντρική ομιλήτρια η Θεολόγος κα Αθηνά Βουζαξάκη.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά η χορωδία της Ένωσης Κυριών Δράμας , υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του κ. Λευτέρη Καλλινικίδη & η χορωδία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »