*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Δεκεμβρίου

«Βούλιαξε» η Γενισέα στην «πρώτη» του Υποψήφιου Δήμαρχου Αβδήρων Αθανάσιου Κριτσίνη. Κόσμος μέσα και...έξω στο κρύο! (φώτο)

14 Δεκεμβρίου
*Την εκδήλωση που ήταν οργανωμένη άψογα, παρουσίασε η δημοφιλής παρουσιάστρια Γιώτα Χατζηθεοδώρου που η καταγωγή της είναι απο τη Μάνδρα και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στη Γενισέα! Παρών στην εκδήλωση και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης που έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής! 








 





ΤΡΟΜΕΡΗ κοσμοσυρροή μέσα έξω στην πρεμιέρα του Υποψηφίου Δήμαρχου Αβδήρων Αθανάσιου Κριτσίνη το βράδυ της Παρασκευής στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Λαογραφικών Ενδυμασιών των Βαλκανικών Χωρών (Πέτρινο Κτίριο) στη Γενισέα Ξάνθης.
Από τις 17.30 η αίθουσα είχε γεμίσει ασφυκτικά με αποτέλεσμα πολύς κόσμος να παρακολουθήσει παρά το δριμύ κρύο την εκδήλωση έξω από αυτήν!!! Παρά το κλίμα "φοβίας" που επιχείρησαν κάποιοι...
Μάλιστα την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης και Ιρφάν Χατζηγκενέ και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλο με ιδιαίτερα έντονη μάλιστα την παρουσία και της μειονότητας, ενώ την χαιρέτισε και ο επιχειρηματίας της περιοχής Παντελής Παντέλος.
Παρών στην εκδήλωση ήταν επίσης και ο πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου επί Νίκου Ζλάτκου Αλέκος Παπατζής απο την Διομήδεια, αλλλά και ο δημοτικός σύμβουλος Σίμος Αθανασίου ενώ ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα του Σπύρου Γαλανόπουλου ήταν η αιτία της απουσίας του. (σ.σ. Ο ίδιος ήταν εκτός Ξάνθης, ήταν όμως σύσσωμο το επιτελείο του στην εκδήλωση)
Την παρουσίαση της εκδήλωσης που ήταν άψογα οργανωμένη, έκανε η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια Γιώτα Χατζηθεοδώρου που η οικογένειά της είναι από την Μάνδρα και τη Γενισέα πέρασε μάλιστα και τα παιδικά της χρόνια εκεί, ενώ δεν έκρυψε την συγκίνησή της για την θερμή υποδοχή που της έκανε ο κόσμος με το θερμό του χειροκρότημα.

ΣΑΚΗΣ ΚΡΙΤΣΙΝΗΣ: ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΒΔΗΡΩΝ
Με την φράση ο  «Δήμος Αβδήρων είναι ένας ζωντανός μύθος που διδάσκεται σε όλα τα σχολεία του πλανήτη» και  με την στήριξη των νέων επιστημόνων του δήμου, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων Αθανάσιος Κριτσίνης δεσμεύθηκε ότι θα αναδείξει τον Ιστορικό, Πολιτιστικό, Θρησκευτικό, φυσιολατρικό, θαλάσσιο θησαυρό με στόχο την τουριστική και όχι μόνο ανάπτυξη του δήμου Αβδήρων προς όφελος των δημοτών, προτείνοντας την αξιοποίηση και συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
Παράλληλα ο Σάκης Κριτσίνης αναφέρθηκε στη βαριά ιστορική κληρονομιά του δήμου Ανδήρων, χαρακτήρισε αρχαιολογικό θησαυρό τον αρχαιολογικό χώρο των Αβδήρων, την μοναδικότητα του υδροβιότοπου της λίμνης Βιστωνίδας, μίλησε για τους Θρησκευτικούς θησαυρούς του δήμου που μπορούν να προσεγγίσουν και να προσκυνήσουν ορθόδοξοι των Βαλκανικών Χωρών και μουσουλμάνοι από τις γειτονικές χώρες, δεσμευόμενος ότι θα στηρίξει σαν δήμαρχος τον θρησκευτικό τουρισμό.
Παράλληλα ο Σάκης Κριτσίνης αναφέρθηκε στο γεωθερμικό πεδίο της Νέας Κεσσάνης το οποίο όπως τόνισε χαρακτηριστικά, παραμένει κλειδωμένο χωρίς όφελος στους δημότες.  Χαρακτήρισε το κάμπινγκ Μυρωδάτου σαν το γιοφύρι της Άρτας, ενώ αναφέρθηκε και στο περίεργο καθεστώς που επικρατεί στα Λουτρά Ποταμιάς.
Χαρακτήρισε χαμένη ευκαιρία για τον κάμπο των Αβδήρων το αρδευτικό που ελέω οικολόγων δεν πραγματοποιήθηκε, τόνισε ότι θα ενώσει τις δυνάμεις του με όλο τον πολιτικό κόσμο και τους όμορους δήμους ούτως ώστε το συγκεκριμένο έργο να υλοποιηθεί ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί εγκωμιαστικά στο έργο της πρώην Δημάρχου Αβδήρων Εύας Τσακίρη και τις προσπάθειές της για την αξιοποίηση των Λιμανιών του Πόρτο Λάγος και των Αβδήρων. Τονίζοντας μάλιστα ότι φιλοδοξεί το Λιμάνι του Πόρτο Λάγος να γίνει το 3ο μεγάλο λιμάνι της Περιφέρειας ΑΜΘ.
Ο Σάκης Κριτσίνης επίσης ναφέρθηκε στην επιβεβλημένη στήριξη των αγροτοκτηνοτρόφων του Δήμου ενώ δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τις καινοτόμες επιχειρήσεις όπως το πετιμέζι της Γεννησέας και άλλες.
Στήριξη, σημείωσε,  της τρίτης ηλικίας και τους ανθρώπους ΑΜΕΑ, σημειώνοντας ότι θα στηρίξει το «Βοήθεια στο Σπίτι».
Τόνισε ότι ο η ύδρευση, ο φωτισμός και η καθαριότητα είναι υποχρέωση του δήμου. Θα στηρίζονται και θα ελέγχονται οι υπεύθυνοι και οι υπάλληλοι σε αυτόν τον τομέα 365 μέρες το χρόνο και δεσμεύτηκε ότι όλες οι κοινότητες του δήμου θα έχουν νόμιμες παιδικές χαρές και γήπεδα.

Σημειώνεται ότι την εκδήλωση χαιρέτισε και ο γνωστός επιχειρηματίας του Δήμου Αβδήρων Παντελής Παντέλος που εγκωμίασε με θερμά λόγια τους στόχους και τις πρωτοβουλίες του στην περιοχή. 

 





 





















Share this

Related Posts

Previous
Next Post »