*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Δεκεμβρίου

Η επίσκεψη της γριούλας στον Εισαγγελέα, ο Θωμάς Ηλιάδης "τάπωσε" πάλι τον Φανουράκη...

05 Δεκεμβρίου
Παράπονα του Τάσου Θεοδωρίδη χθες στην Οικονομική Επιτροπή ότι ο Θωμάς Ηλιάδης δεν… στόλισε και φέτος την Πλατεία Μπαλτατζή, έξω απο το...σπίτι του!
(Και πως θα πάρει ψήφους να ξαναγίνει ο… Μέγας Τάσος;)
………………………………
Αυθεντικό 1
Μεγάλη χαρά δίνει πλέον κάθε "πικραμένος" στα δημοσιογραφικά e-mails - Θυμήθηκαν τον τύπο και οι πλέον αμίλητοι της τελευταίας τετραετίας
(Ο Θόδωρος Μπακάλης στο IndeXanthi)
-Αυτό είναι αλήθεια… Μας «ηγάπησαν» ακόμη κι αυτοί που «πίεζαν» τον Ζαγναφέρη να μας… κλείσει το κανάλι!
………………………………
Αυθεντικό 2
Έφτασαν στα «αφτιά» μου δύο περιπτώσεις αυτοδιοικητικών της Π.Ε Ξάνθης που εμπλέκονται σε υποθέσεις «απατεωνίας» σε βάρος ηλικιωμένων! Αν πράγματι αληθεύουν τα όσα με πληροφόρησαν, τότε οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, θα πρέπει να εξαφανιστούν από το αυτοδιοικητικό προσκήνιο…
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Ζήτα τους όλα… όχι όμως και να "εξαφανιστούν" από την… Τοπική Αυτοδιοίκηση!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Ένα απλό και συγχρόνως απλοϊκό ερώτημα για τον φίλο μου πρώην Πρόεδρο της ΣΕΚΕ και εργολάβο Γιώργο Αβραμίδη. Κανείς δεν τον εμπόδισε να είναι με τον… Τσέπελη!
-Ή και να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο αυτής της μεγάλης πολιτικής… προσωπικότητας που πλούτισε από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
……
*Απλοϊκό ρώτημα. Γιατί δεν βγαίνεις όμως… ανοιχτά να δηλώσεις δημόσια φίλε Γιώργο Αβραμίδη την υποστήριξή σου στον Τσέπελη;
-Οι «φίλοι» στα δύσκολα άλλωστε φαίνονται!  Και ειδικά «αδελφούληδες» σαν τον Τσέπελη έχουν ανάγκη μόνο από… ειλικρινείς «αδελφούς»!
……
*Μαθαίνω ότι έχει χάσει τον ύπνο του ο Δήμαρχος Αβδήρων κύριος Γ. Τσιτιρίδης από την ημέρα που και επίσημα πλέον, ανακοίνωσε την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.
Και που να ανακοινώσει κάθοδο και ο Πρόεδρος της ΔΕΑΥ Αβδήρων Νίκος Χατζόπουλος τον οποίο απειλούσε μάλιστα σε καφενείο των Αβδήρων ότι θα…κόψει και τα… πόδια!
-Καλά ποιος είναι ο Τσιτιρίδης! Άλλους θα τους…σβήσει, άλλους θα τους «κόψει» τα πόδια…! Η…ΔΟΜΗ;
……
*Αφελής απορία. Λέτε να κόψει και το… παγωτό (κάθε 4 χρόνια) στον Σπύρο Γαλανόπουλο; Λέτε;
-Σίγουρα αν ο Σπύρος εμφανιστεί στην πρεμιέρα του Σάκη Κριτσίνη!
....
*Το σλόγκαν του Μελισσόπουλου για τις επόμενες δημοτικές εκλογές; Μια "παρέα" (Σταυρακάρας, Φανουράκης, Γκαγκαλίδης, Αμοιράς...), μια παράταξη...! Ο Δήμος Τους! 
-

Γριούλα πήγε στον Εισαγγελέα γιατί της έφαγε πρωτοκλασάτος αυτοδιοικητικός… 27.000 ευρώ από δανεικά κι αγύριστα!
Βέβαια κυκλοφορούσε στη έντονα τις τελευταίες μέρες στη πιάτσα, χθες όμως ο επισημοποίησε την είδηση ο Τένης οπότε χωριό που φαίνεται…κολαούζο δεν θέλει!
Πρωτοκλασάτος λοιπόν αυτοδιοικητικός, που το συνηθίζει να παίρνει «δανεικά» για …έκτακτες προσωπικές του υποθέσεις, κατηγορείται ανοιχτά ότι πήρε 27.000 ευρώ δανεικά από γριούλα γιατί της «κλάφτηκε» ότι κινδυνεύει η…ζωή του και θα της τα επιστρέψει σε 4-5 μέρες, πλην όμως την….εξαπάτησε και τώρα δεν της τα δίνει με την δικαιολογία ότι…δεν έχει, ενώ διαθέτει ισχυρά οικονομικούς φίλους!!!
Τι ανέφερε μεταξύ των άλλων το σχόλιο του Τένη:
«Έφτασαν στα «αφτιά» μου δύο περιπτώσεις αυτοδιοικητικών της Π.Ε Ξάνθης που εμπλέκονται σε υποθέσεις «απατεωνίας» σε βάρος ηλικιωμένων! Και επειδή πολλές φορές δεν πιστεύω ούτε στα… ίδια μου τα αφτια… Αν πράγματι αληθεύουν τα όσα με πληροφόρησαν, τότε οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, θα πρέπει να εξαφανιστούν από το αυτοδιοικητικό προσκήνιο (τουλάχιστον) και φυσικά  τον λόγο στην συνέχεια θα έχει η δικαιοσύνη, η οποία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει ήδη επιληφθεί, καθόσον καταγγέλθηκαν και τα δύο περιστατικά… Αυτά προς το παρόν…»
-Για την μία περίπτωση λοιπόν, ναι έχουμε ενημερωθεί κι εμείς όπως και πολλοί υποψήφιοι Δήμαρχοι που το «διοχευτεύουν» δεξιά κι αριστερά, καθώς η γριούλα κατέφυγε στην Εισαγγελία Ξάνθης μπας και πάρει τα λεφτά της…
Επικαλούμενη μάλιστα και τη μαρτυρία του υπαλλήλου της Τράπεζας για τα λεφτά που του έδωσε…
Την δεύτερη περίπτωση δεν την γνωρίζω, οπότε αφήνω την «αποκλειστικότητα» στον Τένη… είτε πρόκειται για Περιφερειακό, είτε πρόκειται για δημοτικό σύμβουλο.

Νέος καυγάς Θωμά Ηλιάδη και Μανώλη Φανουράκη χθες στην Οικονομική Επιτροπή για τους κάδους!
Νέος καυγάς έγινε κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής  Επιτροπής στο 6ο θέμα που πέρασε τελικά κατά πλειοψηφία  και αφορούσε την έγκριση του από 30-11-2018 πρακτικού αποσφράγισης δικαιολογητικών μειοδότη του ηλεκτρονικού διαγωνισμού που αφορά στον διαγωνισμό «Προμήθεια και εγκατάσταση υπόγειων κάδων απορριμμάτων και προμήθεια κάδων απορριμμάτων 1.100 lt»
Αν και δεν είχε δικαίωμα ψήφου ο Φανουράκης που αρέσκεται να το «παίζει» αρχηγός, διαφώνησε με το μέγεθος της έκπτωσης θεωρώντας το μικρό (σ.σ. Αλήθεια επί Στυλιανίδη ποιες ήταν οι εκπτώσεις;) με αποτέλεσμα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θωμάς Ηλιάδης απευθυνόμενος στον ίδιο και τους δημοτικούς του συμβούλους Καρά Αχμέτ και Τζενάν Τσαρεκσή, τους κατηγόρησε λέγοντάς τους:
-Δεν θέλετε το καλό της πόλης. Καταψηφίζετε τους νέους κάδους για τα σκουπίδια κι από πίσω πάτε και ζητάτε ψήφους εξαπατώντας τον κόσμο αφού δεν θέλετε το καλό του.
Φανουράκης: Εσείς δεν ζητάτε την ψήφο;
Ηλιάδης: Την ζητάμε αλλά εμείς έντιμα
-Φυσικά έγινε ένας μικρός χαμός με τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Κυριάκο Παπαδόπουλο απλά να…παρακολουθεί την αντιπαράθεση! Χωρίς να παίρνει κανενός τη θέση…! Καθώς το «παίζει» κολλητός και με τους δύο!

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιάννη Παπαχρόνη (ΑΓΑΠΗ για την Ξάνθη Μας) και ο Χαράλαμπος Νασσόπουλος

Από τον γνωστό ενεργό πολίτη και στέλεχος της ΚΟΜΟΤΕΞ Χαράλαμπο Νασσόπουλο πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:
Τελικά ποίος θα ασχοληθεί με το σήμερα και το αύριο. Πάλι οι ίδιοι;
… εμείς τι θα κάνουμε; Θα μένουμε στην άκρη απαθείς και θα σχολιάζουμε μόνο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
            Οφείλουμε όλοι να φερθούμε στο δήμο μας, τον γεμάτο  από παράδοση, ιστορία και φυσικές ομορφιές, όπως στο σπίτι μας, και ακόμα καλύτερα.
Αυτά θα γίνουν πραγματικότητα:
Αν συμμετέχουμε όλοι.
Αν προσπαθήσουμε όλοι
Αν εμπνεύσουμε και εμπνευστούμε από ένα μέλλον που δεν θα είναι μίζερο, που δεν θα κλείνει τα μάτια στα προβλήματα.
            Με, δημότες που να συμμετέχουν, να προτείνουν, να ελέγχουν την διοίκηση,  που δεν θα αποδέχονται την μοίρα τους αλλά θα την ορίζουν.
            Με έναν Δήμο κύτταρο δημιουργίας που να κοιτά μακριά, να προλαμβάνει, να προγραμματίζει, ένα Δήμο ποιοτικό στήριγμα για τον πολίτη του, για να αγγίξουμε όλοι μαζί το θαυμαστό.
            Θέλουμε την ανάπτυξη που αξίζει στην πόλη μας με υποδομές, δράσεις και δουλειά με τους πολίτες προκειμένου να κρατήσουμε τη νεολαία στον τόπο μας, να διατηρήσουμε την πολυπολιτισμική ταυτότητά της, την  κουλτούρα  και τις αξίες που διέπουν τους πολίτες της.
            Όλα αυτά χρειάζονται πολύ δουλειά, όραμα για ανάπτυξη και ανάκτηση της αξιοπιστίας απέναντι στους πολίτες που την έχουν χάσει.
Μετέχουμε και δεν απέχουμε με «Αγάπη για την Ξάνθη μας»
για να διεκδικήσουμε
για να δημιουργήσουμε
για να δουλέψουμε
για μια καθημερινότητα στην Ξάνθη μας ανθρώπινη
για την ποιότητα ζωής των παιδιών μας και τη δική μας.
Είμαστε εδώ!! Είμαι εδώ!!
Συμπορεύομαι για να υπηρετήσω την πόλη μου με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Ιωάννη Παπαχρόνη.
Χαράλαμπος Νασσόπουλος
Ενεργός Πολίτης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης.
Συνδυασμός «ΑΓΑΠΗ για την Ξάνθη Μας»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »