*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Δεκεμβρίου

Γραφικότητες Λύρατζη-Δημαρχόπουλου! Άναψαν το πολυδάπανο νέο …«δεντράκι» τους «δοκιμαστικά» για τον …Καρυπίδη!

08 Δεκεμβρίου

Σταματημό δεν έχουν οι γραφικότητες του «δίδυμου» Λύρατζη-Δημαρχόπουλου που ενώ όταν δεν είναι μαζί, κατηγορεί ο ένας τον άλλον με τον δεύτερο μάλιστα να εμφανίζεται κατά καιρούς και ως…υποψήφιος Δήμαρχος κι όταν είναι μαζί, είναι…μια γροθιά! Μες την καλή χαρά!
Τελευταίο ανδραγάθημά τους, το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πλατείας που ενώ όλοι περίμεναν ότι θα είναι λαμπερό και εντυπωσιακό όπως το Χριστουγεννιάτικο δέντρο επί Αμοιρίδη, διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ένα νέο πανάκριβο αλλά...«κοντό» δενδράκι, όμοιο με τον γειτονικό…»θάμνο» που είχαν στολίσει πέρσι ξεσηκώνοντας την λαϊκή οργάνωση!Κι όλα αυτά, ενώ εδώ κι ένα 10ήμερο όλες οι γειτονικές πόλειες είναι στολισμένες κι εδώ επιστράτευσαν τον...Δημήτρη Πετρόπουλο για να στήσουν την εξέδρα!
Το γραφικότερο όμως όλων; Τι έκανε λοιπόν το συγκεκριμένο «δίδυμο» Λύρατζης-Μπάμπης! Κάλεσαν τον …«διαμορφωτή κοινής γνώμης» και «κολλητό» του Τσέπελη Σταύρο Καρυπίδη και άναψαν…δοκιμαστικά το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, προκειμένου να βγάλει μια φωτογραφία και να…θαυμάσει το μεγαλείο τους!
Ενώ δηλαδή όλες οι πόλεις της Ελλάδος εδώ και μέρες έχουν διακοσμηθεί  για τις Γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το «δίδυμο» του Δήμου Ξάνθης αντί σεμνά και ταπεινά επιτέλους ν’ ανάψει το δέντρο να «τελειώνουμε», γιατί σε 15 μέρες θάχουμε Χριστούγεννα, έχουν το θράσος να «κομπορρημονούν» κι όλας, γιατί αγόρασαν ένα μεταλλικό «κοντό» δέντρο που θα το έχει ο Δήμος για…χρόνια, κάτι που σε άλλες πόλεις όπως η Χρυσούπολη για παράδειγμα έχουν πράξει πολλά χρόνια πριν! Μάλιστα δείτε το ακριβώς διπλανό φυσικό δέντρο της πλατείας και θα διαπιστώστε οτι είναι του ιδίου...ύψους! Δηλαδή..."κοντό" και το μισό σχεδόν δέντρο απο αυτό που στήνονταν στην πλατεία μας επί Αεμνήστου Φίλιππου Αμοιρίδη. Άντε...καλορίζικο! Πάλι καλά δεν περιμένατε να ρθει το....Πάσχα για να το ανάψετε!
 



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »