*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Δεκεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Προθεσμία 3+1 ημέρες να κάνουν έρανο και να δώσουν στη γριούλα τις 27.000 ευρώ!

06 Δεκεμβρίου
Παρά τη χθεσινή νίκη του Λεύκιππου Ξάνθης επί της Μακαμπή 66-55, ραγδαίες οι εξελίξεις στην ομάδα. Μέχρι αργά το βράδυ, κράτησε η συνεδρίαση στη Ξανθίππη με τον Πρόεδρο Ματθαίο Σαββίδη να παίρνει «κεφάλια»…
…………………………………
Αυθεντικό 1
Απογοητευμένος εν ενεργεία Δήμαρχος λέει, από την χαμηλή δημοτικότητά του πήρε σβάρνα και άρχισε να επισκέπτεται γραφεία εκδοτών που μέχρι πριν από λίγες ημέρες τον κατακεραυνοβολούσαν με άρθρα και αναρτήσεις…!
(Ο Τένης Καμαρίδης στην Θράκη)
-Να δούμε Τένη μου πότε… απογοητευμένος Περιφερειάρχης θα επισκεφθεί τα δικά μας γραφεία!  Συνοδευόμενος από εκδότη μάλιστα.
…………………………………
Αυθεντικό 2
Πρωτοκλασάτος αυτοδιοικητικός, που το συνηθίζει να παίρνει «δανεικά» για …έκτακτες προσωπικές του υποθέσεις, κατηγορείται ανοιχτά ότι πήρε 27.000 ευρώ δανεικά από γριούλα γιατί της «κλάφτηκε» ότι κινδυνεύει η…ζωή του και θα της τα επιστρέψει σε 4-5 μέρες, πλην όμως την… εξαπάτησε και τώρα δεν της τα δίνει!!!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο «Πολιτικό Καφενείο» του Μαχητή)
-Δεν της τα δίνει; Να κάνουν τότε… έρανο οι κολλητοί και να του τα δώσουν! Πριν πάθει η γριούλα κάτι… και το μάθει όλη η πιάτσα για ποιους «έντιμους» αυτοδιοικητικούς πρόκειται…

Σεμνά &Ταπεινά
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ 3+1 ημερών στον δημοτικό σύμβουλο και τους «κολλητούς» του, να δώσουνε στην γριούλα τις 27.000 ευρώ! Κάντε έρανο και δώστε τα!
*Προθεσμία μέχρι το Σαββατοκύριακο έδωσα χθες στον πρωτοκλασάτο δημοτικό σύμβουλο που πήρε τα δανεικά κι αγύριστα (σ.σ. 27.000 ευρώ), από την γριούλα που τον λυπήθηκε, του τα έδωσε και ΤΩΡΑ δεν τα επιστρέφει! (Σ.Σ. Το επώνυμο της γριούλας αρχίζει από «Π» κι όταν τον "έκραζε" έξω απο το Δημαρχείο Ξάνθης…ούτε ένας Φαρισαίος δεν βγήκε να την συμπαρασταθεί! Τυχαίο; Δεν νομίζω...)
….
*Καθαρές κουβέντες λοιπόν. Φίλους και κολλητούς με πολύ χρήμα διαθέτει το συγκεκριμένο «αυτοδιοικητικό τρωκτικό», συγγενείς με μεγάλη οικονομική επιφάνεια επίσης, να κάνουν έρανο, να βάλουν ρεφενέ ΟΛΟΙ μαζί… Πρόβλημά τους!
-Τους δίνω προθεσμία μέχρι και το Σαββατοκύριακο, να μαζέψουν τα λεφτά όλοι μαζί και να τα πάει στην γριούλα προκειμένου να πληρώσει το χρέος του! Πριν η φουκαριάρα από τον καημό της, πάθει κάτι! Και θα τόχουν το κρίμα όλοι στο λαιμό τους!
Άλλως θα αποκαλύψω το όνομά του πρωτοσέλιδα!  
...
(σ.σ. Καλά έκανε άλλωστε και του έστειλε του κι ο Τένης άλλωστε το μήνυμα… Δεν έχει την «τσίπα» και θέλει να κατέβει και πάλι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές!).
……
*Το περίεργο της υπόθεσης; Το παραπάνω θέμα το ξέρουν πρώτοι και καλύτεροι τόσο ο Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος, ο Γκοδοσίδης και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, όσο και οι Γιώργος  Κολλάρος και άλλοι πολλοί συνάδελφοί του!
-Άπαντες όμως μούγκα στη στρούγκα!
-Κανείς δεν μιλάει και δεν υπερασπίζεται την γριούλα που του «έδωσε» τα λεφτά για να τον ...«σώσει» και κινδυνεύει από την αγωνία της να πάθει και τίποτα….! Αφού ενώ τον κατήγγειλε και δημόσια και πήγε και στη δουλειά του....δεν βρήκε ανταπόκριση!
......
Αυτά για σήμερα… 3+1 μέρες λοιπόν!
(σ.σ. Που θέλετε να πάρετε και να…νοικοκυρέψετε και τον Δήμο!)
ΑΦΑΝΤΟΣ ΠΑΛΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ!
Συνεχίζουν να διαμαρτύρονται οι δημότες για τον Δήμαρχο… «τουρίστα» όπως τον χαρακτηρίζουν τον τελευταίο καιρό, επειδή σπάνια βρίσκουν τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο στο γραφείο του… και συνήθως τους παραπέμπουν οι υπηρεσίες, είτε στον Αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Κυριάκο Παπαδόπουλο, είτε στον διευθυντή του Δήμου Ξάνθης Γιώργο Γκοδοσίδη…
(σ.σ. Αν δεν κάνω λάθος, απουσιάζει απο τη Κυριακή στην Αθήνα και μέχρι χθες δεν είχε επιστρέψει...! Εκτός αν ήρθε και....επισκέπτονταν τα γραφεία των...εκδοτών που δεν είχε επισκεφθεί και ήταν μες το παράπονο!_
Το ερώτημα της στήλης…
-Αλήθεια, η συμπαραστάτης του Δημότη τελικά τι «ρόλο» παίζει στο Δήμο Πρότυπο; Και ποια είναι η σχέση της με τον κύριο Δημαρχόπουλο;
Διότι από ότι μαθαίνω, σπανίως την επισκέπτονται οι δημότες στο γραφείο της…

Συνεχίζει Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου ο Αναστάσιος Καραδέδος, απλό μέλος του Δ.Σ. η Σταμπουλή Δέσποινα!
Συνεχίζει Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης ο Αναστάσιος Καραδέδος, με απλό μέλος την πρώτη σε σταυρούς Σταμπουλή Ελένη.
Αναλυτικότερα:
Μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης, και κατόπιν της συνεδρίασης της 4 Δεκ 2018συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο σε σώμα, όπως παρακάτω:
Πρόεδρος: Καραδέδος Αναστάσιος
Αντιπρόεδρος: Γεωργίου Γεώργιος
Γραμματέας: Σπανόπουλος Ιωάννης
Ταμίας: Γκουτζουβελίδης Άγγελος
Μέλος: Γκαγκαλίδης Κωνσταντίνος
Μέλος: Μεταξά Ελένη
Μέλος: Μυδιούρα Τριανταφυλλιά
Μέλος: Νικηφορίδης Δημήτριος
Μέλος: Σουλιώτης Απόστολος
Μέλος: Σταμπουλή Δέσποινα
Μέλος: Φελεκίδης Αναστάσιος

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »