*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Νοεμβρίου

ΠΑΡΑπολιτικά. Συνάντηση Ηλία Συμεών με Στάθη Γιαννακίδη, ο Γραβάνης υποψήφιος Δήμαρχος, ο Οντέρ στον Πρύτανη..

16 Νοεμβρίου
Όταν μια φωτογραφία, γράφει την… (συνδικαλιστική) ιστορία!
(Αριστερά ο Ντούμος της ΔΑΚΕ, δεξιά ο Ανταμπούφης του ΣΥΡΙΖΑ και του… Φανουράκη)
……………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Έχεις εκείνον τον Αντιδήμαρχο αντ’ αυτού του Δημάρχου και Οικονομικών Κ. Παπαδόπουλο, από τη μια να φέρνει ως εισηγητής θέμα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και από την άλλη να μην παραβρίσκεται σε αυτή, με αποτέλεσμα ο Μπάμπης «πρότυπο» και η παράταξή του, να καταγράφουν ακόμη μια ήττα, έστω και για μια ψήφο, παρά τη στήριξη παρατάξεων της Αντιπολίτευσης.
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ»)
-Ας όψεται κι ο Φανουράκης! Κάθε μέρα στο γραφείο του Κυριάκου βρίσκεται…
……………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Η πρακτική που τελικώς επέλεξαν Μέτιος-Τσανάκα είναι αυτή που επέφερε τα «ζηλευτά» αποτελέσματα στην περίπτωση της κατάρρευσης της γέφυρας του Κομψάτου στην περιοχή του Ιάσμου, καθώς έπρεπε να περάσουν δύο χρόνια μετά την κατάρρευση ώστε να προκηρύχθεί η μελέτη για την αποκατάστασή της, κοινώς «φέξε μου και γλίστρησα».
(Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας)
-Νομίζουν οι άνθρωποι ότι είναι υπεράνω των Νόμων! Είναι τόσο απλό…

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Απίστευτη η φωτογραφία με τον γαλάζιο Πρόεδρο του Διδασκαλικού συλλόγου Ξάνθης Δημήτρη Ντούμο και τον ΣΥΡΙΖΑίο Ανταμπούφη των Εκπαιδευτικών να κρατάνε το πανό στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, ζητώντας μαζικούς, μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών!
*Σημειώνω ότι το πανό έχει την υπογραφή του Διδασκαλικού συλλόγου Ξάνθης, ενώ ο κύριος Ανταμπούφης ως καθηγητής ανήκει στην ΕΛΜΕ εν τούτοις το κρατάει από την… αριστερή πλευρά!
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις… Ιδίως για το αρχείο του Τάσου Τεφρωνίδη!
……
*Η ευχή μου στον Ντούμο; Στην επόμενη απεργία το πανό να κρατάνε από τη μια μεριά ο Μπάμπης Ευστρατίου και από την άλλη η Αρριάνα  Παπαϊωάννου!
-Να θυμηθούνε και τους…παλιούς τους αγωνιστικούς τους αγώνες!
……
*Είδηση. Την Ξάνθη θα επισκεφθεί Κυριακή και Δευτέρα η Υφυπουργός Εθνικής  Άμυνας Μαρία Κόλλια Τσαρουχά!
(σ.σ. Οπότε να ετοιμάζεται κι ο φίλος μου κομμωτής Γιώργος Μπίκος, γιατί όλο και θα θέλουν ένα εκπληκτικό χτένισμα τα μαλλιά της…).
……
*Κουιζ. Τελικά με ποιόν έπινε τα τσίπουρα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και δεν μπόρεσε να ξυπνήσει για να είναι παρών στη συνεδρίαση της περασμένης  Τρίτης;

Συνάντηση Ηλία Συμεών με τον Ξανθιώτη Υφυπουργό Οικονομίας Στάθη Γιαννακίδη για τις Περιφερειακές εκλογές

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομίας κ.Στάθη Γιαννακίδη είχε ο Πρόεδρος του Σωματείου  Ελλήνων Ρομά Ηλίας Συμεών για θέματα του κλάδου τους, αλλά και τις…εκλογές!
Ο Ηλίας Συμεών που μέχρι πρότινος εμφανίζονταν ως στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά και του βουλευτή Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη, φαίνεται πως έχει προσχωρήσει πλέον στη ΣΥΡΙΖΑ, μολονότι εμφανίστηκε και στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου του Σάββα Μελισσόπουλου στο πλευρό του Μανώλη Φανουράκη.
Σχολιάζοντας την συνάντησή του με τον Ξανθιώτη  Υφυπουργό, ο Ηλίας Συμεών ανέφερε τα παρακάτω στο fb:
«Συζητώντας τις ισορροπίες που διαμορφώνονται στο προεκλογικό σκηνικό της Περιφέρειας ΑΜΘ»
-Λέτε ο Ηλίας Συμεών τελικά να κατέβει στην Περιφέρεια κι όχι στο Δήμο Ξάνθης;  Στον οποίο ήταν υποψήφιος στις εκλογές του 2014 με το ψηφοδέλτιο Δημαρχόπουλου αλλά δεν εκλέχτηκε;
Επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής ο Αντώνης Γραβάνης
Πρώτος πολίτης της Κομοτηνής θέλει να γίνει ο Αντώνης Γραβάνης, ο οποίος ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου.
Ο κ. Γραβάνης δηλώνει ότι διεκδικεί το αξίωμα του Δημάρχου Κομοτηνής, για να μπει η πόλη μας, δυνατά στις εξελίξεις, προσδοκώντας στις μέγιστες δυνατές πολιτικοκοινωνικές συναινέσεις.
«Με γνωρίζετε όλοι. Διαθέτω την εμπειρία, επαγγελματική και πολιτική για να οδηγήσω την πόλη μας σε δρόμους οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής αλληλεγγύης. Στο πλευρό μου βρίσκονται όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου μας, ικανά και ενεργά μέλη της πόλης μας» δηλώνει, ενώ θα ανακοινώσει επίσημα την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού και τους βασικούς άξονες του σχεδίου του τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου.
Αναλυτικά η επιστολή

Συμπολίτες μου,
Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2019, δίνεται στο Δήμο μας και την Κομοτηνή μας, μία σπουδαία ευκαιρία να αλλάξει πορεία, να διεκδικήσει ΔΥΝΑΤΑ και να κερδίσει όλα όσα της αξίζουν και πολλά περισσότερα! Να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που της αρμόζει ως η πραγματική πρωτεύουσα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η νέα αυτοδιοικητική πραγματικότητα που επιβάλλεται από το νομοσχέδιο «Κλεισθένης I» σε συνδυασμό με τη διαρκώς επιδεινούμενη ύφεση που βιώνει η χώρα και ειδικά η περιοχή μας σε όλα τα επίπεδα, απαιτεί καθαρή πολιτική σκέψη, ενότητα και σχέδιο. Διεκδικώ το αξίωμα του Δημάρχου Κομοτηνής, για να βάλουμε όλοι μαζί την πόλη μας, ΔΥΝΑΤΑ στις εξελίξεις. Διεκδικώ τις μέγιστες δυνατές πολιτικοκοινωνικές συναινέσεις. Με γνωρίζετε όλοι. Διαθέτω την εμπειρία, επαγγελματική και πολιτική για να οδηγήσω την πόλη μας σε δρόμους οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής αλληλεγγύης. Στο πλευρό μου βρίσκονται όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου μας, ικανά και ενεργά μέλη της πόλης μας. Σας προσκαλώ τη Δεύτερα 10 Δεκεμβρίου, και ώρα 19:30 στη Λέσχη Κομοτηναίων για να σας παρουσιάσω την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού μας και τους βασικούς άξονες του σχεδίου μας, που θα σημάνουν τη νέα ΔΥΝΑΜΙΚΗ πορεία της Κομοτηνής μας. Κρατάμε μόνο τα θετικά του παρελθόντος και δουλεύουμε για το σήμερα και το αύριο. Με πίστη, θέληση και δουλειά βάζουμε την Κομοτηνή ΔΥΝΑΤΑ στις εξελίξεις!
  Η πρώτη συνάντηση του πρύτανη ΔΠΘ και του
υποψηφίου  δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν
Τον πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Αλέξανδρο Πολυχρονίδη επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν. Στη συνάντηση παρέστη και ο αντιπρύτανης Φώτιος Μάρης.
Σε θερμό κλίμα οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για τη συνεργασία του Δήμου Ιάσμου και του Πανεπιστημίου. Ο Οντέρ Μουμίν παρουσίασε σε γενικούς άξονες το προεκλογικό του πρόγραμμα  στους δύο καθηγητές.
Η Ένωση Κεντρώων ζητά Συμβούλιο Πολιτικών 
Αρχηγών για τις απειλές της Τουρκίας
Η Ένωση Κεντρώων ζητά Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προς αντιμετώπιση των απειλών της Τουρκίας. Η άποψη του κ. Τσίπρα, ότι αφού έχουμε με το πλευρό μας ενεργειακούς κολοσσούς δεν φοβόμαστε την Τουρκία, είναι σε λάθος κατεύθυνση και μπορεί να το πληρώσει ακριβά η χώρα μας.
Χρειαζόμαστε εθνική γραμμή και σχέδιο για την αντιμετώπιση θερμού επεισοδίου. Οι μεγάλες δυνάμεις έχουν αποδείξει ότι στις κρίσεις δεν παίρνουν την πλευρά του δικαίου και θα αφήσουν μόνη της την Ελλάδα «να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά».
Όσο η Ελλάδα δεν εξοπλίζεται με f-35 και φρεγάτες, τόσο θα ανεβάζουν τους τόνους οι Τούρκοι, οι οποίοι καταλαβαίνουν μόνο από την δύναμη ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »