*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Νοεμβρίου

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟΨΙΔΗ! Μωραΐτης και 12 Περιφερειακοί σύμβουλοι του Μέτιου μαζί του!

16 Νοεμβρίου
Πολλές εκπλήξεις στην πρεμιέρα της Κυριακής, πανικός στα στρατόπεδα όλων των κομματικών υποψηφίων Περιφερειαρχών
Πολλές εκπλήξεις και πολλά τρανταχτά ονόματα πλαισιώνουν ήδη το ανατρεπτικό ψηφοδέλτιο του Ανεξάρτητου Υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλου Τοψίδη που συνεχίζει τις επαφές και συναντήσεις του και στους 5 Νομούς της Περιφέρειας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, την υποψηφιότητα του Χριστόδουλου Τοψίδη στηρίζουν και όλα τα Επιμελητήρια αλλά και πολλοί νυν και πρώην Πρόεδροι της ΝΟΔΕ αλλά και του ΠΑΣΟΚ, καθώς στο Νομό Έβρου για παράδειγμα κατεβαίνουν μαζί του πολλοί υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης του πρώην Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη.
Χαρακτηριστικό της απήχησης που είχε και έχει η υποψηφιότητα Τοψίδη είναι και το γεγονός ότι κατεβαίνουν μαζί του τουλάχιστον 12 Περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ που είχε ιδρύσει ο Αείμνηστος Γιώργος Παυλίδης, ενώ υποψήφιος θα είναι μαζί του και ο νυν Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τουλάχιστον 3 Περιφερειακοί σύμβουλοι της Ξάνθης τον ακολουθούν από την Ξάνθη, ενώ ιδιαίτερα σημαντικές είναι οι επαφές του και με στελέχη της Μειονότητας.
Πολλά από αυτά τα ονόματα μας είναι ήδη γνωστά, ωστόσο οφείλουμε να σεβαστούμε τον επικεφαλής, ώστε να τα ανακοινώσει ο ίδιος το πρωί της Κυριακής στη Κομοτηνή.
Υπενθυμίζουμε ότι η πρόσκληση του Χριστόδουλου Τοψίδη είναι ανοιχτή και ελεύθερη για όλους τους πολίτες, η δε εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στη Λέσχη Κομοτηναίων και συγκεκριμένα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 52  στη Κομοτηνή.
Ιδού τι αναφέρει η πρόσκληση:
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Κυριακή 18 Νοεμβρίου ξεκινάμε όλοι μαζί
Προχωράμε μαζί για να αλλάξουμε τον τόπο μας
Δημιουργούμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας
Σας προσκαλώ να περπατήσουμε μαζί στη νέα εποχή
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΨΙΔΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
11:30 π.μ.
ΛΕΣΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΩΝ
ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »