*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Οκτωβρίου

See through Τα σχόλια και οι ειδήσεις της ημέρας με άλλο...στυλ! Ο Τσέπελης στον Τόπειρο για την Χαριτωνίδου

09 Οκτωβρίου
Ένα ακόμη παιχνίδι της Λάρισας στη Ξάνθη (1-0), ο Αλέξης Κούγιας το παρακολούθησε από τις κερκίδες παρέα με τον Στέργιο Γιαλάογλου…Για την ήττα πάντως ξέσπασε δυο φορές. Μια στο ημίχρονο και μια στο τέλος τοιυ αγώνα
……………………………..
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Που φτάσαμε…! Να πηγαίνει κοτζάμ Τσέπελης, μέγας δερβέναγας της πόλης στο Δήμο Τοπείρου και να «παρακαλεί» την...Ειρήνη Χαριτωνίδου, αναπληρωματική των αναπληρωματικών με την παράταξη του ΠΑΣΟΚ (Πούλιος - Ξυνίδης) να κατέβει υποψήφια μαζί του!
Κι όλα αυτά, προκειμένου όλοι αυτοί οι υποψήφιοι να  του φέρουν ψήφους για να εκλεγεί ο ίδιος… δημοτικός σύμβουλος!!!
28-29 χρόνια δεν «χόρτασε», θέλει κι άλλα!
……
*Και να πηγαίνει μάλιστα να δει την Χαριτωνίδου με τις… ευλογίες του κολλητού του Μανώλη Φανουράκη…!
Ο οποίος σε άλλους είπε ότι δεν γνώριζε και σε άλλους ότι… γνώριζε για την συνάντηση και απλά στην Χαριτωνίδου έκανε πρόταση και ο… Δημαρχόπουλος! Οπότε γιατί να μην κάνει πρόταση κι ο Τσέπελης.
-Ψάξε γύρευε…! Νεροκουβαλητές ζητάνε και οι μεν και οι δε… για να βγουν οι ίδιοι!
Απλά πράγματα…
……
*Κατά τα άλλα η Χαριτωνίδου εμφανίζεται από τη μια υπαρχηγός του Σάββα Μελισσόπουλου κι από την άλλη, είναι και ανοιχτή σε όλους τους… υπόλοιπους υποψήφιους!
-Ερώτημα κρίσεως. Μήπως παίρνοντας ένας υποψήφιος Δήμαρχος την Χαριτωνίδου στο ψηφοδέλτιό του, θα μπορεί να πάρει και τον δάσκαλο του χορευτικού του Θάμυρις Πέτρο Δομβρίδη; Με τόσα μέλη που έχουν και τόσους χορευτές, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι θα «σαρώσουν»!
-Οπότε όποιος πάρεις τον Κυριάκο του Λυκείου Ελληνίδων, αντιλαμβάνεστε τι ψήφους θα πάρει;
…..
*Τραγωδία. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλων Πολυσίτου Πέτρος Σαμούλ υπέστη ανακοπή οδηγώντας το όχημα του με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και στη συνέχεια να συγκρουσθεί. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 9 0κτωβρίου ώρα 11 από τον Ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στον Πολύσιτο Ξάνθης. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.
ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΚΙΜΜΕΡΙΑ ΞΑΝΘΗΣ, ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ 61ΧΡΟΝΟΣ
Την Κυριακή (7-10-2018) το πρωί, στα Κιμμέρια Ξάνθης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 61χρονος ημεδαπός και επέβαινε 82χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκε νωτομετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 46χρονος ημεδαπός, ενώ στη συνέχεια  προσέκρουσε σε κολώνα της Δ.Ε.Η. με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 61χρονου και της 82χρονης. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου λίγες ώρες αργότερα ο 61χρονος υπέκυψε στα τραύματά του. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.…

ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ 4ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ -ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
Απαράδεκτη χαρακτήρισε την παρέλαση των σχολείων στην 99η Επέτειο Απελευθέρωσης της πόλης απλός πολίτης που την παρακολούθησε.
Σχολίασε μάλιστα δηκτικά και την στάση των εκπαιδευτικών που συνοδεύουν τα σχολεία, ενώ για τους μαθητές είπε ότι βαριούνται που περπατάνε, ενώ η ένδυσή τους είναι επίσης απαράδεκτη.
Καλύτερα να κάνει παρέλαση μόνο ο στρατός τόνισε χαρακτηριστικά ο  τηλεθεατής της ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ και του NEXT tv  ενώ καυτηρίασε και τη στάση των δημοσίων υπηρεσιών και των καταστημάτων που δεν βάζουν την ελληνική σημαία στις επετείους.

Ο ιατρός Νικηφορίδης Δημήτριος, νέος Διευθυντής  της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης».
Νέος Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης ορίσθηκε με τριετή θητεία ο ιατρός Νικηφορίδης Δημήτριος, Συντονιστής - Διευθυντής του Νευρολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου και έχει ήδη αναλάβει καθήκοντα. Η διαδικασία πλήρωσης της θέσης ξεκίνησε μετά τη λήξη της θητείας -λόγω συνταξιοδότησης- του επί σειρά ετών προηγούμενου Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου
Γερόπουλος Αχιλλεύς

Οι σειρήνες θα σημάνουν σήμερα Τρίτη στις 11.00 και στη Ξάνθη
Οι σειρήνες συναγερμού Πολιτικής Άμυνας θα ηχήσουν σε όλη την ελληνική επικράτεια την ερχόμενη Τρίτη, 9 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων 2018».
Η ενεργοποίηση θα έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και επομένως δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.
Συγκεκριμένα, στις 11.00 το πρωί θα σημάνει συναγερμός αεροπορικής επίθεσης, χρονικής διάρκεια 60 δευτερολέπτων, με διακοπτόμενο ήχο διαφορετικής έντασης.
Στις 11.05 θα υπάρξει σήμανση λήξης του συναγερμού, για χρονική διάρκεια επίσης 60 δευτερολέπτων, με συνεχή ήχο σταθερής έντασης.
Η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, έχει καθαρά δοκιμαστικό χαρακτήρα και δεν συντρέχει κανένας λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας

Εκπαιδευτικοί από όλη την Περιφέρεια ΑΜ-Θ διαδήλωσαν στην Κομοτηνή, αλλά ο Κεραμάρης ήταν εκτός γραφείου!
Πολλοί εκπαιδευτικοί από όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΕΛΜΕ και συμμετείχαν στην κινητοποίηση που έγινε στη Κομοτηνή αναρτώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα. Ωστόσο ατύχησαν, γιατί ο Περιφερειακός διευθυντής κύριος Παναγιώτης Κεραμάρης ήταν απών!
Αναλυτικότερα: Με συνθήματα υπέρ της μονιμοποίησης εκπαιδευτικών και της κάλυψης όλων των κενών στις βαθμίδες εκπαίδευσης και στην παράλληλη στήριξη, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Οκτωβρίου συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Εκπρόσωποι συλλόγων από τους πέντε νομούς της Περιφέρειας, έδωσαν αγωνιστικό ραντεβού στην έδρα της περιφερειακής διεύθυνσης στην Κομοτηνή, ανάρτησαν πανό και φώναξαν συνθήματα. Ωστόσο ατύχησαν στο ραντεβού τους με τον Περιφερειακό Διευθυντή Παναγιώτη Κεραμάρη που δεν ήταν στο γραφείο του. Έτσι οι εκπαιδευτικοί αρκέστηκαν σε κάποια συνθήματα και αποχώρησαν ικανοποιημένοι γιατί τουλάχιστον προβλήθηκαν τα αιτήματά τους

Συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός στον Έβρο κατηγορούμενος για  απόπειρα μεταφοράς 8 μη νόμιμων μεταναστών
Συνελήφθη το Σάββατο  (6-10-2018) το μεσημέρι, στο νομό Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 36χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 36χρονο να κινείται με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου και ακολούθως να μεταβαίνει σε παρακείμενη αγροτική περιοχή, προκειμένου να παραλάβει ομάδα μη νόμιμων μεταναστών, με σκοπό να τους επιβιβάσει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην καρότσα του οχήματος και να τους  προωθήσει, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας.
Μόλις ο δράστης αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς και την επικείμενη σύλληψή του, επιχείρησε να διαφύγει, πλην όμως ακινητοποιήθηκε αμέσως, ενώ σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκαν οκτώ (8) μη νόμιμοι μετανάστες.
Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και το χρηματικό ποσό των 1.250 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα επί της οδού 12 Αποστόλων στη Ξάνθη  


Ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε κεντρικό σημείο της πόλης.
Συγκεκριμένα μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και 12 Αποστόλων. Το Ι.Χ. αυτοκίνητο εκινείτο επί τής οδού 12 Αποστόλων ενώ το μηχανάκι στη Ναυαρίνου. Πρόκειται για ένα σημείο στο οποίο και κατά το παρελθόν έχουν σημειωθεί ουκ ολίγα ατυχήματα.
Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Αστυνομία που διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος, καθώς και το ΕΚΑΒ που μετέφερε τους τραυματίες στο Νοσοκομείο Ξάνθης.
*Οι φωτογραφίες απο το fb



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »