*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Οκτωβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Δεν "χόρτασε" ο Τσέπελης 28 χρόνια στο Δήμο Ξάνθης "επαγγελματίας" δημοτικός σύμβουλος!

09 Οκτωβρίου
ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ! «ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ 
ΨΑΧΝΕΙ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ… ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ!
Πανικόβλητος είναι όπως μαθαίνω ο γνωστός Μανώλης Τσέπελης μην δεν επανεκλεγεί στις επόμενες δημοτικές -Τσέπελης που έχει… «αρρωστήσει» να είναι και στο νέο δημοτικό συμβούλιο, αφού δεν «χόρτασε» 28-29 χρόνια δημοτικός σύμβουλος…- κι αυτός είναι ο λόγος που θέλει να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης!
Με τον τρόπο αυτό στην ουσία θέλει να «καπαρώσει» ο ίδιος μια θέση και στο επόμενο δημοτικό ώστε να μπορεί να… ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ πιο… άνετα και χωρίς να τον «ενοχλούν» Δήμος Ξάνθης, αστυνομία και… Λομβαρδέοι!
Δηλαδή δεν ψάχνει υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, αλλά… νεροκουβαλητές για να εκλεγεί ο ίδιος!
(Σ.Σ. Μέχρι και στο Δήμο Τοπείρου πήγε ο αθεόφοβος για να «πείσει» την Χαριτωνίδου του ΚΙΝΑΛ, του Σάββα Μελισσόπουλου και του Φανουράκη, να κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλο μαζί του!!! Δεν παίζεται…Υποκλίνομαι!).

ΜΗΠΩΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ… ΞΕΝΟΔΟΧΟ 
ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ-ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ;
Έγιναν πλέον… ρουτίνα το συνοικέσιο Δημαρχόπουλου - Φανουράκη με στόχο βέβαια να… συνδιοικήσουν την δεύτερη Κυριακή και όπως έντονα φημολογείται (σ.σ. Από φιλικούς κύκλους και των δύο), έχουν συζητήσει και για τις… θέσεις!
Τα ερωτήματα όμως που προκύπτουν από μια τέτοια συνεργασία στην οποία ο μόνος που προς το παρόν δεν συμμετέχει, είναι μάλλον ο… Τάσος Τεφρωνίδης!
-Μήπως λογαριάζουν χωρίς τον… ξενοδόχο; Διότι και ο Δημαρχόπουλος μπορεί τελικά να καταψηφιστεί και να μην εκλεγεί πρώτος, ο δε Φανουράκης εφόσον πάει με τον Σάββα Μελισσόπουλο, πολύ πιθανό να μην εκλεγεί και ο ίδιος, αν το ποσοστό που θα πάρουν είναι μικρό..!
(Σ.Σ. Και φυσικά «μαγειρεύουν» ναι μεν από τώρα…μάλλον όμως και οι δυο δεν έχουν αντιληφθεί ότι τους έχουν πάρει χαμπάρι πλέον όλοι…Και κυρίως οι πολίτες!).

Απίστευτα πράγματα αποκαλυφτήκαν στη δίκη του "εκλεκτού" υποψήφιου του Κυριάκου!-Μάρτυρας υπεράσπισης του Μέτιου παραδέχθηκε την πλαστογραφία!!!

 *Το ερώτημα της κοινής γνώμης. Γνωρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τι...εστί Μέτιος; Αναλαμβάνει τις ευθύνες των όσων αποκαλύπτονται σε βάρος του;
Απίστευτα πράγματα προκύπτουν κατά του νυν Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας της Καβάλας.
Πράγματα που εκθέτουν βαρύτητα τον «εμφανιζόμενο» ως…εκλεκτό υποψήφιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις Περιφερειακές εκλογές 2019. (σ.σ. Υπενθυμίζομε ότι ο Μέτιος πριν αναλάβει αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, διατηρούσε τρία βενζινάδικα στο Νομό Ροδόπης που την…επομένη που εκλέχηκε έκλεισαν! Ενώ φαίνεται να εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις…).
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας 7η ΜΕΡΑ της Καβάλας:  
Εδικάσθηκε σήμερα η υπόθεση της αγωγής που κατέθεσαν οι φερόμενοι ως εργαζόμενοι σε εταιρεία πετρελαιοειδών του Χρίστου Μέτιου οι οποίοι ισχυρίσθηκαν ότι πλαστογράφησε τις υπογραφές τους για να τους παρουσιάσει ως απασχολούμενους στην επιχείρηση του προκειμένου να εγκριθεί το πρόγραμμα στο οποίο εντάχθηκε! 
Το σημαντικό από τη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης είναι ότι και ο μάρτυρας υπεράσπιση του κ. Μέτιου παραδέχθηκε ότι οι υπογραφές στα έγραφα που έδειχνα απασχολημένους του μηνυτές δεν ήτανε δικές τους αλλά πλαστογραφήθηκαν. Φυσικά αυτή η ομολογία που κατεγράφη στα πρακτικά ανοίγει τον δρόμο για την ποινική εξέταση της υπόθεσης.
*Με πληροφορίες απο την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ 7Η ΜΕΡΑ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »