*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Οκτωβρίου

Αποκλειστικό. "BOMBA" ΑΠΟ ΧΑΣΑΝ ΟΓΛΟΥ ΦΕΡΤΟΥΝ: Με τίποτα δεν πάω με Τσέπελη, υποψήφιος με Λύρατζη αν κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης!

14 Οκτωβρίου
 «Βόμβα» Χασάν Ογλού Φερτούν μετά την αποκάλυψή μας για την συνάντησή του με τον Τσέπελη σε καφέ βενζινάδικο, την οποία του την ζήτησε εκείνος και μάλιστα να είναι μόνο οι….δυο τους!
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιογραφικές πληροφορίες, κάθετα ΑΡΝΗΤΙΚΗ ήταν η απάντηση του Αντιδήμαρχου Ξάνθης στον Τσέπελη να κατέβει υποψήφιος μαζί του. Μάλιστα του συνέστησε να μην κατέβει ούτε υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, ούτε όμως και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος! «Ήδη είσαι 30 χρόνια σύμβουλος, φτάνει πια Μανώλη....εγώ είμαι φίλος σου και θα εκτεθείς αυτή τη φορά…», φέρεται να του είπε με τον τελευταίο να προσπαθεί παρ΄όλα αυτά με δέλεαρ 4ετή θητεία αντιδημάρχου να προσπαθεί να τον μεταπείσει.
Μάλιστα ο Χασάν Ογλού Φερτούν υπενθύμισε στον Τσέπελη ότι σαν δημοτικός σύμβουλος την πρώτη φορά που πολιτεύτηκε και εκλέχθηκε με την παράταξη του Πούλιου (σ.σ. Δημοτικές εκλογές 2006), ήταν ο πρώτος που τον είχε καταγγείλει για τις ηλεκτροδοτήσεις του και τα παιχνίδια του στο Δροσερό. 
"Πως μπορώ τώρα να κατέβω μαζί σου υποψήφιος όταν εγώ σε κατήγγειλα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο; Ο κόσμος τα θυμάται όλα αυτά...Εγώ δεν γίνομαι ρεζίλι"! 
Και κατέληξε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας:
'"Εγώ όπως είπα και μέσα στη ΝΟΔΕ θα κατέβω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Πασχάλη Λύρατζη αν κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης. Αν δεν κατέβει, τότε κατά θα κατέβω και πάλι με τον σημερινό Δήμαρχο κύριο Δημαρχόπουλο που με εμπιστεύτηκε και με έκανε και αντιδήμαρχο και τον ευχαριστώ πολύ…»
Πάντως όπως διευκρίνισε σε φίλους του ο κύριος Φερτούν, ενημέρωσε και ο ίδιος τον Δήμαρχο αλλά και τον Πασχάλη Λύρατζη για την συνάντησή του με τον Τσέπελη! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »