*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Οκτωβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Στην Άλμπα Ιούλια της Ρουμανίας, Γ. Κουμουλίδης και Γεωργία...

11 Οκτωβρίου
*Στην Άλμπα Ιούλια της Ρουμανίας βρίσκονται από χθες για τα δυο live τους στο Yiamas Restaurant (χθες Τετάρτη 10 και σήμερα Πέμπτη 11 Οκτωβρίου) οι Ξανθιώτες τραγουδιστές και… ζεύγος, Γιώργος Κουμουλίδης και Γεωργία Ταστσόγλου, οι οποίοι τελικά μετέβησαν οδικώς με mini bus από την Ξάνθη και μάλιστα χωρίς τον μαέστρο τους Μάριο Κιοσσέ και τον μπουζουξή τους Γιάννη Αντωνίου!
-Ιδού και η ανάρτηση του Γιώργου στο Facebook με τα… πρώτα στιγμιότυπα από την αναχώρησή τους μέσα στο mini bus με τον οδηγό και τους συνεργάτες μουσικούς και συνοδούς τους Πάρη, Θανάση και 2 Δημήτρηδες!
……
*Και άλλη μια αποκλειστική φωτογραφία με τον Γιώργο Κουμουλίδη και τη σύζυγό του Γεωργία Ταστσόγλου στο χώρο του Yiamas Reastaurant στην όμορφη πόλη Άλμπα Ιούλια της Ρουμανίας!
-Οι δυο τραγουδιστές, αφού έφτασαν μετά το πολύωρο ταξίδι τους στον προορισμό τους και… τακτοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο, έσπευσαν ευθύς αμέσως να εξερευνήσουν το χώρο του Restaurant όπου θα τραγουδήσουν!
……
*Άλλη μια βραδιά Ladies Night, αφιερωμένη σε όλο τον γυναικείο πληθυσμό, με 1 + 1 ποτό δωρεάν, διοργανώνει και σήμερα Πέμπτη το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Απορία όλων για άλλη μια φορά είναι ποιος από τους δυο DJ του Ελληνάδικου θα παίξει μουσική!!!
-Ιορδάνης Καγιάς ή… Κώστας Σπυριάδης;;;
-Πέρυσι γνωρίζαμε ότι οι Ladies Nights» του ΚΥΤΤΑΡΟ ήταν προσωπική υπόθεση της DJ Tzo Stav!
……
*Η οποία Tzo Stav, έριξε… «μαύρη πέτρα» πίσω της στο ΚΥΤΤΑΡΟ και ως γνωστόν μεταγράφηκε για τη φετινή σαιζόν στην «Pera Pub» στην Παλιά Ξάνθη!
-Αύριο Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, η Τζο θα παίξει στην… «Pera pub» ένα εκπληκτικό εντεχνο-λαικό dj set και υπόσχεται να ταξιδέψει τον κόσμο στους δρόμους της Ελληνικής Μουσικής!!!
……
*Κι όσο για τον Τάκη Αλεξούδα του ΚΥΤΤΑΡΟ;
-Ξανα άρχισε γυμναστήριο εδώ και λίγες μέρες «DYNAMIC body club» του φίλου του Ανέστη Καλλιγά με σκοπό να «διώξει» από πάνω του τα λίγα περιττά κιλά που πήρε την περίοδο του καλοκαιριού και να γίνει πάλι… κορμί!
-Πέρυσι ο Τάκης γυμνάζονταν παρέα τόσο με την Γαλήνη όσο και με τη Tzo, αλλά φέτος από τη στιγμή που τον εγκατέλειψαν και οι δυο συνεχίζει μόνος το training!
-Η φωτογραφία που δημοσιεύω είναι «αρχείου» (από πέρισι), αφού ο Τάκης θα ποστάρει νέα μόλις εκπληρώσει το στόχο του και χάσει τα κιλά του… καλοκαιριού!!!
-Υπομονή λοιπόν!
……
*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με το κουίζ της ημέρας!!!
-Ποια γνωστή Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια τα… «ξανα-έσπασε» για 2η φορά με επιχειρηματία γνωστής ταβέρνας της Ξάνθης πριν καλά – καλά αρχίσει τα Live της για τη νέα σαιζόν;;;
-Και όπως μαθαίνω την πρόλαβε και την… «άρπαξε» άλλος ιδιοκτήτης γνωστού εστιατορίου της Ξάνθης με την οποία συμφώνησε να ξεκινήσει live στο μαγαζί του από αρχές Νοέμβρη!...
-Τι να κάνουμε… το κορίτσι είναι ταλέντο και ποτέ δεν μένει χωρίς δουλειά και γίνεται… ανάρπαστη!!!
-Λεπτομέρειες σύντομα!!!

Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »