*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Οκτωβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Η παραίτηση του Κιατίπη, η συγκινητική ανάρτηση του Τσορλίδη και ο Φερτούν...

11 Οκτωβρίου
ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΟΥΙΖ: Αν ο Νίκος Κιατίπης είναι… «λαγός» του Κηλικιώτη, 
ο Λουκμακιάς, τίνος «λαγός» είναι; Του...Πατεράκη;
…………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Πως θα συμπεριφερθούν άραγε, όλοι αυτοί που κατέχουν θέσεις τις οποίες κατέκτησαν με την «σημαία» της Ν.Δ. (και ιδίως αντιπεριφερειάρχες που εκλέχθηκαν χωρίς σταυρό), όταν θα αντικρίσουν την «κόκκινη κάρτα» από το κόμμα το οποίο τους ανέδειξε!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Μην αγχώνεσαι Τένη μου τόσο για τη Νέα Δημοκρατία, γιατί οι πρώτοι που θα φάνε… κόκκινη κάρτα από τους ψηφοφόρους της, θα είναι οι Μέτιοι, οι Λαζαρίδηδες… και οι Κυριάκοι φυσικά!
…………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Άντε να δούμε τώρα αν ο Κ. Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει τα περί διαγραφών που διαφήμιζαν οι φερόμενοι ως κολλητοί του…
...Γιατί, εδώ που τα λέμε, όσα στραβά και να βρούμε στον Ζαγναφέρη, στον Μαρκόπουλο, στον Αμοιρίδη, στον Πατακάκη …οι αγώνες τους και η προσφορά τους στη Νέα Δημοκρατία και στους αγώνες που κατά καιρούς έδωσε το κόμμα αυτό…
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ»)
-Μην διαγράψουν οι οπαδοί της Ν.Δ. πρώτοι και καλύτεροι τον Κυριάκο και τους «αυλικούς» του!

ΣΕΜΝΑ &TΑΠΕΙΝΑ
*Προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης κ.Ιωάννη Καραμανλή
Μπορούμε να μάθουμε αξιότιμε κύριε Διοικητά, για ποιο λόγο «φαγώθηκε» ένας από τους καλύτερους αξιωματικούς που διαθέτει η αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης από διοικητής του Κέντρου Κράτησης (Πρώην Αστυνομική Σχολή Ξάνθης).
Και όπως αντιλήφθηκες αναφέρομαι φυσικά στον Κώστα Χατζησταμάτη που από μάχιμος, είναι ναι μεν 3ος τη τάξη στην Αστυνομική διεύθυνση…αλλά με το κέντρο κράτησης τι γίνεται;
….
*Και αληθεύει επίσης κύριε διευθυντή ότι 30 ακόμη αστυνομικοί από την Ξάνθη από την περασμένη Τρίτη με απόφαση Μενεξίδη, αποσπάστηκαν στον Σταθμό Μέστης Ροδόπης;
-Οπότε η Ξάνθης έγινε ακόμη πιο «ελλιπής» από αστυνόμευση;
*Τόσο πολύ τον «ενόχλησε» τον Πρόεδρο του Δροσερού και Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Χασάν Ογλού Φερτούν η ήττα της ομάδας του με 5-1 από την Αναγέννηση Θαλασσιάς του Τάσου Ταρενίδη, που όπως έμαθα χθες…
-Απέλυσε εδώ και τώρα τον τερματοφύλακα της ομάδας του!
Πέντε γκολ εμείς ποτέ δεν φάγαμε… μου είπε με παράπονο.
-Μα έβαλε σε άλλη ομάδα πέντε γκολ στο περσινό πρωτάθλημα η Αναγέννηση;
…..
*Αν αυτή τη Νέα Δημοκρατία των... χιλίων ημερολογίων, των αυλοκόλακων, των Μέτιων, των Λαζαρίδηδων «οραματίζεται» ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τότε τι τον θέλουμε τον… ΣΥΡΙΖΑ.
-Καλά είμαστε και με τα αλισβερίσια του Σύντροφου George και του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ με τα πρώην φερέφωνα του ΠΑΣΟΚ.

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
Παραιτήθηκε από Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ο Νίκος Κιατίπης για να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου!
Παραιτήθηκε από Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ο Νίκος Κιατίπης προκειμένου να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NEXT tv νέος Πρόεδρος με απόφαση των κεντρικών, ορίστηκε ο Μιχάλης Πατεράκης.
Στη δήλωσή του ο Νίκος Κιατίπης αναφέρει τα παρακάτω
«Σε μια εποχή που ο Δήμος Τοπείρου, αντιμετωπίζει ιδιαίτερες προκλήσεις λόγω των αυξημένων δυνατοτήτων του, όλοι μας οφείλουμε να δηλώσουμε παρόντες με σκοπό μια πραγματική αλλαγή, έναν Νέο Τόπειρο. Με αίσθημα ευθύνης, λοιπόν, ανακοινώνω την πρόθεση μου, να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου, με σκοπό της ανάληψη της ηγεσίας του Δήμου Τοπείρου.
Έτσι, προ ημερών λειτουργώντας καταστατικά και σεβόμενος τον Κανονισμό της Οργάνωσης, υπέβαλα την παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Ν. Ξάνθης. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα η ψήφος των μελών της Νέας Δημοκρατίας, η οποία μου έδωσε την ευκαιρία να παλέψω για το μέλλον της παράταξης και του τόπου και οφείλω να τους ευχαριστήσω θερμά.
Για μια πραγματική αλλαγή στον Τόπειρο σκοπός μου είναι να εργασθώ σκληρά, ώστε μέσα από ευρείες συναινέσεις και συνδυάζοντας την πείρα των παλαιοτέρων και την πυρά των νέων, όλοι μαζί να βάλουμε τις βάσεις για την υλοποίηση του οράματος μας, για έναν Νέο Τόπειρο.
Ξάνθη, 10-10-2018
Κιατίπης Νίκος»
-Δηλαδή βρε Νίκο έκανες τόσο αγώνα για να εκλεγείς Πρόεδρος της ΝΟΔΕ μόνο για… πέντε μήνες; Τζάμπα τόσο τρέξιμο;


ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΟΔΕ 
 Με κομματικό διορισμό και όχι με ψηφοφορία μεταξύ των άλλων μελών της ΝΟΔΕ, διορίστηκε νέος Πρόεδρος ο δικηγόρος Μιχάλης Πατεράκης.
Ιδού τι αναφέρει η σχετική απόφαση των κεντρικών:
Σας ανακοινώνεται ότι δυνάμει της υπ’αρ. 1883/10-10-2018 απόφασης του Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας κ. Κονταδάκη Στυλιανού, γίνεται δεκτή η από 05-10-2018 παραίτηση του Προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης, κ. ΚΙΑΤΙΠΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, για τους λόγους που αναφέρονται σε αυτήν. Σε συνέχεια της παραπάνω παραιτήσεως και βάσει της υπ’αρ. 1885/10-10-2018 απόφασης του Γραμματέα Οργανωτικού, καθήκοντα Προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης, αναλαμβάνει ο κ. ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ.
Ο Τομεάρχης Οργανωτικού Ν. Ξάνθης
Μπογιατζής Μάξιμος
Η συγκινητική ανάρτηση του Αναστάσιου Τσορλίδη 
για τον φίλο του Ferouch Nurettin Oglou
Συγκίνησε με την χθεσινή ανάρτησή του στο fb ο Υποψήφιος για τον Δήμο Ξάνθης Αναστάσιος Τσορλίδης, με αφορμή την ασθένεια φίλου του. Διαβάστε τι του έγραψε και πως κατέληξε στις ευχές του για ταχεία ανάρρωση:
«Αναστάσιος Τσορλίδης: Στον φίλο και αδελφό μου Ferouch Nurettin Oglou εύχομαι ταχεία ανάρρωση μετά την ξαφνική περιπέτεια υγείας που είχε ερχόμενος από την Θάσο όπου εργαζόταν τους θερινούς μήνες για να περάσει το χειμώνα στην Ξάνθη.
"Αδελφέ, όσα χρόνια και να περάσουν δεν θα ξεχάσω την φιλία που είχαμε τη διετία 2000-2002 και συνεχίσαμε μέσα από τα τηλέφωνα και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης όλα αυτά τα χρόνια!!!
Είμαι σίγουρος, λίαν συντόμως πάλι θα πιούμε καφέ εκεί στη "βόλτα" συζητώντας τα παλιά "
Cok gecmis olsun. Allah acil sifalar versin.
Ο αδελφός σου...
Αναστάσιος Τσορλίδης»
-Τύφλα νάχουν τα βιολογικά αδέλφια! Μπράβο Αναστάσιε…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »