*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Οκτωβρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Συνάντηση Τσέπελη με Αντιδήμαρχο Χασάν Ογλού Φερτούν: Θα σε έχω αντιδήμαρχο όλη την…4ετία, έλα μαζί μου»! Θέλω και τον Λύρατζη...!

13 Οκτωβρίου
Δουλειά δεν έχει ο άνθρωπος και κάθε μέρα κάνει συναντήσεις, για να μπορέσει να πείσει υποψήφιους να κατέβουν μαζί του!
Ο λόγος για τον γνωστό Μανώλη Τσέπελη που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες,  συναντήθηκε πριν λίγες με τον Αντιδήμαρχο Χασάν Ογλού Φερτούν στο Cafeine Elin (γύρω στις 12 το μεσημέρι) από τη μια του ζήτησε να τον «πείσει» να αλλάξει την…κατάθεσή του στη δίκη με τον Δημαρχόπουλο αρχές Νοεμβρίου 2018 κι από την άλλη, του ζήτησε να κατέβει μαζί του υποψήφιος, με αντάλλαγμα ότι θα τον έχει….αντιδήμαρχο όλη την 4ετία!!! 
-Μάλιστα του είπε οτι "θέλει και τον Λύρατζη υποψήφιο μαζί του..."!!! Φαντάζεσαι αδελφούλη όλοι μαζί τι Δήμο θα κάνουμε; του είπε χαρακτηριστικά!!!
-Με αντάλλαγμα να συνεχίσει ο Λύρατζης Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού και μετά τις 31/8/2019. 
Είναι άγνωστο τι απάντησε ο Φερτούν (σ.σ. Αλλά και τι δουλειά είχε με τον διαγραφέντα Τσέπελη…), ωστόσο σύμφωνα με  δημοσιογραφικές πληροφορίες, ενημέρωσε τον….Πασχάλη Λύρατζη που του έκανε επίσης πρόταση να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον.....συνδυασμό του!!!Και του είπε οτι έδωσε αρνητική απάντηση στον Τσέπελη!
Κι έχουμε ακόμη μήνα Οκτώβριο 2018. 
-Φαντάζεστε μέχρι τον Μάιο 2019 δηλαδή τι πρόκειται να δούμε…!!! 
(Σ.Σ. Συμβουλή του "Μ" σε Φανουράκη, Λύρατζη, Λομβαρδεα, Μούρκα, Δημούδη κλπ προλάβετε γιατί θα "κλείσει" ο "Δήμαρχος" Τσέπελης τις θέσεις και θα μείνετε...εκτός!) 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »