*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Σεπτεμβρίου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΕΥΑΞ Μ. ΣΔΡΕΒΑΝΟΥ: Ρίξανε…κυβόλιθο να καταστρέψουν το ανακαινισμένο συντριβάνι απέναντι από τον Κήπο!

25 Σεπτεμβρίου
Συνταρακτική αποκάλυψη του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Μαρίνου Σδρέβανου στο fb-Εμβρόντητη η τοπική κοινωνία
«ΑΡΡΩΣΤΟΙ» ή… ΣΚΟΠΙΜΑ;
*«Ρίχνουν»… κυβόλιθους, μάρμαρα, χώματα και πέτρες στα συντριβάνια της πόλης για να τα καταστρέφουν!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως αληθινό, μολονότι είχαμε σοβαρές υποψίες ότι «κάποιους στη πόλη τους «ενοχλεί» να γίνεται έργο και κυρίως τους «ενοχλεί» μάλιστα ο κόσμος εκτός από τα καφέ όπου είναι υποχρεωμένος, να έχει χώρους αναψυχής και δροσιάς όπως τα συντριβάνια και τα παγκάκια του Δήμου για παράδειγμα, προκειμένου να μπορεί να περάσει κάπως ευχάριστα…!
Αποκάλυψη λοιπόν τώρα. Μόλις έναν μήνα περίπου που μετά από 15 χρόνια περίπου το υπέροχο συντριβάνι απέναντι από τον ΚΗΠΟ ξαναλειτούργησε προσφέροντας όχι μόνο μια ξεχωριστή απόλαυση με τη δροσιά και τα χρώματά του, ιδίως τη νύχτα όπου εκατοντάδες νεαροί πάνε και…φωτογραφίζονται σε αυτό βγάζοντας selfies αλλά και μια σπάνια ομορφιά για όλη την περιοχή.
Κι όμως….
Ευθύς αμέσως από την πρώτη βλάβη που υπέστη το συγκεκριμένο συντριβάνι στην πειραματική ακόμη λειτουργία του, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος Σδρέβανος, ο άνθρωπος δηλαδή που το «ξαναζωντάνεψε», αποκάλυψε ότι…»άγνωστοι» (!), ρίξανε….ΚΥΒΟΛΙΘΟ μέσα  στο συντριβάνι προκειμένου να το καταστρέψουν και να μην λειτουργεί! Ιδού τι ανέφερε η αποκάλυψη του Μαρίνου Σδρέβανου αλλά και τα σχόλια απλών πολιτών :
Marinos Sdrevanos: (χωρίς λόγια μόνο φωτογραφίες από τους βανδαλισμούς)
Christos Giannios Βάλτε κάγκελα για να αποτρέψετε τα άγρια θηρία πρόεδρε
Vasilis Bouzouris Τα παιδακια της διπλανης πορτας, όταν πιαστουν παρασυρθηκαν!!
Ελένη Χατζηγεωργίου Προτείνω να μπουν βιντεοκάμερες να δούμε αν αυτοί οι "παλικαράδες" θα το ξανατολμήσουν.
Marinos Sdrevanos: Ο κυβόλιθος αυτός βρέθηκε μέσα στο ανακαινισμένο συντριβάνι. Ξηλώθηκε από το διπλανό παρτέρι. Κάποιοι,προφανώς δεν θέλουν τη λειτουργία του.
Ευθύμιος Μίλκογλου Και μαλλον ειναι "πολλοι" λιγοι που δεν θελουν την πολη μας ωραια!!!!
ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΛΑΤΑΝΟ
Το ίδιο έργο ωστόσο είδαμε και στο κεντρικό συντριβάνι κάτω από τον ιστορικό Πλάτανο που την περασμένη Παρασκευή ξαναλειτούργησε κανονικά με νερό και τους καταρράκτες του μετά από παρέμβαση του Αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Θωμά Ηλιάδη που κατήγγειλε επίσης «για πέτρες, μάρμαρα και σκουπίδια που δυστυχώς ρίχνουν κάποιοι μέσα στο συντριβάνι…» με αποτέλεσμα να σπάζουν οι μηχανισμοί και αυτό να μη λειτουργεί…
-Τελικά πρόκειται για «άρρωστους» που καταστρέφουν ότι πιο ωραία έχει η πόλη ή για … κάποιους που «υπηρετούν» συγκεκριμένες σκοπιμότητες;
Για το παραπάνω θέμα ωστόσο θα επανέρθουμε και με νέα στοιχεία, αλλά και το ερώτημα της κοινωνίας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »