*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Σεπτεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Η επιχείρηση "φίμωσης" δεν θα περάσει.....

21 Σεπτεμβρίου
ΘΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ 
ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΕΝΗ
Όπως αποκαλύψαμε και χθες μέσα από τον «Μ», εδώ και χρόνια ήταν στις πρακτικές του μηνυτή μας Δημήτρη Μπένη  με μηνύσεις και αγωγές να επιχειρεί στην ουσία να «φιμώσει» τα ΜΜΕ που τον… «ενοχλούσαν»! Έτσι ο ίδιος κατέθεσε στο δικαστήριο ψευδώς φυσικά ότι είχε δικαστική αντιπαλότητα με δυο μέσα όλο κι όλο στην πολιτική του καριέρα, εμείς στο χθεσινό μας φύλλο αναφερθήκαμε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που είχε αντιδικίες με εφημερίδες και δημοσιογράφους, πολλοί από τους οποίους ωστόσο στη συνέχεια έγιναν… φίλοι και συνήγοροί του, για λόγους που εύκολα μπορεί να αντιληφθεί ο καθείς.
Μεταξύ των Μέσων λοιπόν που στράφηκε κατά καιρούς εναντίον τους ο Δημήτρης Μπένης, εμείς αναφέραμε τα παρακάτω:
1.Εφημερίδα Αγώνας.
2.Εφημερίδα Τόλμη
3.Εφημερίδα XanthiNews
4.Εφημερίδα «Μαχητής»
5.Ιστοσελίδα XanthiLeft
6.Εφημερίδα «Αδέσμευτη» (εξώδικα)
Και βέβαια ποιος μπορεί να ξεχάσει τις «απειλές» του να μηνύσει προεκλογικά για μια ανάρτηση στο fb που φιλοξένησε και στη Θράκη ο Τένης Καμαρίδης, του υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης Τάσου Τεφρωνίδη.
Και ενδεχομένως να υπάρχουν κι άλλα τοπικά μέσα, που εμείς δεν γνωρίζουμε. 
-Δημήτρη Μπένη, όταν καταθέτεις στα δικαστήρια και σε ρωτάνε οι δικαστές, θα λες την αλήθεια.

ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ 
ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
Τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης είδα το πρωϊ της Τετάρτης να επισκέπτονται το συντριβάνι της κεντρικής πλατείας κάτω από τον Πλάτανο, με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Θωμά Ηλιάδη, προφανώς μετά τα απανωτά σχόλιά μας, είτε να αποκαταστήσουν την βλάβη με κάποιο ανταλλακτικό που κυκλοφορεί στη πιάτσα, είτε αλλάζοντας όλο τον μηχανισμό…
Βέβαια εμάς δεν μας ενδιαφέρει τι λύσει θα βρούνε, αρκεί επιτέλους μέσα στον Σεπτέμβριο να λειτουργήσει κανονικά το συντριβάνι της πλατείας, αφού εκτός του ότι δεν έχει μέσα νερό, έχει μετατραπεί και σε… σκουπιδότοπο!
(σ.σ. Βέβαια η καλύτερη λύση θα ήταν να το καταργήσουν τελείως και να το μεταφέρουν κάπου αλλού, αφήνοντας ελεύθερο τον ιστορικό πλάτανο της πλατείας να προσφέρει τον ίσκιο του στον κόσμο.

Αυτή είναι και η απαίτηση των δημοτών, τους οποίους ωστόσο έγραψε στα…υποδήματά του ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος ενώ προεκλογικά άλλα υποσχέθηκε, όταν ανέλαβε Δήμαρχος Ξάνθης…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »