*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Σεπτεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Εμείς μάθαμε να δίνουμε ψυχή...

22 Σεπτεμβρίου
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 
ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΑ ΚΙΜΜΕΡΙΑ ΜΑΝΑ 
ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΞΑΝΘΗΣ
Για το θέμα της πεζογέφυρας των Κιμμερίων, είμαστε απολύτως ξεκάθαροι. Υπεύθυνοι για την καθυστέρηση είναι πρώτα η προϊσταμένη κυρία Κατερίνα Μανά και αμέσως μετά οι μηχανικοί της Τεχνικής Υπηρεσίας.
Θα μπορούσαν αυτοί να κάνουν την μελέτη του έργου και ήδη να είχε κατασκευαστεί η γέφυρα, προτίμησαν ωστόσο να την αναθέσουν σε ιδιωτικό μελετητικό γραφείο και ιδού το αποτέλεσμα..
Θα φτάσουμε στις εκλογές του Μαΐου 2019 και η γέφυρα δεν θα έχει κατασκευαστεί ακόμη! Φυσικά άλλο που δεν θέλει η Κατερίνα Μανά… αφού οι σχέσεις της με τον Δήμαρχο Ξάνθης δεν είναι καθόλου καλή για πολλούς λόγους… οπότε και ο νοών νοείτω!
...
ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ! ΕΜΕΙΣ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΨΥΧΗ 
ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΜΕ… ΞΥΝΙΔΑΙΟΥΣ!
Ειλικρινά. Αντιλαμβάνομαι πλήρως τον ρόλο ενός δικηγόρου που θέλει επαγγελματικά αλλά και φιλικά να (υπο)στηρίξει τον πελάτη του, άσχετα με τα επιχειρήματα και τα «χαρτιά» που έχει στα χέρια του…!
Άλλωστε το δικαστήριό μας με τον Δημήτρη Μπένη, δεν ήταν το μόνο που είχαμε… απέναντι τον Θανάση Ξυνίδη!
Αυτό που δεν περίμενα –για να είμαι ειλικρινής- ήταν το προσωπικό μένος και η εμπάθεια του Θανάση Ξυνίδη σε τόσο προσωπικό επίπεδο εναντίον μου, όταν εγώ προσωπικά και ο «Μαχητής», δώσαμε τον υπερ-πάντων αγώνα στις εκλογές του 2009 προκειμένου να «γκρεμίσουμε» τον Σγουριδισμό και να βγει βουλευτής για πρώτη φορά ο αδελφός του Σωκράτης Ξυνίδης…
Μάλιστα την αλησμόνητη νύχτα που εκλέχτηκε ο Σωκράτης, στο γραφείο του πανηγύριζε μαζί με τους πλέον στενούς επιτελείς του και ο εκδότης της «Α» Σταύρος Μωραϊτης, ενώ είχαμε… απευθείας σχεδόν τους πανηγυρισμούς στο γραφείο του από το Xanthi channel, καθώς η διαφορά Σωκράτη και Παναγιώτη Σγουρίδη ήταν ελάχιστη και ο Μάντατζη Τσετίν είχε την πρωτιά από χέρι...!
Κι όλα αυτά, ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ευρώ…! Έτσι απλά γιατί πιστεύαμε ότι έπρεπε επιτέλους να τελειώνουμε με τον Σγουριδισμό στη Ξάνθη αλλά και γιατί υπήρξαν και οι προσωπικές στιγμές με τον Θανάση!
-Τι εισπράξαμε στη συνέχεια από εκείνη την επιλογή;
-Ας απαντήσουνε οι αδελφοί… Γιατί εμείς δεν μετανιώνουμε ποτέ και για τις επιλογές μας αλλά και για τους αγώνες μας.
-Μάθαμε δηλαδή να δίνουμε ψυχή και να εισπράττουμε… Ξυνιδαίους στη ζωή μας οπότε Θανάση, εσύ νάσαι καλά! Γερός και ακλόνητος!
-Γιατί σε θέλουμε και στα υπόλοιπα δικαστήρια απέναντι μας..!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »