*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Σεπτεμβρίου

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΠΗ: Παράδειγμα προς μίμηση! Καθάρισε το περιαστικό άλσος της Ξάνθης σε συνεργασία με τον Δήμο (φώτο)

23 Σεπτεμβρίου


Παράδειγμα προς μίμηση.  Το γαλακτοκομείο ΡΟΔΟΠΗ στη Ξάνθη, στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευθύνης. Ανέλαβε με μισθωμένο συνεργείο της εταιρείας καθάρισε το Περιαστικό Δάσος  Ξάνθης το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου. Στην πρωτοβουλία συνέβαλε αποφασιστικά και ο Δήμος Ξάνθης.
Αναλυτικότερα: Από τις 8 το πρωϊ του Σαββάτου μισθωμένο συνεργείο και εργαζόμενοι του γαλακτοκομείου ΡΟΔΟΠΗ στη Ξάνθη με σημείο εκκίνησης πλησίον του υπαίθριου Δημοτικού Αμφιθεάτρου), σε συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης, ο οποίος, στηρίζει ιδιωτικές πρωτοβουλίες που αποδεικνύουν ευαισθητοποίηση σε θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος προχώρησαν στον καθαρισμό του περιαστικού άλσους της Ξάνθης.  
Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος με συνεργάτες του, βρέθηκαν στην εκδήλωση στηρίζοντας την πρωτοβουλία, ενώ δηλώσεις για το ίδιο θέμα έκανε και ο υπεύθυνος Κοινωνικής Ευθύνης της ΡΟΔΟΠΗ Κωνσταντίνος Τόλης τονίζοντας με έμφαση ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι υποχρέωση όλων των πολιτικών και σε αυτά τα πλαίσια κινήθηκε και η πρωτοβουλία της εταιρείας.
Την εκδήλωση κάλυψαν τόσο το Xanth channel όσο και οι εφημερίδες Μαχητής και Αδέσμευτη.
Δελτίο τύπου για την εκδήλωση εξέδωσε και ο Δήμος Ξάνθης αναφέροντας τα  παρακάτω:
Δράση καθαρισμού στο περιαστικό άλσος Ξάνθης
Η διατήρηση και η προστασία του περιβάλλοντος αποτελούν κοινωνικά αγαθά και επιτυγχάνονται με τη συνεχή σύμπραξη όλων.
Ο Δήμος Ξάνθης σε συνεργασία με το γαλακτοκομείο ΡΟΔΟΠΗ πραγματοποίησε σήμερα, 22 Σεπτεμβρίου 2018, δράση καθαρισμού στο περιαστικό άλσος της Ξάνθης. Υπάλληλοι της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου μας μαζί με υπαλλήλους μισθωμένου συνεργείου καθαρισμού από την εταιρεία, με σημείο εκκίνησης πλησίον του υπαίθριου Δημοτικού Αμφιθεάτρου, σήκωσαν μανίκια κι έδειξαν την αγάπη τους για τον τόπο.
 Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, κατά τη διάρκεια της δράσης, μεταξύ άλλων ευχαρίστησε και συνεχάρη τη διοίκηση του γαλακτοκομείου ΡΟΔΟΠΗ, το οποίο στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευθύνης, ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη συγκεκριμένη περιβαλλοντική ενέργεια, επισημαίνοντας ότι «Ο Δήμος Ξάνθης στοχεύοντας στην ανάπτυξη στάσεων και συμμετοχικών συμπεριφορών που συμβάλλουν στην προστασία της οικολογικής ισορροπίας και της ποιότητας ζωής, στηρίζει και ενισχύει ιδιωτικές πρωτοβουλίες που αποδεικνύουν περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Διαβεβαιώνουμε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης θα είναι ενεργοί συμπαραστάτες σε ανάλογες περιβαλλοντικές δράσεις και ελπίζουμε ότι το παράδειγμα αυτό θα βρει μιμητές».




 










Share this

Related Posts

Previous
Next Post »