*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Σεπτεμβρίου

ΕΥΡΕΙΑ ΑΠΗΧΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 5 ΝΟΜΟΥΣ! Νίκη από την ΠΡΩΤΗ Κυριακή! Μόνο ο Κώστας Ζαγναφέρης μπορεί να ενώσει όλους τους πολίτες στην Περιφέρεια ΑΜΘ

21 Σεπτεμβρίου
*Κυριάκο Μητσοτάκη, μην ΑΔΙΚΗΣΕΙΣ την πιο φτωχή Περιφέρεια της Ελλάδος! Αξιοκρατία, σοβαρότητα, νέοι δρόμοι!  Ήδη χάθηκε πολύτιμος χρόνος…

*Σοβαρός, αξιόπιστος, μαχητικός, ειλικρινής  και ευθύς, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης με τις γνώσεις του μπορεί να οδηγήσει την Περιφέρεια ΑΜΘ εκεί που της αξίζει!
ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΕΤΙΟΥ!
*Μετά το χθεσινό μας πρωτοσέλιδο ήρθε… εσπευσμένα στη Ξάνθη να φωτογραφηθεί με τις υπηρεσίες, τον… Ζαγναφέρη και τον Νίκο Ευφραιμίδη!
Ούτε εμείς περιμέναμε να είχε τέτοια ευρεία απήχηση στη κοινή γνώμη, όχι μόνο της Ξάνθης αλλά και όλης της Περιφέρειας, το χθεσινό μας πρωτοσέλιδο για την κάθοδο του Κώστα Ζαγναφέρη ως υποψήφιου ΕΝΩΤΙΚΟΥ Περιφερειάρχη στην Περιφέρεια ΑΜΘ!
-Εκατοντάδες τηλέφωνα και μηνύματα από παντού…
Ενδεικτικό μάλιστα του πανικού αλλά και της… αμηχανίας στην οποία περιήλθε ο νυν Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος του «διχασμού», των απευθείας αναθέσεων και της έπαρσης η χθεσινή ξαφνική επίσκεψή του στη Ξάνθη!
Μέτιος που προσπαθεί με βαλτές «δημοσκοπήσεις» άνευ αντιπάλων από δημοσκοπικές εταιρείες που κατά σύμπτωση, χρησιμοποιούσε κατά του Αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη και ο πρώην Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης είχαν όμως το…ανάποδο αποτέλεσμα!
Με το πρόσχημα λοιπόν να… συσκεφθεί για κάποια έργα με τις υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης ο Μέτιος ήρθε στη Ξάνθη με στόχο να…φωτογραφηθεί με τους Ζαγναφέρη και Νίκο Ευφραιμίδη, προκειμένου να… «πείσει» ότι είναι μαζί του! Και να μειώσει τις εντυπώσεις από την απαίτηση του κόσμου να μη του δώσει χρίσμα το κόμμα!
-Ατύχησε ωστόσο για μια ακόμη φορά, αφού το σύνθημα των εκατοντάδων μηνυμάτων που πήραμε και από τους πέντε Νομούς χθες για την υποψηφιότητα Ζαγναφέρη ήταν ξεκάθαρο και πεντακάθαρο:
-ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ! Κυριάκο Μητσοτάκη, μην ΑΔΙΚΗΣΕΙΣ κι άλλο την πιο φτωχή Περιφέρεια της Ελλάδος! Αξιοκρατία, σοβαρότητα, νέοι δρόμοι! Ήδη χάθηκε πολύτιμος χρόνος με τον Μέτιο…!
«Μόνο ο Κώστας Ζαγναφέρης μπορεί να ενώσει όλους τους πολίτες στην Περιφέρεια ΑΜΘ» μας είπαν από την Δράμα, τον Έβρο, την Καβάλα και φυσικά και την ΞΑΝΘΗ, απλοί πολίτες που ανήκουν μάλιστα σε όλα τα κόμματα, για τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, που κερδίζει πόντους χάρις στην απλότητα, την προσωπικότητά του και την ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ του…
«Σοβαρός, αξιόπιστος, μαχητικός, ειλικρινής και ευθύς, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης με τις γνώσεις του μπορεί να οδηγήσει την Περιφέρεια ΑΜΘ εκεί που της αξίζει», μας είπε ο πολίτης από την  Καβάλα που παρακολουθεί το έργο και την πολιτική παρουσία του Κώστα Ζαγναφέρη επί χρόνια στην περιοχή..

ΚΙ Ο ΜΕΤΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ FB
Μετά λοιπόν το χθεσινό μας πρωτοσέλιδο ο Χρήστος Μέτιος ήρθε… εσπευσμένα στη Ξάνθη να φωτογραφηθεί με τις υπηρεσίες και τον… Ζαγναφέρη και τον Νίκο Ευφραιμίδη για τα… έργα!
Προκειμένου στη συνέχεια να βγάλει την κοινή τους φωτογραφία στο fb και να σχολιάσει τα παρακάτω
«Ο Χρήστος Μέτιος είναι με τον Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης.
Σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης για την πορεία των μελετών και των έργων στις οδικές μεταφορές, την αντιπλημμυρική προστασία, τις συντηρήσεις των υποδομών και τον πρωτογενή τομέα, με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη, τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας Νίκο Ευφραιμίδη και υπηρεσιακά στελέχη των αρμόδιων Διευθύνσεων της Περιφέρειας».
ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΝ ΑΔΙΚΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ
Ξεκάθαρες κουβέντες λοιπόν για μια ακόμη φορά. Ο «Μαχητής» αρνούμενος να υποταχτεί στην πολιτική των… φωτογραφιών στο fb, αρνούμενος να συμβιβαστεί με τον πολιτικών των ΔΙΧΑΣΜΩΝ μεταφέρει στον Πρόεδρο της Ν.Δ. το καθαρό μήνυμα εκατοντάδων πολιτών όλων των αποχρώσεων…
-Κυριάκο μην αδικήσεις κι άλλο την πιο φτωχή Περιφέρεια ΑΜΘ με τον Μέτιο. Αξιοκρατία κι όχι αυλοκρατία ή κολακοκρατία!
-Μόνο ο Κώστας Ζαγναφέρης μπορεί να ενώσει όλους τους πολίτες στην Περιφέρεια ΑΜΘ και να ΜΗΝ την αφήσει να «πνιγεί» στην αδιαφορία και την ΑΠΟΤΥΧΙΑ της σημερινής Διοίκησης!  ΝΙΚΗ από την  ΠΡΩΤΗ Κυριακή! Χωρίς Μέτιους, χωρίς απευθείας αναθέσεις, χωρίς ευνοιοκρατία…! Τελεία και παύλα.



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »