*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Σεπτεμβρίου

Η ευχή του Ηλία Κοτόπουλου, στις 30 Σεπτεμβρίου η συναυλία του Βαγγέλη Τσακίρη...

21 Σεπτεμβρίου
*Με μια απορία ξεκινάω σήμερα τη στήλη!...
-Τι περιμένουν κάθε… μα κάθε πρωί κάτω από το ρολόι της Κεντρικής Πλατείας στην Ξάνθη ο δημοφιλής Αθλητικογράφος του «ΜΑΧΗΤΗ» Γιάννης Τσιλιγκιρίδης με τον κολλητό του τον Αμί;;;
-Και μάλιστα, ανά τακτά διαστήματα, «ακροβολίζονται» ο ένας δεξιά του ρολογιού και ο άλλος αριστερά για να μην τους ξεφύγει αυτός που… περιμένουν!...
-Όποιος μου λύσει την απορία κερδίζει κέρασμα από τους δυο τους στο καφενείο «Ταμ-Ταμ» του κολλητού τους Νεκτάριου Χρυσοστομίδη!
……
*Η εορτή του Αγίου Ευσταθίου ήταν χθες και ο γνωστός ασφαλιστής και αθλητικογράφος Στάθης Παπαδόπουλος γιόρτασε φέτος με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε!!!
-Με τον μικρούλη εγγονό του Στάθη Junior (στο γραφείο του) που γιόρτασε για πρώτη φορά στη ζωή του την ονομαστική του εορτή!
«Χρόνια μας πολλά... με τον εγγονό μου ΣΤΑΘΗ στην πρώτη του ονομαστική εορτή...», ήταν το μήνυμα του Στάθη στο Facebook με την ανάλογη φωτογραφία!
-Χρόνια σας πολλά παππού και… εγγονέ!
……
*Νέο event, ανακοίνωσε ο Τάκης Αλεξούδας στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Κάθε Τετάρτη ο DJ Ιορδάνης Καγιάς παραδίδει μαθήματα Ελληνικής διασκέδασης με Paola και… Tequila!...
-Μάλιστα ο δημοφιλής DJ του ΚΥΤΤΑΡΟ εμπνεύστηκε και το παρακάτω στοιχάκι:
«και τις Τετάρτες μόνη βγαίνει #KYTTARO πηγαίνει» #οι νύχτες μας
#dj_IK #kapsouramou #san_kagias».
-Και ποιητής ο Ιορδάνης!...
……
-Κι όσο για την… «εξαφανισμένη» φέτος από το ΚΥΤΤΑΡΟ, Θωμαή Ψάλτη, πρώην παρουσιάστρια των βραδιών καραόκε του Ελληνάδικου;;;
-Χθές το μεσημέρι εθεάθη με την κολλητή της (πρώην barwoman του ΚΥΤΤΑΡΟ) Εμμανουέλα Μπατζακίδου στο καφέ μπάρ «Νησί» στην Κομοτηνή να απολαμβάνουν τον freddo τους και να… «καταστρώνουν» τα σχέδιά τους για τη χειμερινή σαιζόν!
-Θα επιστρέψουν στο ΚΥΤΤΑΡΟ;;;
-Τάκη Αλεξούδα οφείλεις μια απάντηση στους αναγνώστες της στήλης, αφού οι ίδιες είναι… «σφήγκες»!!!
……
*Ο γνωστός ξανθιώτης μουσικός, κιθαρίστας και τραγουδιστής Βαγγέλης Τσακίρης, μας ενημερώνει ότι τη Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 21:30, θα τραγουδήσει unplugged live στο καφέ – μπάρ «Αλχημείον» στην Παλιά Πόλη στην Ξάνθη και μας καλεί να τον απολαύσουμε!
-Η είσοδος είναι ελεύθερη!
Σπεύσατε!
……
*Και όπως κάθε μέρα… το καλύτερο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ σας το κράτησα για το τέλος!...
-Στην Τσεχία για επαγγελματικούς λόγους βρέθηκε ο πρόεδρος του Κυπελλούχου Άρη Αβάτου Ηλίας Κοτόπουλος, ο οποίος είχε αναχωρήσει αμέσως μετά τον αγώνα  - θρίαμβο της ομάδας του με τον Πλατανιά!
-Ο οποίος Ηλίας Κοτόπουλος στην Τσεχία στάθηκε σε μία πλατεία κάτω από ένα άγαλμα με τη Σταύρωση του Ιησού και ευχήθηκε το εξής αυτονόητο για τον Άρη Αβάτου: «Ο θεός μαζί μας για το ταξίδι του κυπέλου!!!»…

Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »