*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Αυγούστου

SEE THROUGH Δεν είχε απαρτία η ΟΙκονομική Επιτροπή, συνεδριάζει σήμερα στις 14.00

07 Αυγούστου
Δεν είχε απαρτία χθες η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης και αναβλήθηκε για σήμερα στις 14.00 Από τα μέλη της, ήταν παρόντα μόνο τρεις. Ο Φανουράκης δεν υπολογίζεται αφού παρίσταται στις συνεδριάσεις ως…παρατηρητής!
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ στην εξαιρετική ΦΩΝΗ της ΡΟΔΟΠΗΣ:
Η καταιγίδα που έπληξε πριν μερικές μέρες την περιοχή ξερίζωσε κυπαρίσσι στα Κοιμητήρια Κομοτηνής το οποίο καταπλάκωσε τάφους προκαλώντας σε αυτούς ζημιές.
Μέχρι σήμερα ο Δήμος Κομοτηνής, την αδιαφορία του οποίου καταγγέλλει ο αναγνώστης, δεν έχει απομακρύνει το δέντρο ενώ η μοναδική μέριμνα ήταν η τοποθέτηση απαγορευτικής ταινίας.
-Δήμαρχε της Κομοτηνής, εδώ και τώρα…παρέμβαση!
….
*Δεν παραιτούμαι, δεν μετέχω σε μια μεθοδευμένη αντισυνταγματική διαδικασία», δηλώνει ο γνωστός κολλητός του Κουρουμπλή και (ακόμη) Δήμαρχος Μαραθώνα κύριος Ψηνάκης...!
Δηλαδή το τίποτα του…τίποτα!
Και το σχόλιο του Μάριου Δραγουϊδη στο maxitisthrakis.blogspot.com
Marios Dragouidis Αυτος ασκει τα καθηκοντα του δημαρχου και απο την μυκονο...ρε αντε στο σπιτι σου ,εκαψες τοσο κοσμο και θελεις μισθο δημαρχου.
…..
*Απορία αφελούς και το βασικότερο κάκιστου και κίτρινου δημοσιογράφου…..Ή μάλλον που παριστάνει τον δημοσιογράφο όπως λέει κι ο Θανάσης Ξυνίδης…Δηλαδή εγώ!
-Ο κύριος Diamantis Totief κριτής των πάντων στο fb είναι ο δικηγόρος κολλητός του Δημήτρη Βορίδη…ή απλή συνωνυμία; Που μου είναι παντελώς αδιάφορο φυσικά…
-Απλά θα ήθελα να ρωτήσω με ποια δράση, ενέργεια και προσφορά μέχρι σήμερα στα κοινά και στη πόλη, κρίνει και κατακρίνει συνεχώς όλους τους υπόλοιπους, ενώ όπως μαθαίνω όπου βρεθεί κι όπου σταθεί με…καθυβρίζει, προφανώς γιατί εγώ δεν είχα την πολυτέλεια να …γεννηθώ από πλούσια τζάκια;
….
*Κι επειδή κάποιοι άλλοι φίλοι του συχνά πυκνά ομιλούν και περί…εξαγορασμένων δημοσιογράφων από τα…συστήματα και τα τοιαύτα….
-Αλήθεια όταν έδινα ΨΥΧΗ για να εκλεγούν βουλευτές κάποιοι από αυτούς που με τόση άνεση ΤΩΡΑ…με καθυβρίζουν, μπορούν να μου πουν πως…τότε με…εξαγόρασαν;
…..
Αναβλήθηκε η χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής  Επιτροπής Δήμου Ξάνθης λόγω έλλειψη απαρτίας, αφού η συμπολίτευση μάλλον πήγε να κάνει σπάσιμο στην παράταξη Φανουράκη και ήταν…απούσα σύσσωμη πλην του Προέδρου Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Τάσου Θεοδωρίδη !  Παρών από την παράταξη της αντιπολίτευσης μόνο  ο Τσαρικτσή! Οπότε η συνεδρίαση θα επαναληφθεί σήμερα Τρίτη στις 14.00
…..

Τροχαίο με υλικές ζημιές στην Ανδρέου Δημητρίου στη Ξάνθη
Τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας επί της οδού Ανδρέου Δημητρίου στην Ξάνθη, λίγο πριν την περιοχή του Φόρου.
Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, η οποία διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος καθώς και η οδική βοήθεια.
Η Κεσσάνη Ερασμίου ευχαριστεί Δήμο Τοπείρου, βουλευτή Στάθη Γιαννακίδη, «Φάρο» και κόσμο
Μετά την μεγάλη επιτυχία του χορού που διοργάνωσε, η Κεσσάνη Ερασμίου με ανακοίνωσή της, έδωσε το παρακάτω ευχαριστήριο στη δημοσιότητα:
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη του κόσμου που δείχνει ότι κάθε χρόνο αγκαλιάζει όλο και πιο πολύ την συγκεκριμενη εκδήλωση
Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την αμέριστη συνεισφορά τους.. Τον Δήμο Τοπειρου που είναι πάντα δίπλα μας και το ιχθυοπωλειο ο Φαρος το οποίο είναι από τους βασικούς χορηγούς της εκδήλωσης.
Τέλος Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους τοπικούς φορείς και τον βουλευτή κ. Γιαννακιδη που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Η Διοίκηση και το Ποδοσφαιρικό τμήμα της Κεσσάνης Ερασμιου
*Ο λαχνος που κέρδισε το ποδήλατο είναι ο 0854
*Ο λαχνος 0206 κερδίζει ένα τραπέζι για 4 άτομα στο Ουράνιο Τόξο της κυρίας Παρασχαρακη στα Μαγγανα Ξανθης
*Ο λαχνος 0734 κερδίζει 100 κιλά γάλα από τον κύριο Τζελεπακη

Στην Σταυρούπολη και τον Εχίνο οι γιατροί του Σώματος
Στρατού τον Αυγουστο

 Στο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς του Δ΄ Σ. Στρατού, πραγματοποιήθηκαν
δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις κατοίκων και μαθητών, σε διάφορα ιατρικά κέντρα και  σχολεία  της  ΠΕ  του  Σ.  Στρατού,  κατά  τον  μήνα  Ιούλιο.  Στο Νομό Ξάνθης συνεχίζονται  οι  δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις και για τον μήνα Αύγουστο ως εξής:
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
30 Αυγ 18 ΚΥ Σταυρούπολης
Παθολογική ομάδα
ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΗΣ
23 Αυγ 18 ΚΥ Εχίνου
Παθολογική ομάδα

Καταγγελία της Ομοσπονδίας Λιμενικών: Ο Κουρουμπλής μετέθεσε Λιμενικό στέλεχος επειδή…δεν τον χαιρέτησε!

Ανακοίνωση της ομοσπονδίας Λιμενικών:
Η Ομοσπονδία με έκπληξη ενημερώθηκε για την πραγματοποίηση απόσπασης στελέχους από την Κεντρική υπηρεσία εν μια νύχτα, με αφορμή την πλημμελή άσκηση καθηκόντων του, ως προς τον προβλεπόμενο χαιρετισμό στον κύριο Υπουργό.
Αν αυτό έχει έστω και ένα ψεγάδι αλήθειας, τότε με την ανοχή του αριστερού Υπουργού και φυσικά την υπογραφή του, δημιουργούνται συνθήκες ακραίων συμπεριφορών εις βάρος των συναδέλφων, που θυμίζουν άλλες εποχές.
Και αυτό δεν θα γίνει ανεκτό.
Επανερχόμαστε ειδικά στις  διατυπωμένες αντιρρήσεις μας σε συγκεκριμένα άρθρα του νόμου 4505/17 που αφορούν τις μεταθέσεις και ζητάμε μια γενναία πολιτική πρωτοβουλία από την Κυβέρνηση για ένα δίκαιο διάταγμα μεταθέσεων που θα αντιμετωπίζει όλα τα στελέχη, ισότιμα, ισόνομα και με πλήρη διαφάνεια, χωρίς τα δεσμευτικά πλαίσια του νόμου που βρίσκονται σε αντιδιαστολή με αυτές τις αρχές.
Προς ενημέρωση, από το νόμο 4504/2017 και τα άρθρα του που αφορούν τις μεταθέσεις, το μοναδικό άρθρο που είχε άμεση ισχύ είναι η τελική υπογραφή από τον κύριο Υπουργό των μεταθέσεων – αποσπάσεων – διαθέσεων στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., υποβαθμίζοντας το ρόλο του Αρχηγείου και αναβαθμίζοντας τον Κύριο Υπουργό σε Αρχιναύαρχο.

Οργή στην Άγκυρα για το "όχι" στην έκδοση του Τουργκούτ Καγιά

Την έντονη αντίδραση της Άγκυρας προκάλεσε η απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή να πει «όχι» στην έκδοση του Τούρκου δημοσιογράφου Τουργκούτ Καγιά στην Τουρκία.
Ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, Χαμί Ακσόι, με μια σκληρή δήλωση, κατηγόρησε την Ελλάδα ότι παρέχει άσυλο σε τρομοκράτες και ταυτόχρονα ζήτησε από τη χώρα μας σε σεβαστεί τις σχέσεις καλής γειτονίας.
«Ο Έλληνας υπουργός Δικαιοσύνης απέρριψε την έκδοση του Τουργκούτ Καγιά, παρά την απόφαση του Αρείου Πάγου. Η Ελλάδα, που στο παρελθόν στήριξε τον τρομοκράτη Οτσαλάν, συνεχίζει να δίνει άσυλο σε εγκληματίες που καταζητούνται στη χώρα μας. Περιμένουμε από την Ελλάδα να σεβαστεί τις σχέσεις καλής γειτονίας και τους νόμους», ανέφερε συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ.
Μετά τη χορήγηση πολιτικού ασύλου, ο κ. Κοντονής, παρά την απόφαση του Αγείου Πάγου για έκδοση του κρατούμενου, άσκησε το δικαίωμα «βέτο» που του δίνει ο νόμος για αποφάσεις εκδόσεων και ο Καγιά δεν θα εκδοθεί στην Τουρκία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας για το εξαιρετικό μέλι του Νομού Καβάλας
Με σχόλιό του στο fb ο Αντιπεριφερρειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος αναφέρεται στο εξαιρετικό μέλι του Νομού Καβάλας αναφέροντα τα παρακάτω:
«Ο Ν. Καβάλας παράγει, περίπου, το 40 % του ελληνικού μελιού ενώ οι μελισσοκόμοι του νομού μας διακρίνονται για τον απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο παραγωγής αλλά και για την εξαιρετική ποιότητα του μελιού που παράγουν. Τις δύο τελευταίες μέρες πραγματοποιήθηκαν οι "γιορτές μελιού" αφενός στον Πρίνο της Θάσου και αφετέρου στο Ζυγό Καβάλας. Η Π.Ε. Καβάλας οφείλει να συγχαρεί τους διοργανωτές των εκδηλώσεων αλλά και περισσότερο τους μελισσοκόμους μας. Να τονίσουμε ότι για τους μελισσοκόμους δεν είναι όλα ... αυτονόητα. Από την πλευρά μας, στεκόμαστε δίπλα στους μελισσοκόμους της περιοχής μας σε όλα τα θέματα που τους αφορούν».


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »