*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Αυγούστου

O Πασχάλης Ξανθόπουλος, αποκατέστησε την απρέπεια Πουσπουρίκα αφαιρώντας την αφίσα της Νατάσσας Θεοδωρίδου από το παράθυρο του Χατζιδάκειου!

05 Αυγούστου

 Σταύρος Λίτσας: ΔΕΝ επιτρέπεται να κολλάνε καμία αφίσα στα τζάμια. Τίποτε. Να είναι καθαρά.



Ο υπεύθυνος εκδηλώσεων της ΦΕΞ Πασχάλης Ξανθόπουλος, αποκατέστησε με δυναμική παρέμβαση την απρέπεια του Προέδρου του Μέτιου στο Χατζιδάκειο, αφαιρώντας την αφίσα της Νατάσσας Θεοδωρίδου που τοποθετήθηκε εμφανώς με εντολή δική του σε παράθυρο του κτιρίου που βλέπει το δρόμο στην οδό Βενιζέλου.
Όλα ξεκίνησαν όταν το «ενοχλητικό» θέαμα -να διαφημίζεται στα παράθυρα του Χατζιδάκειου εκδήλωση με την Νατάσσα Θεοδωρίδη που γίνεται στο...Δαφνώνα- τόλμησε να «θίξει» με ανάρτησή της στο fb η Stella Dendiliari που κατά «περίεργη» σύμπτωση …εξαφανίστηκε από τον τοίχο γνωστής επικριτικής στήλης πόλης, το παρακάτω σχόλιο και ακολούθησε καταιγισμός άλλων παρόμοιων επικριτικών σχολίων:
(σ.σ. Φανταστείτε απο δω και πέρα όλοι οι σύλλογοι να ΑΠΑΙΤΟΥΝ απο τον Πουσπουρίκα να κολλάει και τις αφίσες και των δικών τους ....πανηγυριών στο Χατζιδάκειο...μέσα φυσικά απο τα παράθυρα! Αλήθεια...Τι θα τους λέει;)
Η Stella Dendiliari έξω φρενών, το σχόλιό της.

Περνώντας σήμερα μπροστά από το σπίτι του Μάνου Χατζιδάκι, έμεινα έκπληκτη βλέποντας από την εσωτερική πλευρά του κτιρίου να είναι αναρτημένη στο ένα παράθυρο η αφίσα του Μάνου και στο διπλανό η αφίσα από μια προσεχή συναυλία της Νατασας Θεοδωριδου. Ε, εντάξει... Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει. Αυτό είναι ιεροσυλία...
Ελπίδα Τσαπατώλη Ιεροσυλία είναι που θεωρούν τη Θεοδωρίδου "τέχνη" και όχι το Χατζιδάκι... Όσο για τις αφίσες, ανοησία στην καλύτερη περίπτωση💛
Παναγιωτης Παπαδοπουλος ...αυτά συμβαίνουν όταν ο Μέτιος ορίζει στην επιτροπή διαχείρισης του συγκεκριμένου κτιρίου Πρόεδρο τον Πουσπουρίκα..και νομίζει οτι με τον τρόπο αυτό "στηρίζει" τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού συλλόγου του Δαφνώνα και θεματικό αντιπεριφερειάρχη Νίκο Ευφραιμίδη....ο σκοπός αγιάζει τα μέσα...δηλαδή το πανηγύρι του Δαφνώνα...
Kostas Apostolidis ειναι ιεροσυλια.
Και η αποκατάσταση με την αφαίρεση της αφίσας από τον Πασχάλη Ξανθόπουλο-Και η φωτογραφία ντοκουμέντο
Η αποκατάσταση έγινε και πάλι από την Stella Dendiliari το Σάββατο με την παρακάτω νέα ανάρτηση:
Ευτυχώς που υπήρχε σήμερα στο σπίτι του Μάνου Χατζιδάκι προγραμματισμένη εκδήλωση της Φ.Ε.Ξ. (Σπύρος Γκικόντης και Franziska Reichenbacher - Μουσική για δύο βιολιά)
κι ο υπεύθυνος της εκδήλωσης Pascal Xanthpoulos φρόντισε να βγάλει την ανεκδιήγητη αφίσα της Νατάσας από το παράθυρο... :
Giannis Keramidis Η γνωστη σοπρανο θα τραγουδησει στην ξανθη??
Giannis Keramidis Εχω μια παραγγελια......την μικρη ραλλου........
Stavros Litsas Στέλλα ΔΕΝ επιτρέπεται να κολλάνε καμία αφίσα στα τζάμια. Τίποτε. Να είναι καθαρά. Να υπάρχει ειδική θέση - σταντ για ανακοινώσεις... Ο καθένας κολλάει ότι νάναι όπου νάναι.
Giannis Keramidis Η γνωστη σοπρανο θα τραγουδησει στην ξανθη??
Stella Dendiliari Λες αυτός που έβαλε την αφίσα να την μπέρδεψε? :-P
Giannis Keramidis Stella Dendiliari σιγουρα
Giannis Keramidis Εχω μια παραγγελια......την μικρη ραλλου........
Stavros Litsas Στέλλα ΔΕΝ επιτρέπεται να κολλάνε καμία αφίσα στα τζάμια. Τίποτε. Να είναι καθαρά. Να υπάρχει ειδική θέση - σταντ για ανακοινώσεις... Ο καθένας κολλάει ότι νάναι όπου νάναι...
Stella Dendiliari Ήταν από την εσωτερική πλευρά του παραθύρου, προστατευμένη ως έργο τέχνης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »