*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Αυγούστου

Από το καφενέ του Θανάση, στο ταβερνέ του…Τσιακίρογλου! Δημαρχόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Φανουράκης και Μούρκας στο «Δια Χειρός Σωτήρη» για…ρετσίνα!

07 Αυγούστου
Τάσος Θεοδωρίδης και Κυριάκος Παπαδόπουλος ήταν οι μόνοι παρόντες χθες στην Οικονομική Επιτροπή. Ο...απανταχού απών Λύρατζης πήρε «γνωμοδότηση» από τον Θωμά Ξανθόπουλο κι έφυγε για…για διακοπές!

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1

Νιώθω πράγματι την ανάγκη να απολογηθώ σε τρεις μόνο ανθρώπους:
Πρώτα στον γιό μου που, όλα αυτά τα χρόνια, του στέρησα τις ελάχιστες ελεύθερες ώρες μου, για να συμμετέχω σε συμβούλια, επιτροπές, διαδικασίες.
Έπειτα στη γυναίκα μου που αναγκάσθηκε πολλές φορές να με υποκαθιστά και να πορεύεται μόνη της…..Και τέλος στον εαυτό μου…Σε κανέναν άλλον
(Ο Θανάσης Ξυνίδης απολογούμενος στον…εαυτό του)
-Ούτε στους ψηφοφόρους…σου;

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2

Προσωπικά πάντως τον ευχαριστώ (σ.σ. τον Θ. Ξυνίδη) γιατί μετά την παρότρυνση του Σωκράτη, ήμουν σχεδόν βέβαιος οτι σ' αυτήν την πρόσκαιρη ζωή....θα είχανε βρεθεί επιτέλους αντιμέτωποι οι εντελώς διαφορετικοί κόσμοι που εκφράζει η ταπεινότητά μου με την ανιδιοτελή "θυσία" και προσφορά του στην πόλη και τους δημότες…
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο λιτό πρόλογό του, για την «Απολογία του Θ. Ξυνίδη…»)
-Την «γλίτωσες» παρά τρίχα…»ζαλισμένε» δημοσιογράφε…και κακής της ώρας….Φλωρινοκλαρινιώτη!

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Από τη μια η απολογία του Θανάση Ξυνίδη….Κι από την άλλη, όλοι μαζί, όχι στο καφενέ, αλλά στο…ταβερνέ του Σωτήρη! (Δια χειρός του Σωτηράκη, όπως έλεγε κι ο φίλος μου ο Στράτος)…..
Χθες το μεσημέρι όλοι μαζί μια παρέα! Οι…μιζαδόροι μαζί με αυτούς που τους…κατηγορούν για …μιζαδόρους…Α! Και για…πλαστογράφους!
….
*Ποιοι ήταν όλοι μαζί…μια παρέα και τα…πίνανε μες την καλή χαρά; Κρατηθείτε στη καρέκλα σας…Ο Δήμαρχος Μπάμπης πρώτος και καλύτερος που ξεφάντωσε από χαρά και…ευτυχία! Δεν προλάβαινε να γεμίζει το ποτηράκι του….
Και….απέναντί του στο ίδιο τραπέζι ο ….Μανώλης Φανουράκης με τον Μούρκα και τον Τσαρεκσή Τζενάν
Την παρέα συμπλήρωναν ο Σωτήρης Τσιακίρογλου και ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Κυριάκος Παπαδόπουλος. Και μια ξανθιά κυρία….
-Άφαντοι οι Τάσος Θεοδωρίδης, ο γιατρός, ο Λύρατζης  και ο Τσέπελης Στην άλλη…παρτίδα! Στην υγειά σας βρε παιδιά…
……
*Ο  πρώην αντιδήμαρχος και κάποτε φιλόδοξος ενεργός πολίτης, Σταμος Τριμιντζιος κοινοποίησε στο άλμπουμ "Ανώνυμο άλμπουμ" φωτογραφίες από την Κτηνοτροφική Φάρμα Αιγών Αιγίδα την παρακάτω «Μικρή αγγελία»:
«Πωλούνται 15 κατσίκια Αγγλονούμπια ιδανικά για την δημιουργία πυρήνα , από μάνες υψηλής γαλακτοπαραγωγής και πατέρες με pedigree. Πληροφορίες τηλέφωνο στο 6972507705 Στάμος Τριμίντζιος»
-Δεν ξέρω αν με την αγορά κατσικιών ο Στάμος δίνει προς δοκιμασία και το πρώτο…κατσικίσιο γάλα της φάρμας του!
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΣΤΡΑΒΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ»; ΠΟΙΟΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΌΤΑΝ ΔΕΝ…ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ;
Μου κατήγγειλαν ότι κατά περίεργη σύμπτωση, σχόλια που βγαίνουν στην στήλη «Στραβά και Ανάποδα» του fb αν ενοχλούν κάποιους ή αν εγκωμιάζουν κάποιους άλλους που κάποιοι δεν γουστάρουν ή αν πρόκειται για σχόλια που απασχολούν παράγοντες της πολιτικής ζωής κλπ κατά περίεργο τρόπο….ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ!
Το ερώτημά μου στον διαχειριστή της στήλης και υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Τάσο Τεφρωνίδη..
Υπάρχει κάποια σκοπιμότητα στην τελευταία πρακτική που καθημερινά γίνεται και πιο…έντονη; Δηλαδή υπάρχει πλέον ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ στο «Στραβά και Ανάποδα»;
Και γενικά βέβαια μιλάω…προς το παρόν.
Η Χρύσα Ούτση αποκλείει εκλογές για τους νέους Μουφτήδες
 Ξάνθης και Ροδόπης

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου Ούτση Κούτρα Χρύσα αποκλείει εκλογή των Μουφτήδων της Θράκης, σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις Γαβρόγλου ως εξής:
«Οι ρυθμίσεις της Κυβέρνησης αποκλείουν την εκλογή των Μουφτήδων και ενισχύουν τις νόμιμες Μουφτείες. Δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία ζωής για το θεσμό του Μουφτή και της Μουφτείας. Και το κυριότερο, χάρη σε αυτές τις ρυθμίσεις η Ελληνική Πολιτεία κερδίζει τη δυνατότητα να καθορίσει τις εξελίξεις έγκαιρα και σχεδιασμένα ώστε να μην βρεθεί ξανά στην κατάσταση που βρέθηκε το 1991»
Theofilos Kilinkaridis: Δημοσιογράφοι κάντε κάτι για τα επείγοντα του
Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; 

Κραυγή αγωνίας του Theofilos Kilinkaridis στο fb για την απαράδεκτη κατάσταση στα επείγοντα του Νοσοκομείου Ξάνθης και ιδού το σχόλιο που ανήρτησε στο fb:
«Με τα επιγοντα Ξανθης κατι πρεπει να κανουμε, δεν γινεται να ειναι ανευθηνοι κ να εχουν απαραδεκτη συμπεριφορα επιδη ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..πρεπει να κινητοποιηθουν απο τη Δευτερα οι δημοσιογραφοι να αναφερθουν με ονοματα γιατρων κ να αναφερουν τα περιστατικα»
Και η συνέχεια ως απάντηση σε κάποιους άλλους σχολιογράφους:
Theofilos Kilinkaridis Δεν εχω αναγκη κανενος ψηφου, δε θα βαλω υποψηφιοτητα με κανενα κομμα
Theofilos Kilinkaridis Κ πραγματι βρεθηκατε 2 ατομα να υπερασπιστειτε τους γιατρους μονο κ μονο για να εχετε κοντρα μαζι μου αλλα εγω δεν ειπα για ολους τους γιατρους για περιπτωσεις ειπα
Theofilos Kilinkaridis Οταν καποιοι ανθρωποι θελουν να αγωνιστεις μαζι τους ειτε ειναι απλοι ειτε επωνημοι ειτε ειναι κομμα,τους γνωρηζεις αλλα αυτο δε σημενει οτι μενεις κ μαζι τους..καποιοι μονο το πονηρο εχουν στο μυαλο τους..»
-Επειδή την έχουμε ΖΗΣΕΙ προσωπικά την κατάσταση στα επείγοντα του Νοσοκομείου  Ξάνθης, το μόνο που έχουμε να πούμε στον επιστολογράφο Theofilos Kilinkaridis. «Είμαστε στο πλευρό σου…Ενώνουμε την φωνή μας, μαζί σου»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »