*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Αυγούστου

Νέα πυρκαγιά στο ΧΥΤΑ Ξάνθης το μεσημέρι της Πέμπτης, μικρότερης έντασης από την προηγούμενη-Τί δήλωσε ο Π. Ταρενίδης (φώτο)

03 Αυγούστου




Νέα φωτιά ξέσπασε γύρω στις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης στο ΧΥΤΑ Ξάνθης πιθανόν από αυτνάφλεξη, ωστόσο ήταν πολύ μικρότερης έντασης από την προηγούμενη, ενώ άμεση ήταν η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Επί τόπου βρέθηκαν τάχιστα Πυροσβεστικά οχήματα, εργαζόμενοι του ΣΔΑΝ Ξάνθης με φορτηγά και μηχανήματα, ο Δήμαρχος Τοπείροιυ Θωμάς Μίχογλου καθώς επίσης και ο υπεύθυνος Πολιτικής προστασίας Δήμου Ξάνθης Παναγιώτης Ταρενίδης.
Μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης στο σημείο της Πυρκαγιάς εξακολουθούσαν και βρίσκονταν οχήματα της Πυροσβεστικής, φορτηγά και μηχανήματα του ΣΔΑΝ Ξάνθης και της Πολιτικής προστασίας του ΣΔΑΝ Ξάνθης προκειμένου να την θέσουν υπό έλεγχο, ενώ σε δηλώσεις του στο «Μ» ο Υπεύθυνος Πολιτικής προστασίας Δήμου Ξάνθης Παναγιώτης Ταρενίδης μας διαβεβαίωσε ότι η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, ενώ η φωτιά ήταν πολύ μικρότερης έντασης από την προηγούμενη, ωστόσο όλες οι δυνάμεις πυρασφάλειας είναι σε επιφυλακή". 





Share this

Related Posts

Previous
Next Post »