*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Αυγούστου

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΘΡΑΚΑΡΧΗΣ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ! Πρώτα «αυτοχρίστηκε» πολιτευτής της Ν.Δ. και τώρα…έδωσε χρίσμα στον Μέτιο και επετέθη στον Ζαγναφέρη!

03 Αυγούστου
 *Αφού τελικώς ο κύριος Μακάριος θέλει σχολές...."αυλικών στο κόμμα, τότε τι χρειάζεται η...επιμόρφωση των κομματικών στελεχών! Και το ερώτημα...Τι επαγγέλλεται ο κύριος Λαζαρίδης; Κι αν είναι κομματικός υπάλληλος, ποιός του δίνει την αρμοδιότητα να ΔΙΧΑΖΕΙ  την Νέα Δημοκρατία και να μιλάει με απρέπεια για ιστορικά της στελέχη στην περιοχή;
Άνω κάτω κατάφερε να κάνει ο «πολιτευτής-αλεξιπτωτιστής» Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης την Νέα Δημοκρατία, εμφανιζόμενος να εκπροσωπεί μάλιστα στις αποφάσεις του απευθείας απο τον…Κυριάκο Μητσοτάκη αν και αποτελεί...πρώην σύμβουλο! (σ.σ. Αλήθεια, τότε τι θέλουν τις επιμορφωτικές σχολές του κόμματος; Γιατί δεν ιδρύουν...ειδικές "αυλικές" σχολές να τελειώνουμε; Και αλήθεια ο κύριος Μακάριος πλην της ιδιότητας του πολιτευτή τι "επαγγέλλεται" πλέον...; Μήπως τον πληρώνει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας; Απο που "αντλεί" το πολιτικό του θράσος, να λειτουργεί με τον τρόπο αυτό, κατά παράβαση του καταστατικού και των πολιτικών ηθικών κανόνων;;;)
Έτσι πρώτα ο κύριος Λαζαρίδης Μακάριος παρέκαμψε τις ΝΟΔΕ στην Περιφέρεια ΑΜΘ και αφού εν μια νυκτί «αυτοχρίστηκε» σε…πολιτευτή της Ν.Δ. στο Νομό Καβάλας, τώρα άρχιζε να μοιράζει και…χρίσματα, ενώ επετέθη χωρίς λόγο  κατά του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη, μολονότι ο τελευταίος ήταν ανοιχτά στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές κι έδωσε αγώνα να εκλεγεί Πρόεδρος!! 
Αναλυτικότερα ο πρώην σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης και αυτοχριστής χωρίς καμιά κομματική διαδικασία πολιτευτής Ν.Δ στο Νομό Καβάλας τόνισε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να στηρίξει τον Χρήστο Μέτιο για περιφερειάρχη στις επόμενες εκλογές ότι κι αν…συμβεί!!!
Τόνισε μάλιστα ότι «ο Χρήστος Μέτιος είναι ένας πολύ πετυχημένος περιφερειάρχης και με την στήριξη του κόμματος θα επανεκλεγεί και θα γίνει ακόμη καλύτερος και λαμπερότερος».
Μάλιστα χωρίς καν να τσεκάρει τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Καβάλας είπε ότι, «δεν τον ενδιαφέρει η θέση που εξέφρασε ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης ότι δεν θέλει να είναι υποψήφιος με τον Χρήστο Μέτιο και μάλιστα απαξιωτικά ανέφερε ότι ο Ζαγναφέρης έχει βάλει πλώρη για άλλα…αξιώματα!!!
Οι θέσεις αυτές του Μακάριου Λαζαρίδη μαζί με το ότι ερωτώμενος  τόνισε ότι η επερώτηση του Νίκου Νικολόπουλου για το σκάνδαλο με τον διαγωνισμό για την καταπολέμηση των κουνουπιών δεν είναι μια σοβαρή υπόθεση και ότι αυτή αφορά υπηρεσιακούς παράγοντες συν το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε τις αποφάσεις του να στηρίξει Μέτιο στις επόμενες εκλογές αποσιωπώντας το μπάχαλο που υπάρχει μέσα στην παράταξη Περιφερειακή Αναγέννηση πραγματικά άφησαν αποσβολωμένους τους νεοδημοκράτες που τον άκουγαν μια και ακόμη τους είπε ότι ο πρόεδρος θα αλλάξει τα ψηφοδέλτια της ΝΔ κόβοντας ακόμη και μεγάλα ιστορικά στελέχη αντικαθιστώντας τα με άλλα!  
Παράλληλα ο Μακάριος Λαζαρίδης τόνισε  ότι η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσουν χρίσματα σε αρεστούς σε αυτόν δημάρχους όχι μόνο στην Ξάνθη αλλά και σε άλλους δήμους της Περιφέρειας υπονοώντας εμφανώς ότι,  «το σύστημα Μητσοτάκη θέλει τα πάντα υπό τον έλεγχό του»!
Το παράδοξο βέβαια είναι ότι στη βάση συμμαχιών ο Κυριάκος Μητσοτάκης (σύμφωνα με αυτά που παραθέτει στις δηλώσεις του το υποτιθέμενο δεξί του χέρι Μακάριος Λαζαρίδης) θέλει ….καθαρές λύσεις!
Αντικειμενικοί παράγοντες παρατηρούσαν πάντως με νόημα ότι  ο Μακάριος Λαζαρίδης ήρθε στην περιοχή της περιοχής της Καβάλας να πολιτευτεί, όχι απλά για να εκλεγεί βουλευτής, αφού αυτό θεωρείται δεδομένο από την ώρα που στις επόμενες εκλογές η Καβάλα εφόσον η Ν.Δ. είναι πρώτο κόμμα θα εκλέξει τρεις βουλευτές με τον ισχύοντα εκλογικό Νόμο, αλλά να δρομολογήσει την θέση του ….Ανατολικοθρακάρχη, ο οποίος θα κόβει και θα ράβει κατά το δοκούν!!!!
Μέχρι να γίνει βέβαια αυτό, ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και κανείς δεν ξέρει τι «αγκάθια» θα βρει στο δρόμο του ο Μακάριος Λαζαρίδης, που ήδη στη Καβάλα πριν ακόμη εκλεγεί, έχει προκαλέσει την έντονη δυσφορία της ΝΟΔΕ αλλά και των ίδιων των πολιτών, για την αλαζονεία, την έπαρση και την «υποκατάσταση» βασικών κανόνων δημοκρατίας αλλά και σαφέστατες παραβάσεις του καταστατικού του κόμματος…
(Σ.Σ. Επαναλαμβάνουμε το ερώτημά μας  στον κύριο Μακάριο Λαζαρίδη. Ως δημοσιογράφος, τι επαγγέλλεται και πως ζει...; Είναι υπάλληλος του κόμματος και άρα θα πρέπει να είναι και σεμνός στις δηλώσεις του κι όχι να προκαλεί διχασμός μεταξύ των στελεχών και κομματικών οργανώσεων;)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »