*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Αυγούστου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Ο Μέτιος θα μηνύσει και τον "Μαχητή" μαζι με τον Νικολόπουλο...!

04 Αυγούστου
Ένα mojito την ημέρα…και την Εύα κάνει…Τσιτιριδικιά

Αυθεντικό 1

Αλλά κι αυτές οι συμπτώσεις; Όσους «έφτυναν» μέχρι πρότινος οι Φανουράκης-Σταυρακάρας να τους έχουν κάνει τώρα…σημαίες!
Και δεν εννοώ μόνο τον Τσέπελη, τον Μούρκα και τον Αγκόρτσα!
-Αυτή κι αν είναι συνέπεια λόγων…!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο Πολιτικό Καφενείο)
-Ε τότε….Αν δεν εννοείς αυτούς, ποιους εννοείς; Το Baizer ή το Prestige;
…..
Αυθεντικό 2

Θα θέλαμε να θέσουμε τις εξής ερωτήσεις:
1. Αν είναι καταγεγραμμένο το δίκτυο και οι θέσεις των πυροσβεστικών κρουνών.
2. Αν συντηρούνται οι πυροσβεστικοί κρουνοί και αν ναι κάθε πότε;
3. Εάν οι χώροι έμπροσθεν των πυροσβεστικών κρουνών αστυνομεύονται έτσι ώστε να είναι ελεύθεροι όπως ορίζει ο νόμος.
(Από την ερώτηση της παράταξης Τσιακίρογλου στον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης)
-Μήπως έπρεπε να απευθύνει την ερώτησή του στην Πυροσβεστική;
ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Αλήθεια ή ψέματα; Γιατί από τον Σάββα Μελισσόπουλο δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος…
…..
*Μαθαίνω λοιπόν ότι ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του Χρίστου Πούλιου που ο Φανουράκης τον θέλει για…υποψήφιο Δήμαρχο, συνάντησε χθες σε καφέ της Βόγδου τους Κώστα Ζαγναφέρη και Παναγιώτη Ταρενίδη να πίνουν καφέ κι εκεί αποκάλυψε ότι…
-Θέλει να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του…Κώστα Ζαγναφέρη!
Δηλαδή το «σιγούρεψε» ο Κώστας ότι θα κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος κι άρχισε να κλείνει και δημοτικούς συμβούλους; (Θού Κύριε Φυλακή τω στόματί μου…)
…..
*Δεν κοιμάμαι από χθες, διότι με μήνυσε ή θα με μηνύσει ο Χρήστος Μέτιος. Έτσι μούρχεται ή ν’ ανοίξω βενζινάδικο, ή να πάρω ένα μηχάνημα και ν’ αρχίσω να ψάχνω…λίρες κι εγώ! Άτιμε κόσμε...
…..
*Πρόσεχε μόνο Μέτιο μη δεν με μηνύσεις εσύ, γιατί θα σε μηνύσω εγώ! Καθότι πιστεύω ακράδαντα ότι μέχρι σήμερα για να κάνεις αυτά που έκανες, από κάπου αντλείς μια ιδιότυπη ασυλία!
….
ΥΨΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΜΑΣ!
Ο Χρήστος Μέτιος μηνύει «Μαχητή», 7η Μέρα και
βουλευτή Αχαϊας Νίκο Νικολόπουλο!
Μια ακόμη μήνυση τιμής κατά του «Μαχητή» Θράκης, αυτήν τη φορά από τον Μέτιο των…1.000 ημερολογίων και των απευθείας αναθέσεων…
Μας μηνύει λέει επειδή δημοσιεύσαμε την ερώτηση στη Βουλή του βουλευτή Αχαϊας (και κουμπάρου του Κ. Καραμανλή),  Ν. Νικολόπουλου για τον διαγωνισμό για τα κουνούπια! Ωϊμέ….!  
Ιδού τι αναφέρει το δελτίο τύπου της Περιφέρειας ΑΜΘ:
«Με αφορμή τα προσβλητικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα των εφημερίδων “Μαχητής” και “7η Μέρa”, καθώς και την ερώτηση του βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου για τον διαγωνισμό καταπολέμησης κουνουπιών της Περιφέρειας ΑΜΘ, δηλώνω ότι θα προσφύγω σε κάθε ένδικο μέσο που είναι απαραίτητο για την προστασία των συμφερόντων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όπως επίσης της τιμής, υπόληψης και αξιοπρέπειάς μου, με σκοπό την εφαρμογή της νομιμότητας και την καταδίκη των φυσικών και ηθικών αυτουργών.»
Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ
Χρήστος Μέτιος»
-Πες μου τι γράφει ένα δελτίο τύπου, να σου πω και περί τίνος πολιτικού πρόκειται…
ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ: Διορισμένοι οι νέοι τοποτηρητές Μουφτήδες! 

«Προχωράμε αμέσως στον διορισμό τοποτηρητών από την αποκεντρωμένη διοίκηση, όπως ακριβώς λέει ο νόμος του 1991. Σήμερα, οι δύο Μουφτήδες, οι οποίοι πράγματι έχουν ευσυνείδητα εργαστεί, ο ένας είναι 80 ετών, αν δεν κάνω λάθος, και ο άλλος 81 ετών. Δεν είναι αμαρτία η ηλικία, αλλά όταν λέμε να κανονικοποίησουμε δομές, όλοι πρέπει να είναι το ίδιο στα μάτια του νόμου και είμαι σίγουρος ότι πρώτα οι ίδιοι οι Μουφτήδες θα θελήσουν να μπουν σε αυτή τη διαδικασία» είπε χθες ο Υπουργός Παιδείας κ.Γαβρόγλου μετά την ψήφιση του σχετικού Νόμου.
-Με απλά λόγια κύριε Μετέ, ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ νέοι τοποτηρητές, δεν ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ όμως νέοι  Μουφτήδες!

Αντιπεριφερειάρχης  Ξάνθης Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης: Μήπως έχουμε μνήμη χρυσόψαρου;

ΜΗΠΩΣ ΈΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ? Στο ενενήντα τοις εκατό των ερωτήσεων που απευθύνονται σε στελέχη της Κυβέρνησης, ότι και να αφορά η ερώτηση η απάντηση περιέχει και την φράση "αυτοί που μας κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια που μας χρεοκόπησαν κλπ " Ευθύνες έχουμε όλοι. Ομωςστις προηγούμενες Κυβερνήσεις πρέπει να πιστωθεί ότι η Ελλάδα του 70 και του 80 δεν ειχε καμία σχέση με την Ελλάδα του 2010 πράγμα που εντέχνως αποσιωπάτε Και μάλιστα αποσιωπάτε από ανθρώπους που είδαν την ζωή τους να εκτινάσσεται τα τελευταία χρόνια και κοινωνικά και οικονομικά. Πολλοί δε εξ αυτών έγιναν βασικοί υποστηρικτές του ΣΎΡΙΖΑ και μας κουνάνε και το δάκτυλο. Ειδικά αν η ζωή τους δομήθηκε πέριξ του Δημοσίου. Επειδή η αιτία του κακού βρίσκεται στην μη δημιουργία ισχυρών θεσμών και εκσυγχρονισμού του δημόσιου εγώ ο αφελής ρωτάω. Σε κάθε πρόταση που ερχόταν από τις τότε Κυβερνήσεις για σπάσιμο των αγκυλώσεων ποια η θέση των σημερινών κυβερνώντων? Μόνο άρνησή πεζοδρόμιο απεργία και κάψιμο κάδων. Επειδή κανείς μας δεν προήλθε από παρθενογένεση και οι σημερινοί κυβερνητικοί κάπου ανήκανε πολιτικά. Ας ψάξουμε γυρνώντας πίσω τον χρόνο να βρούμε μια σοβαρή πρόταση στα προβλήματα που προέκυπταν που να είναι εφικτή εφαρμόσιμη και να προέρχεται από τους συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους. Άλλωστε η γύμνια τους φάνηκε όταν ανέλαβαν την εξουσία. Το μόνο που κάνουν είναι να υλοποιούν ακραίες φιλελεύθερες προτάσεις με λάθος τρόπο και στη χειρότερη μορφή τους.
*Aνάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη στο fb.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »