*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Αυγούστου

Γ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Επιφυλάσσονται» οι τρεις μειονοτικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και Ροδόπης για τους…Τοποτηρητές Μουφτήδες!...

18 Αυγούστου

Στην ομολογία ότι  οι τρεις μειονοτικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Ξάνθης-Ροδόπης «ξαφνιάστηκαν» με τις επιλογές Τσίπρα για τοποτηρητές Μουφτήδες στη Ξάνθη και στη Ροδόπη, μετάφερε από τις στήλες τους ο δημοσιογράφος Γ. Σιδηρόπουλο που εμφανίζεται πολλές φορές σε ρόλο…γραφείου τύπου του Κυβερνώντος κόμματος!
Αποκαλύπτει μάλιστα ότι σε σχετική ερώτησή τους, «επιφυλάσσονται» να τοποθετηθούν…αφήνοντας με τον τρόπο αυτό να φανεί και η «δυσαρέσκειά» τους για τις επιλογές, αφού μάλλον περίμεναν…Μουφτήδες με…εκλογές, δηλαδή τους νυν….»Ψευτομουφτήδες» Ξάνθης και Ροδόπης που χαρακτηρίζονται από τον Τουρκόφωνο Τύπο…εκλεγμένοι Μουφτήδες!
Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του Γ. Σιδηρόπουλου που εκφράζει την επίσημη Κυβερνητική γραμμή ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή μας, όπως  τουλάχιστον αυτό θέλει να επιδείξει:
Αυτόσιο το σχόλιο του Γ. Σιδηρόπουλου παρακάτω:
Επιφυλλάσονται οι βουλευτές για τοποτηρητές…
Επιφυλλάσσονται οι κυβερνητικοί παράγοντες της μειονότητας, προκειμένου να τοποθετηθούν για τους δύο ορισμούς τοποτηρητών στις Μουφτείες Ξάνθης και Κομοτηνής.
Πάντως, οι τρεις μειονοτικοί κυβερνητικοί βουλευτές των Νομών Ξάνθης και Ροδόπης, πρόκειται να συναντηθούν, σύμφωνα με πληροφορίες του , και να καθορίσουν στη στάση τους μετά τις τελευταίες εξελίξεις, όταν και αναμένεται να υπάρξει μια επίσημη τοποθέτηση.
Kυβερνητικοί κύκλοι της περιοχής επαναλαμβάνουν ότι η αντικατάσταση των παλαιών Μουφτήδων με τοποτηρητές είναι μια αναγκαία διαδικασία προσαρμογής στην κανονικότητα αλλά θεωρούν ότι παραμένει ένα μεταβατικό στάδιο προς την ανάδειξη αμιγώς θρησκευτικών ηγετών υπό αυστηρές προϋποθέσεις.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »