*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Αυγούστου

Ζεμπεκιά χόρεψε ο Πατακάκης! Κοσμοπλημμύρα στη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Παπαδόπουλου στο Δαφνώνα!

14 Αυγούστου



Μέχρι ζεμπεκιά χόρεψε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ.Πατακάκης όταν η Νατάσσα Θεοδωρίδου έπιασε τα λαϊκά της στη μεγαλειώδη συναυλία που έδωσε στο Δαφνώνα το βράδυ του Σαββάτου και τραγούδησε το "Δεν θέλω τέτοιους φίλους..."! 
Μπορεί να απουσίαζαν απο την εκδήλωση τόσο ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρη που...διακοπεύει μονίμως στο fb (!), ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας όμως έδωσε έντονο το παρόν και έκανε και τα....κομμάτια του, χορεύοντας ζειμπέκικο!
Σημειώνουμε οτι η συναυλία σημείωσε τρομερή επιτυχία, αφού έκανε ρεκόρ προσέλευσης κόσμου. "Ο περισσότερος κόσμος απο την συναυλία στο Δαφνώνα με την Πρωτοψάλτη...", όπως μας είπε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος Πολιτικός προστασίας του Δήμου Ξάνθης Παναγιώτης Ταρενίδης που παρακολούθησε την συναυλία με τα εγγόνια του και την σύζυγό του Δέσποινα. 
ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΑΦΩΝΑ
Αναλυτικότερα: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνώνα «Η Δήμητρα» για 20η συνεχή χρονιά διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία τα Δημήτρεια Δαφνώνα στο Δαφνώνα Ξάνθης πλάι στον ποταμό Νέστο από τις 11 έως τις 13 Αυγούστου με την στήριξη τόσο της Αντιπεριφέρειας και του Δήμου Ξάνθης.
Αναλυτικότερα: Τα επιτυχημένα “Δημήτρια Δαφνώνα 2018” έκλεισαν με τη συναυλία της Νατάσσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Παπαδόπουλου στο Δαφνώνα Ξάνθης δίπλα στον ποταμό Νέστο.
Ο κόσμος ήταν πάρα πολύς, ενώ η συναυλία των δύο καλλιτεχνών μάγεψε κυριολεκτικά το ακροατήριο....
Την έναρξη έκανε ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος με πολλές νέες και παλιές επιτυχίες δικές του και μη. Στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή η  Νατάσσα Θεοδωρίδου που με το χαμόγελο της προσέλκυσε το πλήθος κοντά στη σκηνή. Στο ενδιάμεσο της συναυλίας “μπούκαρε” μέσα και ο γνωστός ηθοποιός Παντελής Καναράκης ως...Έλλη Κουνέλι. Ο κόσμος γέλασε με τις ατάκες του σκετς που έπαιξε ο Παντελής Καναράκης με τους δύο τραγουδιστές.!
Στη συνέχεια την σκυτάλη έλαβε η Νατάσσα Θεοδωρίδου που τραγούδησε παλιές…αλλά και με νέες επιτυχίες…για χωρισμένους και…ερωτευμένους, με φεγγάρι ή χωρίς, όσοι βρέθηκαν στον Δαφνώνα το βράδυ της Δευτέρας ήταν οι τυχεροί…!
Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος με την σύζυγο του, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικού Νίκος Ευφραιμίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θωμάς Ηλιάδης, ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ Παναγιώτης Ταρενίδης, ο Αντιδήμαρχος Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Ιορδάνης Χατζηεφραιμίδης, ο δημοτικός σύμβουλος του ΚΚΕ Γιώργος Κολλάρος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και δικηγόρος Δέσποινα Παρτσαλίδου, ο Αντιδήμαρχος Δόμησης Μιχάλης Λομβαρδέας ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννης Δρεμσίζης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Μποζ Ραμαδάν, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τσέπελης, Ιπποκράτης Καμαρίδης και Μανώλης Φανουράκης και πολύς κόσμος.

 
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »