*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Ιουλίου

See Through Ο Ζεϊμπέκ Χουσειν οπλίτης-φαρμακοποιός, οι ειδήσεις και τα σχόλια σε άλλο στυλ...

21 Ιουλίου
Μια χαρά Έλληνας στρατιώτης ήταν ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ κύριε Καραίσκο, υπηρετώντας μάλιστα τη στρατιωτική του θητεία στο 404 στρατιωτικό Νοσοκομείο της Λάρισας, ως οπλίτης φαρμακοποιός. Διαφωνούμε για τις στενές του σχέσεις με το Τουρκικό Προξενείο και τον Μετέ. Δεν θα τον αδικούμε και σε πράγματα που είναι ασύστολα ψεύδη…
………………………………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
«Εκατοντάδες ευχές δέχεται σήμερα ο πρόεδρος του Άρη Αβάτου Ηλίας Κοτόπουλος λόγω της ονομαστικής του γιορτής. Πρόεδρε και από εμάς ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και Καλά.», αποκάλυψε χθες ο αθλητικογράφος Γιάννης Τσιλιγγιρίδης.
-Κι εσύ που τις είδες τις… εκατοντάδες ευχές Γιάννη μου; Είδες το κινητό του ή στα είπε ο… Μπάμπης Χατζημεστής;
……
*Αν δεν κάνω λάθος, για 2η φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζειμπέκ ανήρτησε φωτογραφία του από την εποχή που υπηρέτησε την θητεία του στον Ελληνικό στρατό ως οπλίτης-φαρμακοποιός, στο 404 στρατιωτικό Νοσοκομείο Ξάνθης.
……
*Ποια φωτογραφία δεν ανήρτησε ακόμη ο Χουσείν….Αυτή του θείου του Ζεϊμπέκ Τζελάλ ως βουλευτή της Ν.Δ. (επί εποχής Ροδίου-Αλεξίου), για να δείξει πόσο άνετα αν έχεις ρίζες στη δεξιά, προσχωρείς στην…αριστερά!
……
*«Τραμπούκοι, φασίστες και… ακροδεξιοί», όσοι δίνουν δυο χαστούκια στον Φανουράκη και του προκαλούν… οίδημα, εκχύμωση (κοκκίνισμα) πτερυγίου ωτός, εκχύμωση ζυγωματικού, εκχύμωση παρειάς, εκχύμωση και εκδορά πρόσθιας επιφανείας…
-Ενώ αυτοί που έριχναν… αντικείμενα στον πάγκο του Άρη και με εντολές του παρατηρητή τους συνελάμβανε η αστυνομία…
-Είναι… δημοκράτες και… προοδευτικοί φίλαθλοι!
-Ζήτω ο… Ανταμπούφης!!!
……
*Αρνήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος του ΚΚΕ Γιώργος Κολλάρος να συνυπογράψει την υπογραφή των «16» για το ειδικό συμβούλιο που ζητάνε Ανταμπούφης, Τσέπελης κλπ για το επεισόδιο με τον Φανουράκη!
Καθότι ο άνθρωπος έχει… «γευτεί» και ο ίδιος τις… προσωπικές επιθέσεις του Ξυνίδη και του Φανουράκη στο δημοτικό συμβούλιο!!! Όποιος είχε διαφορετική άποψη από αυτούς, αμέσως έμπαινε στο… κάδρο! Ευτυχώς υπήρχαν και οι απευθείας μεταδόσεις των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου…


Συνελήφθησαν τέσσερις Τούρκοι στον Έβρο, τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών μηνών με αναστολή. Οι δυο ήταν δημοσιογράφοι

Ποινή φυλάκισης τριών μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ορεστιάδας στους τέσσερις Τούρκους υπηκόους, οι οποίοι συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης από τις αστυνομικές αρχές Διδυμοτείχου για παράνομη είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή.
Κατά τη διάρκεια της απολογίας τους το πρωί στον εισαγγελέα, οι τέσσερις -δύο από τους οποίους δήλωσαν δημοσιογράφοι- ισχυρίστηκαν άγνοια για την είσοδό τους σε απαγορευμένη ζώνη, ενώ υποστήριξαν πως βρέθηκαν στην περιοχή για επιτόπιο ρεπορτάζ, σχετικά με τη γυναίκα και τα τρία ανήλικα παιδιά που αγνοούνται από την Πέμπτη το πρωί στον ποταμό Έβρο, μετά την ανατροπή βάρκας στην οποία επέβαιναν προσπαθώντας να εισέλθουν παρατύπως στην Ελλάδα.
Μετά την απολογία και την επιβολή της ποινής οι Τούρκοι υπήκοοι αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού τους έγιναν σχετικές συστάσεις, καθώς διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε επιβαρυντικό ποινικό μητρώο για κανέναν από τους τέσσερις.
Το χρονικό της σύλληψης
Η σύλληψη των τεσσάρων Τούρκων υπηκόων έγινε χθες σε απαγορευμένη ζώνη στα σύνορα του Έβρου.
Οι δύο δήλωσαν δημοσιογράφοι και οι άλλοι δύο ότι είναι φίλοι της οικογένειας των αγνοουμένων και συνόδευαν τους δημοσιογράφους
Οι τέσσερις Τούρκοι εντοπίστηκαν να κινούνται στην παρέμβρια περιοχή μεταξύ Σοφικού και Ρηγίου, και συνελήφθησαν καθώς δεν είχαν σχετική άδεια.
Οι δύο δήλωσαν δημοσιογράφοι και ισχυρίστηκαν ότι πέρασαν στο ελληνικό έδαφος για να καλύψουν δημοσιογραφικά την υπόθεση της μητέρας με τα τρία παιδιά τουρκικής υπηκοότητας που αγνοούνται μετά την ανατροπή βάρκας η οποία διέσχιζε τον ποταμό Έβρο με συνολικά εννέα επιβάτες.
Οι άλλοι δύο συλληφθέντες ανέφεραν ότι είναι φίλοι της οικογένειας των αγνοουμένων και συνόδευαν τους δημοσιογράφους.
Σε βάρος και των τεσσάρων σχηματίστηκε δικογραφία για είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή.
Συνελήφθη 62χρονος σε χωριό της Ροδόπης  για κατοχή λαθραίων τσιγάρων και καπνού
Συνελήφθη την Τρίτη (17-7-2018) το πρωί, σε χωριό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 62χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην οικία του 62χρονου, εντόπισαν 2.210 πακέτα τσιγάρων και 20 νάιλον συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους 1.000 γραμμαρίων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.
Κατασχέθηκαν τα παραπάνω πακέτα λαθραίων τσιγάρων και ο λαθραίος καπνός.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής
ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ 
ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
Η τελευταία εξέλιξη με τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς, που απειλούνται με τουλάχιστον 2 έτη φυλάκισης, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση εκ μέρους της Τουρκίας και μια μεγάλη διάψευση όσων, με υπερβολικό τρόπο, καλλιέργησαν προσδοκίες, επειδή δήθεν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έθεσε το θέμα στο ΝΑΤΟ, το οποίο με τη στάση του ανέχεται -αν δεν σιγοντάρει- την όλη υπόθεση.
18/7/2018
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Επανακυκλοφορεί από τον Σεπτέμβριο η εφημερίδα «Μακεδονία»
Η έκδοσή της είχε ανασταλεί τον Οκτώβριο του 2017
Επανέρχεται τον Σεπτέμβριο στις επάλξεις της ενημέρωσης η ιστορική εφημερίδα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, μετά από πολύμηνη απουσία από τα περίπτερα και το Διαδίκτυο. Η «Μακεδονία» όπως και η «Θεσσαλονίκη», είχαν αναστείλει την έκδοσή τους τον Οκτώβριο του 2017, ενώ την ίδια τύχη ακολούθησε και το portal www.makthes.gr.
Ήδη ολοκληρώθηκαν οι πρόδρομες εργασίες (ενοικίαση γραφείων, σχεδιασμός φύλλου, προμήθεια απαραίτητου εξοπλισμού, στελέχωση ομάδας, σύναψη συμφωνιών συνεργασίας κλπ) για την άμεση έκδοση εβδομαδιαίου φύλλου και τη λειτουργία πολυδύναμου ειδησεογραφικού portal.
Από τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα (16 Ιουλίου) εκλέχθηκε το 11μελές διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Βασίλης Τακάς, πρόεδρος, Μιχάλης Αλεξανδρίδης, εκτελεστικός αντιπρόεδρος, εκδότης, διευθυντής έκδοσης, Χασδάι Καπόν, αντιπρόεδρος, Λεωνίδας Φάκας, αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, διευθύνων σύμβουλος. Μέλη θα είναι οι: Γιάννης Μασούτης, πρόεδρος ΕΒΕΘ, Θανάσης Σαββάκης, πρόεδρος ΣΒΒΕ, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, πρόεδρος ΣΕΒΕ, Γιώργος Μπίκας, πρόεδρος Επιμελητηρίου Ημαθίας, Παναγιώτης Μενεξόπουλος, γενικός γραμματέας ΕΒΕΘ, Σταύρος Κουμεντάκης, δικηγόρος, νομικός σύμβουλος της εταιρίας.
ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/7 ΤΟ ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ
Την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 και ώρα 19:30 συνεδριάζει το Επιμελητηήριο Ξάνθης, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΑΡ. 5/2018
2. Α΄ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018 ΕΚ ΝΕΟΥ
3. ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ
4. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας το Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκληθεί εκ νέου εντός της νόμιμης προθεσμίας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

Νέοι τριγμοί στην συγκυβέρνηση: Επεισόδιο Ζουράρι-Κοτζιά για τις Πρέσπες
Επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ του Νίκου Κοτζιά και του Κώστα Ζουράρι σε εκδήλωση του ΥΠΕΞ για τις νομικές πτυχές της συμφωνίας των Πρεσπών, δημιουργώντας νέους τριγμούς στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Την ώρα που ο υπουργός Εξωτερικών είχε ανέβει στο πόντιουμ της εκδήλωσης για να απευθύνει την ομιλία του, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Κώστας Ζουράρις... πήρε τον λόγο παρότι δεν ήταν καταγεγραμμένος στους ομιλητές.
«Έχουμε πάθει σμίκρυνση κεφαλής» είπε απευθυνόμενος στον υπουργό Εξωτερικών ο Κώστας Ζουράρις. «Εμάς τους Μακεδόνες μας ακρωτηριάσατε στο καθ’ ολοκληρίαν… Ακρωτηριάσατε το όνομα μας που είναι τμήμα της ταυτότητας μας» πρόσθεσε και προειδοποίησε ότι «το στραβό όνομα, προκαλεί δυστυχίες».
«Δεν είναι Βουλή εδώ» απάντησε ενοχλημένος ο Ν. Κοτζιάς τονίζοντας ότι η συζήτηση ολοκληρώθηκε.
«Το πρόγραμμα έλεγε ότι μετά θα γίνουν ερωτήσεις και εισηγήσεις κι αυτό κάνω» επέμεινε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, με τον υπουργό Εξωτερικών να υπαναχωρεί για να μην δοθεί περαιτέρω έκταση στην αντιπαράθεση.

ΘΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΛΗΡΩΣΕΙ
ΠΑΟΚ: Δωρεάν 1.000 διαρκείας σε ανέργους από τον Γιώργο Σαββίδη
Για ακόμη μια φορά η οικογένεια Σαββίδη (όπως και πέρυσι) δείχνει μέριμνα για τους ανέργους φίλους του ΠΑΟΚ που δεν έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας της ομάδας τους.
Ο Γιώργος Σαββίδης (γιος του Ιβάν Σαββίδη) θα αγοράσει χίλιες κάρτες διαρκείας που θα τους μοιραστούν με κλήρωση σε φιλάθλους της ομάδας που αποδεδειγμένα δεν θα μπορούν να αγοράσουν ένα εισιτήριο διαρκείας.
Από εκεί και πέρα και την Πέμπτη η κίνηση στα εκδοτήρια της Τούμπας ήταν αυξημένη με τα διαρκείας που έχουν δοθεί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχουν φτάσει τις 11.741.

Ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ για τον ιό του Δυτικού Νείλου 
– 12 τα κρούσματα μέχρι στιγμής
Στα κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.
“Τα κρούσματα έχουν φτάσει στα 12. Για να μην καλλιεργείται αδικαιολόγητος πανικός, ο ιός του Δυτικού Νείλου είναι μία αρρώστια που μεταδίδεται όχι από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλά μεταδίδεται με τσίμπημα κουνουπιών... Είναι αρκετά συχνό κάθε χρόνο, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη, ιδιαίτερα την νοτιοανατολική Ευρώπη και φέτος ίδια είναι η κατανομή. Δύο χρόνια δεν υπήρχε για διάφορους λόγους προφανώς κλιματικούς στη χώρα μας επιδημία. Όμως, από πέρσι εμφανίστηκαν ξανά κρούσματα νόσου” είπε ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »