*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Ιουλίου

Βροντερό "ΟΧΙ" απο Γ. Κολλάρο-Γουναρίδη! 16 Σύμβουλοι ζητούν έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο με πρωτοβουλία...Ανταμπούφη-Τσέπελη!

20 Ιουλίου
Προς το παρόν μόνο ρωτάμε! Επετέθη ποτέ σε δημοσιογράφος και σε πάγκο αθλητικής ομάδας ως....Αντιδήμαρχος υβρίζοντας και απειλώντας ο Φανουράκης; Ευαισθητοποιήθηκε τότε κανείς; Έχει ο οποιοσδήποτε να μας επιδείξει κάτι για τον Λεωνίδα Ηλιάδη;
16 δημοτικοί σύμβουλοι μεταξύ των οποίων και το «δίδυμο» Μούρκας-Αλέξανδρος Κυριακίδης αλλά και οι Πυρνάρη-Τσέπελης, με πρωτοβουλία του Νίκου Ανταμπούφη αλλά και του Τσέπελη, ζητούν έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης με μοναδικό θέμα να συζητηθεί το επεισόδιο μεταξύ του επικεφαλής της Κοινωνίας Δημοτών Μανώλη Φανουράκη και του γιου του Αντιδήμαρχου Θωμά Τσέπελη και να καταδικαστεί ο δράστης! Κι όλα αυτά, ενώ η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης!!! Επιχειρούν δηλαδή να υποκασταστήσουν την δικαιοσύνη και να τον...δικάσουν πριν γίνει καν το δικαστήριο αυτοί οι οποίοι πρωταγωνιστούν στο μπούλινγκ κατά του Αντιδήμαρχου Θωμά  Ηλιάδη εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου!!!! 
Την επιστολή υπογράφουν οι: 1.Ανταμπούφης Νικόλαος, 2.Χρήστος Μούρκας, 3.Αλέξανδρος Κυριακίδης, 4.Μανώλης Τσέπελης, 5.Ειρήνη Πυρνάρη, 6.Ιπποκράτης Καμαρίδης, 7.Δημούδη Χρυσούλα, 8.Αχμέτ Καρά, 9.Ρεκάρης Μιχάλης, 10.Γιώργος Μυλωνάς, 11.Τζενάν Τσαρεκτσή, 12.Σιαμπάν Μπαντάκ. 13.Τσεγγελίδης Γιάννης, 14.Μπεκίρογλου Σουά, 15.Σωτήρης Τσιακίρογλου  και 16.Χαριτωνίδου Ειρήνη.
Αίσθηση προκάλεσε το βροντερό «ΟΧΙ» από την πλευρά της αντιπολίτευσης τόσο του Γιώργου Γουναρίδη όσο και ιδιαίτερα του Γιώργου Κολλάρου του ΚΚΕ που ευθύς εξ’ αρχής είχε καταδικάσει το συνεχές μπούλινγκ σε βάρος του Ελληνοπόντιου Θωμά Ηλιάδη επειδή ανέλαβε αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών, ενώ ουκ ολίγες φορές έχει ξεσκεσπάσει την παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ μέσα στο δημοτικό συμβούλιο με αποτέλεσμα να δεχτεί επίσης προσωπικές επιθέσεις την περίοδο εκείνη τόσο απο τον Θανάση Ξυνίδη όσο και απο τον Μανώλη Φανουράκη. 
Ρωτάμε επίσης προς το παρόν...
Ως αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης, επετέθη σε δημοσιογράφους και στην αντίπαλη ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκη με ύβρεις και απειλές, με αποτέλεσμα να....βουίζει όλη η Ελλάδα την περίοδο εκείνη; Ο Ανταμπούφης και η "παρέα" του, έχουν να μας επιδείξουν ένα οποιοδήποτε περαστικό σε βάρος του Λεωνίδα Ηλιάδη; Περιμένουμε τις απαντήσεις τους...διότι αφού θέλουν να κάνουμε "δίκη" απο τώρα, πρωτίστως θα πρέπει να σκιαγραφήσουμε και τους δυο πρωταγωνιστές...!
(σ.σ. Εμείς είμαστε πρόθυμοι για οποιοδήποτε ανοιχτό ΔΗΜΟΣΙΟ διάλογο με τον οποιοδήποτε για το το συγκεκριμένο επεισόδιο....Σεμνά και φιλικά)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »